Megerősítem Sry-t!
Bocs, most olvastam a site-ot.
Nekem van egy Jumping Jackem a Flitontől. (Megláttam a Mocskot és megszerettem! Tényleg Mocsok. Egy (modellezők szempontjából) szerkezetileg átgondolatlan szerkezet. ) Meglehetősen ragasztás-szegény volt, ahogy a gyári originál gépet megvettem. Az ajánlásoknak megfelelően megerősítettem a bordákat és egyéb szerkezeti frekventáltabb erőátviteli elemeket. Sok szenet beleraktam diagonál erősítésként ahol indokolt volt. Az eredeti negyvenes főfutó szivacskerekeket benne is hagytam a nylonban (még most is ott vannak, fel sincs szakítva! ) és 55mm-eseket tettem fel. Tettem rá kapásból hajlított szénfutószárat a hozzá adott kettes acél helyett; mely az RC Groups-on is mindenki lecserélte és nem véletlenül! A balza fészekben azonnal kitört mindenkinek ha csak nem kézben startolta el a gépet.
http://www.rcmodell.com/shop/product_in ... nq3jfs3urlA futószár töve, így is a műgyantás fészek készítés ellenére a rögzítésnél adta meg magát, mert kitörött. Nem vette el a kedvemet, megerősítettem ötös rétegelt lemezzel, ehhez facsavaroztam 3 helyen a futószárat. A törzs orrész oldala is meglehetősen gyenge az 5-ös balzájával együtt. A motorfelfogató rész úgy volt sz...r ahogy volt. Ezt átépítettem az első repítés után. Csináltam 1.2 mm rétegelt lemezből új motorbakot. (Ahol a motor felfogató csavarok vannak elöl, ott 3mm-es.) A törzs oldalba pedig 0,8-as rétegelt lemezből tettem belső erősítést és erre ragasztotam Aerofixel a tökrös ötös félkemény balza törzsoldalakat. Magyarán a kilépőtől előre ujjá lett építve a gép.
Azt el kell mondanom, hogy amikor megvettem a gépet, az volt az első, hogy hazavitel után, hogy egy A 0-ás papírra ráfektettem minden alkatrészét és körberajzoltam minden alkatrészét. Így megvan a gép M 1:1-es rajza. Berajzoltam minden bordát és mettszetet, bordát stb.
Most újjá épített orrésszel várja, hogy vegyek Ferrári-piros 029-es kódu Oracover Light fóliát a bevonáshoz. (Mindjárt dobok fel néhány képet róla)

Motornak ezt a 250 wattosat kapja:
http://shop.origomodell.hu/product_info ... ts_id=3979Szép kis motor! És jó erős a géphez. szép a hangja is.
Az a kérésem, hogy valami reakciót dobjatok!