Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Programozás » Indiana Jones Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 15, 2005 11:16 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Hogy a gecibe kell az ilyen fórumokban témát törölni?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 15, 2005 5:09 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

abracadabra írta:
Miért? Azért mert még nincs semmi az oldalukon, azért ők mivel kevesebbek, mint te???

Mert szerinted van értelme olyan oldalaknak, amiken semmi nincs? És azt meg nem tudom honnan a faszból veszed hogy mi többnek képzeljük magunkat.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 6:27 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Rőtsárkány írta:
abracadabra írta:
Miért? Azért mert még nincs semmi az oldalukon, azért ők mivel kevesebbek, mint te???

Mert szerinted van értelme olyan oldalaknak, amiken semmi nincs? És azt meg nem tudom honnan a faszból veszed hogy mi többnek képzeljük magunkat.

Talán a szuperdragon oldalán olyan sok minden van???
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 11:15 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

Hülye. A Szuperdragon csak egy gagyi paródiaoldal, te meg ezt elviekben komolyan csinálod, nem?

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 3:58 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Sword
Vendég

Egy akkora faszok vagytok!!! Most miért kell baszogatni a kezdő, és béna makereseket??? Ezt miért élvezitek??? Jójó a szuperdragonos parodiagémek télleg jók, de a másik fórumán való gecizés az már tahóság!!! hagyjátok őket makerezni, pár év múlva már maguktól rájönnek, hogy mi lett volna a helyes megoldás és a jó történet! Mit gondoltatok??? Azt hogy mindenki super rpgmakeresként születik???? Megnézném, hogy ti kezdő korotokban milyen játékot csináltatok???

HÚHA.
Kezdő korunkban nem csináltunk honlapot, és nem mutogattuk a kezdetleges szarokat, és elfogadtuk a kritikát.
Van még miért fasznak nevezni minket, vagy leesett, hogy miért csináljuk?

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:43 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

Shadow_master írta:
Amit ti csinálltok az nem kritika.. Pl az nem szemétség amit a sky dragonnal csináltatok???? Én elfogadom mástól a negatív kritikát. De nem a szánalmas fikázást hogy szűnjetek meg kurva anyátokat meg stb.

Az, hogy a skydragon megszűnt, az Seraph műve, én csak a fórum szétbarmolásában voltam benne, miután a semmiért le lettem onnan tiltva(megjegyeztem hogy a Kiválasztott cím elég klisés és már valahol láttam ilyen című játékot).

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 17, 2005 7:15 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Én voltam a sky dragon alapítótagja. És ezt a fórum beállításokat letiltást meg ilyesmit stan végezte. A FÓRUMOT Ő TARTOTTA KARBA NEM ÉN.

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 17, 2005 2:23 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

Igen, Stan tényleg egy idióta volt, csak ott volt a bökkenő hogy te is elkeztél hasonlóan viselkedni.

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 20, 2005 12:42 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Rőtsárkány írta:
Igen, Stan tényleg egy idióta volt, csak ott volt a bökkenő hogy te is elkeztél hasonlóan viselkedni.

De nem ok nélkül.

Indiana Jones
 Tartalomjegyzék » Programozás
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
5 / 5 oldal  
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  

Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd