Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Programozás » Indiana Jones Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 
HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:05 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Buzi szuper dragonosok menyjetek a saját fórumotokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:26 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Én is? Embarassed

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:36 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

ha szuperdragonos vagy akkor igen.. De ha nem az vagy akkor nem...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:41 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Mivel KDaniel már elmondta, tényleg én vagyok Rőtsárkány. Előszőr ezzel a néven őket szivattam meg a fórumon, de ők rájöttek. Egyébként is, milyen név már az hogy Kovászos Uborka? Razz

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:45 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
DÁRK ISTEN
Vendég

De sedógyerek túl buta volt, hogy rájöjjön...

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:47 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
DÁRK ISTEN
Vendég

Azért ha akarlyátok, elkészülhet az Indijáná Dzsónsz Razz Confused Smile Very Happy

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:48 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Kovászos Uborka írta:
Mivel KDaniel már elmondta, tényleg én vagyok Rőtsárkány. Előszőr ezzel a néven őket szivattam meg a fórumon, de ők rájöttek. Egyébként is, milyen név már az hogy Kovászos Uborka? Razz

Honlap:
Foglalkozás: Szabaduszó hajléktalan
Érdeklődési kör: Betonkeverés
Ebből se lehet ám látni, hogy esetleg átverés... Twisted Evil

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:50 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

DÁRK ISTEN írta:
Azért ha akarlyátok, elkészülhet az Indijáná Dzsónsz Razz Confused Smile Very Happy

Megvan még a két oldalas történet? Nehogy kárba vesszen a sok munka. Razz

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:54 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Anonymous írta:
Kovászos Uborka írta:

Honlap:
Foglalkozás: Szabaduszó hajléktalan
Érdeklődési kör: Betonkeverés
Ebből se lehet ám látni, hogy esetleg átverés... Twisted Evil

Meg az aláírás...

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:54 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Vendég

Ja, az előző én voltam.

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 5:39 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
kdaniel1
Vendég

?????? írta:
DÁRK ISTEN írta:

Megvan még a két oldalas történet? Nehogy kárba vesszen a sok munka. Razz

Tod mikor írtam én kétoldalas történetet ennek...
Az is csak kamu volt Very Happy

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 08, 2005 1:22 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
focizo15
Gyakran írkál nekünk

összes szuper dragonos bekaphatja

shadow mester mi tartsunk össze

szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 08, 2005 3:50 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

focizo15 írta:
összes szuper dragonos bekaphatja

shadow mester mi tartsunk össze

Nem vagyunk vevők a ferde hajlamaidra... Confused

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 9:05 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
focizo15
Gyakran írkál nekünk

nem vagyok buzi

szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 12:55 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

ok sztem is tartsunk össze.. De van egy jobb 5letem..... Kell mindenkinek egy moderálható fórum... És a tőlük érkező negatív kritikákat elfogadjuk.. A fikázásaikat meg a fórumos szemétkedéseiket meg csak egyszerűen kitöröljük..

Indiana Jones
 Tartalomjegyzék » Programozás
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
3 / 5 oldal  
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  

Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd