George Lucas: a RotS kész, az Indy4-re még várni kell.

Rohamosztagosok százainak elpatkolása után George Lucas a jövőbe tekint.
A Sithek bosszúja után egy filmet, egy TV shot-t producel a Mester, de az Indiana Jones 4. részére még várnunk kell.
George Lucas30 év, hat mozifilm, halott rohamosztagosok százai után és megszámlálhatatlan nullával a bankszámlája végén, George Lucas végül aludni küldi a Star Wars-t. A Vanity Fair vasárnapi Oscar buliján a 60 éves sci-fi legenda hangsúlyozta, hogy boldogabb nem is lehetne.
Jó lenne végre elkészülni a dolgokkal.’ mondta Lucas a vörös szőnyegen állva. Ahogy az ’Epizód III: A Sithek bosszúja’ a május 19-i hiperűrugrásra készülődik, az ‘elme’, amely minden idők 25 legnagyobb bevételű mozijából néggyel büszkélkedhet, a végső simításokat végzi a sorozat utolsó darabján.
Alapjában véve a film elkészült.’ jelenti Lucas ’A zene felvételét épp a múlt héten fejeztük be, a jövő héten ennek a keverésével fogok foglalkozni. Egy hónapon belül pedig nagyjából végleg elkészülünk.

Múlt hónapban a Vanity Fair magazin egy szétnyitható Annie Leibovitz fotóval reklámozta Lucas következő filmjét, melyen az író/rendező/producer a hat Star Wars filmben szereplő sztárokkal pózolt. Ezekben a napokban bármely kérdés JarJar-ról, a Midi-Chlorian-okról vagy hogy Greedo lőtt-e először, azt jelezheti, hogy Lucas ilyen rajongói kérdésekkel talán utoljára foglalkozik. Lucas megerősítette, hogy egyelőre még nem szembesült ilyen könnyfakasztó végső pillanatokkal, de már várja, hogy hamarosan jönnek.
Csak „elpöfögök” mint máskor.’ mondja ’Már nagyon közel vagyunk, de még mindig dolgozunk, mint az őrült. Nehéz felállni, lélegezni egyet és észrevenni, hogy közeledik az egész dolog vége.

A jelenben azon munkálkodva, hogy a múltat maga mögött hagyja, Lucas úgy tartja magas szinten az energiáját, hogy a jövőbe tekint. ’Producere leszek egy II. világháborús filmnek, mely néger vadászpilótákról szól, a címe „Red Tails”’ mondja ’Szintén producere leszek pár TV show-nak, és utána elgondolkodom azon, hogy mikor fogok majd újra rendezni.

ó, igen: van még egy projekt a rendező naptárában: egy régész kalandor ostorral és puha kalapban. ’A forgatókönyvön dolgozunk,’ említi Lucas Indiana Jones negyedik kalandját, ’de nem fogjuk elkezdeni a filmet addig, amíg nem leszünk teljesen boldogok a forgatókönyvvel.

Lucas, bár alig várja a Steven Spielberg-gel és Harrison Ford-dal való újbóli munkát, azt mondta, hogy a csoport addig fog várni a film készítésével, amíg a forgatókönyv meg fogja érdemelni az ’Indiana Jones’ nevet. Viszont bizonytalan, és amikor a vázlatokról kérdezik, csak azt mondja hogy ’A forgatókönyv ami a fejemben van, egy olyan filmről szól, ami mozgalmas, szórakoztató, és egy érdekes történetet mesél el.

Forrás: Movies on MTV.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Ne legyenek szoftverszabadalmak!

Get Firefox!