Üdvözlet Mindenkinek!
Köszönöm, Kedves Artur.
Bő egy hónap alatt míg net nélkül voltam foglalkoztam a kis légpárnással is.
Néhány kép és hozzá egy kis komment.
A szoknyán a lyukakat kénytelen voltam az aljára tenni. Így nem labekg annyira. Az első próbálkozás olyan volt, hogy befele néztek a lyukak de annyira lebegett, hogy nem lehetett semerre irányítani. Teljesen át láttam alatta. Így hogy az alján van nem lebeg annyira és valamivel irányíthatóbb.

Itt van az irányítás. A visszahúzásról egy ellen mágnes gondoskodik. Sokkal pontosabb mint a gumi.

A méret a lényeg

Ez meg az Rc egység, a jól be vált mini rc autó.

Szépen megy meg minden de fordulni borzalmasan lehet vele. Ugyan azt csinálja mint a nagy. Az egyik irányba nagyon a másik irányba meg nagyon sehogy ill csak elfordul és ugyan úgy megy tovább. Azt hittem, hogy a lift motor miatt van. De nem. Biztosan befolyásolja valamennyire de annyira nem, hogy ne legyen képes csak egy irányba fordulni. Aztán kísérletezgettem. Csináltam egy másik toló légcsavart csak az annak ellenkező irányba volt a dőlésszöge. Akkor érdekes mód a másik irányba csinálta ugyan ezt. Itt sajnos már nem tudom korrigálni az elhúzatást. Marad egyelőre így. A nagynál viszont más a helyzet. Azt nagyon szeretném, ha megfelelően müködne. Oda azt gondoltam, hogy egy helinek a rotor szerkezetét építem be és össze hangolom az oldalkormánnyal. A rotorszerkezet már úgy ahogy készen van. Még valami tengelyt kel nézzek, amire ezt az egészet felbiggyesztem. Sajnos itt már fel kel, hogy adjam az élethűséget.
Üdvözlettel: Szilárd!