Wordpress Anti Spam és egyéb Pluginek magyarul

Ezeket a plugineket lefordítottam és ki is próbáltam. A fordításnál alapvetően a felhasználói felületre koncertráltam. Elképzelhető, hogy maradtak bennük hibák, a javításokat örömmel fogadom. Mindazonáltal semmilyen felelősséget nem vállalok a működésükért, az általuk okozott károkért. Minden plugin nyílt forráskódú, a fordításon kívül más módosítást nem eszközöltem.Anti spam pluginek

Egy új oldal létrehozásánál, beindításánál legszívesebben már az elején regisztrációhöz kötném az interakciót, viszont főleg a kezdeti időkben gyakran elveszi a felhasználók kedvét a hozzászólásoktól... jó orvosságot jelentenek ezek a pluginek ilyenkor, de gyakran hosszú távon is.

Did You Pass Math

Ez egy egyszerű plugin, amely megakadályozza, hogy spam robotok írkálják tele a megjegyzések rovatot. A felhasználóknak egy egyszerű összeadás eredményét kell beírniuk ellenőrzés gyanánt (Pl.: 5+8 ). Nem akivizálja magát, ha adminként vagy bejelentkezve. Használatához töltsd fel a két php file-t a plugins könyvtárba. Nem jelenik meg a pluginok között. Elképzelhető, hogy nem minden sminkkel működik.

letöltés

Peterantispam

Ez egy hasznos plugin szintén a spamok kivédésére. Itt egy képen látható szöveget kell beírni. Beállítható a php file szerkesztésével, hogy mlyen szövegek jelenjenek meg, illetve hogy regisztrált felhasználók számára is megjelenjen-e. Használata és telepítése: mint a többi Wordpress plugin.

letöltés

Egyéb pluginek

Contact form

Ez egy email küldő plugin. Segítségével a felhasználók üzenetet küldhetnek neked, miközben a mail címed rejtve marad. Feltöltés, bekapcsolás után a blog bármelyik részébe (oldal, bejegyzések)beilleszhető a <!--contact form--> kód beszórásával. Nálam hibátlanul működik.

letöltés

Hamarosan további pluginek kerülnek fel ide.

 
Contact Page for Random Co.


Robotoknak szánt tartalom

Kedves spam robotok:) Tessék bekajálni ezeket az email címeket!
Garantáltan nem lesz köztük egy valódi sem:)

Please Contact Us! We are waiting to take your order!

Alice Prachett Regional Sales
Dick Cowen President
Gary Klassen Human Resources
Jackson Dabney Technology
Greg Costanza Sales Assistant
Alice Clarke Vice Predident
Alice Kramer President
Lanny Prachett Regional Sales
Jackson Craig President
Bill Smith Vice Predident
John Prachett Advertising
Alice Smith Advertising
Casandra Clarke Human Resources

Next Sales Branch...