Sziasztok!
Jó lehetett ez a szakkör

A kölykök biztos élvezték, és ez fontos.
Ma én is élvezni próbáltam a hajózást

Felemásra sikeredett

Na, de az okos más kárán is tanul, a buta a sajátján sem, ezért leírom mi történt.
Kimentem az öbölbe, hajót beállítani. Eddig még nem sikerült, mert hol nagyon sok, hol nagyon kevés szél volt. A mai viszont jónak ígérkezett.
Lesétáltam a kávézóhoz, kicsit nézegettem a kajakos/kenus fiatalokat, majd vízre tettem a hajó én is. Elindultam vele északnak. A part mellett nagyon kavargott a szél, beljebb már jó volt. Kicsit be, ki a partra, állítás. A parton vevő/adó kikapcs. Egyre jobb lett, már majd' profinak tűntem

A szél is jobb lett, a kedvem is megjött. Rájöttem, hova kell az árbocot állítani, már csak kicsit dőlt előre. Na, ezt akartam beállítani. Hajó ki, rc kikapcs, állítás, hajó vissza. Jött a szél, belekapott a vitorlába, én örömmel néztem, hogy a hajó szépen hasítja a vizet. Majd rájöttem, hogy az rc-t nem kapcsoltam vissza

Tettem egy kisérletet az adón, de nem

Itt a kép. A piros a hajó útja. a kék a szél iránya. Én a parton futottam, azt nem rajzoltam be

Nos, a hajó előbb ért oda. Szépen ment, ennek örülök - legyen valami jó is a dologban. A kikötése viszont nem sikerült kellően puhára... Az oldal és alsó palánk összeragasztásánál ~10cm hosszban megrepedt a test. Először azt hittem, karc. De a karc nem mozog... Csiszol, epoxy, majd festés. Ha ismét összeraktam, szólok

Holnap azért kimegyek drukkolni Nektek!
Jobbat!
g.