Shithead &
Faxxfej
Welcome! This is the homepage of the ultimate Dj team, Shithead&Faxxfej! Check out our music and see tour dates for the parties!
Mindketten 1982-ben születtünk Katymáron. Az óvodában ismertük meg egymást, minden nap együtt játszottunk. Egyszer Shit felborította a kis Jeromost (~Dj Jerry) a hintalóval. Jerry három hónapig volt kórházban. Shit meg nem jöhetett többet oviba mert az ovónő azt mondta hogy nem tud érte felelősséget vállalni. Ezután csak délutánonként jártunk le  az árokpartra békát meg csigát szedni. A sulit már szerencsére együtt folytathattuk, egészen negyedikig, amikor is Shit nyolcosztályos gimibe ment Pestre. Mire én (faxxfej) is Pestre kerültem gimibe, már - egymástól függetlenül - mindketten az elektronikus zene rabjai voltunk. Együtt ismertük meg a partyk világát, zsákszámra döntve magunkba az ekit. Milyen szép is volt... Előfordult hogy csütörtök-péntek-szombat  vagy 30 ekit megettünk és még hétfőn se voltunk magunknál. Tudtuk hogy ez kell nekünk és semmi más... Közben már megveettük első lemezjátszóinkat és amikor csak egy percünk is volt gyakoroltunk. De azért katymár hiányzott. A gimi végeztével, hazaérve azonban nagyon rossz érzés fogott el minket. Hiányzott a pörgés, a pezsgő élet. Akkor fogadtuk meg azt, hogy megmutatjuk az embereknek mi is az élet és a kis faluból egyéletvidám, bulizós, pezsgő kisvárost varázsolunk! Így változott át először és azóta szinte minden pénteken a falu kiskocsmája  Katymár-Discová!... De sajnos vége az aranykornak.
Azóta sokminden megváltozott, mindketten túlvagyunk egy drogelvonón és új életet kezdtünk, a sok drogozás miatt el kellett adnunk a teljes studiófelszerelést, de most hitelbol újraindítjuk a karrierünket. Megszállottan keressük az új hangzást ami gyökeresen megváltoztatja majd a mai hause zene világát és megszállottan kuzdönk a drogok ellen is! Dj Jerry, régi barátunk Németországba költözött, nemrég küldött e-mailt, jól van, jelenleg építkezésen dolgozik, mellette persze aktív DJ, bár azt mondja a munka mellett nem nagyon tud fellépni, hiába keresik meg sokan! Reméljük azért még sok közös fellépésünk lesz
THE STORY
Web Page Maker, create your own web pages.