shopping cart programs

shopping cart software
ecommerce store


Bemutatkozás

TESZT ÜZEM!
TESZT ÜZEM!
TESZT ÜZEM!
TESZT ÜZEM!


Tapasztalat
Megalakulásunktól kezdve 1994-óta számtalan rendezvényen vettünk részt. Az itt összegyűjtött tapasztalatok az Ön sikerét garantálják. Zenekarunk tagjai együtt és külön is dolgoztak, külföldön Németországban, a Karib-tengeren hajón és a Kanári-szigeteken.

Minőség
Hangszereink, technikai berendezéseink nemzetközileg ismert és elismert gyártók termékei, amelyek világszerte bizonyítottak.
Ügyelünk a legapróbb részletekre is: kiváló minőségű mikrofonokat használunk, professzionális célokra készült valamennyi kábel, hiszen a legapróbb minőségi hiba tönkreteheti a rendszer egészét.

Megjelenés
A rendezvényeken egységes és mindig az alkalomhoz illő, igényes a megjelenésünk. A hangszerek és a kiegészítők kifogástalan állapota is emeli a rendezvény színvonalát.

Sokoldalú
A Szexi Csokoládé Dance Band professzionális hangtechnikája az egyedi igények kielégítésére is alkalmas. Rugalmasságunk biztosítja, hogy a rendezvény gördülékeny, zökkenőmentes legyen.
Többéves gyakorlatunk, tapasztalataink biztosítják, hogy a program menetben történt váratlan helyzetekre is megoldást találunk.

Rendezvények
Az esemény: konferencia, tanácskozás, éves közgyűlés, termékbemutató, tréning, buli, esküvő, utcabál, iskolai rendezvények, stb.
Minden egyes rendezvény megismételhetetlen alkalom, a szervezők célja szerint maradandó élmény.
A jól ismert zenék tökéletes megszólaltatásával igyekszünk feledhetetlen élményt nyújtani.

Hangulat
Zenekarunk bármilyen alkalmi rendezvényen készséggel áll a megrendelők rendelkezésére. Az elmúlt évek során céges és iskolai, egyetemi rendezvényeken, esküvőkön vendégek ezreit szórakoztattuk, így szerezve számukra felejthetetlen élményt. Repertoárunk jól ismert slágereket, valamint az aktuális nemzetközi és magyar slágerlista dalait is tartalmazza.

Karaoke: a közönség a főszereplő
A zenés szórakoztatás Magyarországon egyre népszerűbb formáját ajánljuk mindazok számára, akik szórakoztató műsorokat szerveznek, mégpedig olyat, melyben a közönség a legaktívabb résztvevő. A szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a közönség is kipróbálhassa hangját: népszerű magyar és angol nyelvű slágerek zenei kísérete mellett a televízió képernyőjén folyamatosan nyomon követhető az adott dal pontos szövege, megkönnyítve az énekelni, szórakozni vágyók dolgát.


A zenekar tagjai:

Szabó Viktória
Ének ,Vokál
Kotlár Tamás
Ének ,vokál, dob
Pompor László
Ének, vokál, billentyűs hangszerek
Dudás Tamás
Ének, vokál, szaxofon, billentyű


 
Üdv a Szexi Csokoládé Dance Band Weblapján!
 
 
.
 
Javaslatod, észrevételed van az oldallal kapcsolatban? Írj a szerkesztőnek:
 
 
 
.