Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Programozás » RPG Maker 2000 Ugrás az oldalra: 1, 2  Következő
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 
RPG Maker 2000
HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 16, 2005 10:18 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
sandor92
Véletlenül idetévedt

makerrel kapcs. dolgok

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 16, 2005 3:21 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Prízy
Vendég

Na! Akkor megkérdezem hogy tudtok-e csinálni egy 16-10 elleni BS-t!

Ha igen (bár kételm) akkor bizonyítékként mutassátok fel nekem Twisted Evil
Ha nem akkor töröld a topicot Twisted Evil Twisted Evil
(amúgy én sem tudik, csak ha már maker....)

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 18, 2005 3:18 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Idézet:
16-10 elleni BS
Mi a geci az????? ha egyébként jobban elmagyaráznád akkor sztem tudnám hogy mi az... Deegyébként tok bs-t csinállni nagyon faszát!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 20, 2005 1:12 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Shadowmaster írta:
Idézet:
16-10 elleni BS
Mi a geci az????? ha egyébként jobban elmagyaráznád akkor sztem tudnám hogy mi az... Deegyébként tok bs-t csinállni nagyon faszát!!!!

Epekedve várom! Na figyej! 16-an vannak ellenünk és 10-en vagyunk mi

A többit rád bízom! Akkor várom!

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 21, 2005 7:21 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

[quote="Shadowmaster"]
Idézet:
Deegyébként tok bs-t csinállni nagyon faszát!!!!

Ja, olyanok a béeseid mint egy fasz.
Ezt poénból írtam. Razz Razz Embarassed Cool Laughing

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 22, 2005 12:59 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Frász
Vendég

az rm2k mióta programozási nyelv????? Confused Razz Twisted Evil Evil or Very Mad Rolling Eyes Rolling Eyes Confused Confused Shocked Idea Question Razz Shocked Very Happy Smile Confused Mad Razz Question Rolling Eyes Razz Rolling Eyes Twisted Evil Razz Embarassed Cool Cool Embarassed

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 22, 2005 3:04 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Most muszáj kötekedned? Evil or Very Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad De ahoz áll a legközelebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 23, 2005 3:41 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Jóvan mostmár tom mi az a 10-16 bs..
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 02, 2005 4:36 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Evildragon
Vendég

Shadowt hagyd békén, mert ő nagoyn jófej, te is iylen buzi szueprdargonos vagy mi?

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 4:52 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadow_master
Vendég

Evildragon írta:
te is iylen buzi szueprdargonos vagy mi?

Remélem te nem az vagy. Mert mostanában mindenféle kétes nevó alakaok betévednek ide és végül mindről kiderül hogy szuperdragonos.

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 9:57 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

Ehh, annak már rég vége, mióta Dárk Isten beárult mindenkit, és kétszer elsütni ugyanazt a poént... amúgy ő a G&O fórumán pattog és örül a fejének.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 7:15 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadow_master
Vendég

Legalább jobban vigyázok mostmár hogy kiben bízhatok meg.
Amugy mér nem tudtok normlisak lenni?? Alaptalanul fikáztok. (Bár neked mostanában egész normális kritikáid vannak) Majd akkor izélgethetitek a kezdőket hogy szünjenek meg stb. ha már nektek is van jó játékotok. Ezt én is megtehettem volna kezdő koromban.Nem tudtam makerezni de kötekedhettem volna a kezdőkkel.De nem tettem. Ha majd felmutattok vmi normális játékot majd akkor kötekedjetek. Bánom is én. Úgy sem érdekel.

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 4:35 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
én
Vendég

Mi van, te csak ezt a betanult szöveget szajkózod állandóan? Amolyan n00bszleng, most komolyan...

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 5:10 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadow_master
Vendég

én írta:
Mi van, te csak ezt a betanult szöveget szajkózod állandóan? Amolyan n00bszleng, most komolyan...

Talán a szuper dragonosoké nem az?

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 6:02 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

De a miénk jobb. Laughing
Amúgy nem értem hogyhogy csak mostanában vannak normális kritikáim. Én mindig is így írtam le a vélmenyémetet, és nem hinném hogy oly sokat változott volna... Rolling Eyes
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

RPG Maker 2000
 Tartalomjegyzék » Programozás
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
1 / 2 oldal  
Ugrás az oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához