ÜdvÖZÖLLEK A SPAMCSAPDA OLDALÁN!

Ez az oldal az internetet pásztázó e-mail címek után kutató robotok megszívatására készült.Azért készítettem, mert elegem van a kértelen levelek áradatából, melyek elárasztják a postafiókokat, idióta, kelletlen, szerencsejátékokra buzdító, potencianövelőt reklámozó és még számtalan féle-fajta reklámjaikkal, nem utolsó sorban névtelenül és törvénytelen módon. Rengeteg email fiókot tettek és tesznek használhatatlanná így.

Ezek a spam robotok az email címeket az internetet pásztázva, a hivatkozásokat lekövetve szerzik be.

Így jutnak el ide is.

Itt viszont meglepetés várja őket.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ez az oldal dinamikusan, minden egyes oldaletöltéssel minden tekintetben valódinak tűnő, ám garantáltan hamis email címeket generál, amit a spam robotok szépen beolvasnak, és feltöltik adatbázisaikat ezekkel a hamis email címekkel. Ezáltal egyrészt hasznavehetetlené teszik az adatbázisukat, másfelől kénytelenek kezelni, a visszapattanó üzeneteteket is. A biztonság kedvéért, az oldal alján, még egy linket is generálunk, amellyel dinamikusan újra és újra frissítik az oldalt, generálják maguknak a hamis címeket, és egy darabig ebből a körből nem is szabadulnak.

Mindemellett, az oldal az oldalt látogató emberekre semmilyen veszéllyel nem jár, hisz csak oldalletöltésenként változó tartalmat generál.

CSATLAKOZZ TE IS!

Az oldal hatékonysága az oldalra mutató hivatkozások mennyiségétől függ. Azaz minél több hivatkozás mutat az oldalra, annál több spam robot fog ide eljutni. Ha segíteni szeretnél a spam robotok elleni küzdelemben, helyezz el egy ide mutató hivatkozást az oldaladon.

Mindemellett, az oldal az oldalt látogató emberekre semmilyen veszéllyel nem jár, hisz csak oldalletöltésenként változó tartalmat generál.

Ha úgy érzed, egy ilyen link vagy logo nem illik bele az oldalad design -jába, elhelyezheted akár a háttérrel megegyesző színben, vagy az átlátszó logo segítségével is, hisz a robotok ezeket a hivatkozásokat is indexelik.

HTML kódok

Szöveges link:

Eeredmény:

Spamcsapda


Logo:

Eeredmény:

Spam Csapda


Láthatatlan logo:

Eeredmény:

 
Contact Page for Random Co.


Robotoknak szánt tartalom

Kedves spam robotok:) Tessék bekajálni ezeket az email címeket!
Garantáltan nem lesz köztük egy valódi sem:)

Please Contact Us! We are waiting to take your order!

Sandi Shaw Regional Sales
Lanny Dewald Sales Assistant
Pat Clarke Human Resources
Bill Prachett Sales Manager
Pat Klassen Regional Sales
Mike Kramer President
Lanny Dabney Advertising
Jackson Kaplan Sales Manager
Greg Dewald Sales Manager
Alice Holoff Regional Sales
Pat Kramer Sales Assistant
Steve Dabney Vice Predident
Pat Dewald Sales Assistant

Next Sales Branch...