Hát sziasztok.....
Ma valószínűleg a Jóisten velünk volt a Pécs-Szilágyi retéren, mert teljesen véletlenül derült ki, hogy az én rádióm nullás vércsoportú 2,4 ghz, és sajna volt egy másik srác is, akinek ilyen a rádiója....
Még az volt a szerencse, hogy a felszállás előtt derült ki, hogy ez van. Én összeraktam a konfiget, majd a végén rendesen, sorrendben utolsó momentumként összedugtam az akksit is. Elkezdtek mozogni a kormánylapjaim, holott nem is nyúltam a rádiómhoz.
Ekkor beindult max fordulaton a motor is, mert arra sem volt időm, hogy széthúzzam a csatlakozókat. Szerencsére "csak" a pulóverem szaggatta szét a légcsavar......
Alig bírtam szétráncigálni a csatikat. Odamentem a többiekhez, hátha valaki meg tudja mondani, jmi ez a jelenség, mert ekkor még nem tudtam, hogy az egyik srác is ilyen rádióval repít. Tök véletlenül derült ki, mert ő helyben próbálgatta a szervóit, és a motort, egy vadiúj óriásgépen.
Ahogy mozgatta az irányítókarokat, úgy mozogtak az ő és az én kormánylapjaim is.
Megegyeztünk, hogy ha mind a ketten kint vagyunk a reptéren inkább nem repítünk egyszerre........
Csak azért írtam le ezt, hogy nehogy mással előforduljon, bár tudom van ilyen, és ti ismeritek ezt a jelenséget.
Sibi...