|
|
 |
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 11:16 am |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hogy a gecibe kell az ilyen fórumokban témát törölni? |
|
|
|
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 5:09 pm |
|
|
Rőtsárkány |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
abracadabra írta: | Miért? Azért mert még nincs semmi az oldalukon, azért ők mivel kevesebbek, mint te??? |
Mert szerinted van értelme olyan oldalaknak, amiken semmi nincs? És azt meg nem tudom honnan a faszból veszed hogy mi többnek képzeljük magunkat. |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 6:27 am |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Rőtsárkány írta: | abracadabra írta: | Miért? Azért mert még nincs semmi az oldalukon, azért ők mivel kevesebbek, mint te??? |
Mert szerinted van értelme olyan oldalaknak, amiken semmi nincs? És azt meg nem tudom honnan a faszból veszed hogy mi többnek képzeljük magunkat. |
Talán a szuperdragon oldalán olyan sok minden van??? |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 11:15 am |
|
|
Rőtsárkány |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hülye. A Szuperdragon csak egy gagyi paródiaoldal, te meg ezt elviekben komolyan csinálod, nem? |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 3:58 pm |
|
|
|
Egy akkora faszok vagytok!!! Most miért kell baszogatni a kezdő, és béna makereseket??? Ezt miért élvezitek??? Jójó a szuperdragonos parodiagémek télleg jók, de a másik fórumán való gecizés az már tahóság!!! hagyjátok őket makerezni, pár év múlva már maguktól rájönnek, hogy mi lett volna a helyes megoldás és a jó történet! Mit gondoltatok??? Azt hogy mindenki super rpgmakeresként születik???? Megnézném, hogy ti kezdő korotokban milyen játékot csináltatok???
HÚHA.
Kezdő korunkban nem csináltunk honlapot, és nem mutogattuk a kezdetleges szarokat, és elfogadtuk a kritikát.
Van még miért fasznak nevezni minket, vagy leesett, hogy miért csináljuk? |
|
|
|
|
 | |  |
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:43 pm |
|
|
Rőtsárkány |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Shadow_master írta: | Amit ti csinálltok az nem kritika.. Pl az nem szemétség amit a sky dragonnal csináltatok???? Én elfogadom mástól a negatív kritikát. De nem a szánalmas fikázást hogy szűnjetek meg kurva anyátokat meg stb. |
Az, hogy a skydragon megszűnt, az Seraph műve, én csak a fórum szétbarmolásában voltam benne, miután a semmiért le lettem onnan tiltva(megjegyeztem hogy a Kiválasztott cím elég klisés és már valahol láttam ilyen című játékot). |
|
|
|
|
Elküldve: Pént. Jún. 17, 2005 7:15 am |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Én voltam a sky dragon alapítótagja. És ezt a fórum beállításokat letiltást meg ilyesmit stan végezte. A FÓRUMOT Ő TARTOTTA KARBA NEM ÉN. |
|
|
|
|
Elküldve: Pént. Jún. 17, 2005 2:23 pm |
|
|
Rőtsárkány |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Igen, Stan tényleg egy idióta volt, csak ott volt a bökkenő hogy te is elkeztél hasonlóan viselkedni. |
|
|
|
|
Elküldve: Hétf. Jún. 20, 2005 12:42 pm |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Rőtsárkány írta: | Igen, Stan tényleg egy idióta volt, csak ott volt a bökkenő hogy te is elkeztél hasonlóan viselkedni. |
De nem ok nélkül. |
|
|
|
|
Tartalomjegyzék » Programozás |
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
Időzóna: (GMT 0)
5 / 5 oldal
Ugrás az oldalra: Előző 1, 2, 3, 4, 5
|
|
|
|
|