Üdvözöllek Manópapa!
Köszönöm!
Videó? Az még nincs de ígérem pótolom hamarosan.
Azonban van más a tarsolyomban. Nem jöttem üres kézzel.
Építettem egy másik griffont is. Méretben ez sem nagyobb a többi társától, sőt egy picit kisebb lett mint a társai. Egész pontosan hossz: 97mm, széllessége: 47mm, súlya 16,7g.
Néhány kép róla és némi komment hozzá
A kezdet
Itt már kezd alakot ölteni.
Itt volt egy nagyobb dokumentálási szünet. Szoknyakészítés, a motorok és elektronika bepasszírozás, festés.
Az elektronikáról néhány szót megemlítenék. Ő is a jó öreg minirc-t kapta csak a kaszkadőr autóféle. Az akkun rengeteget gondolkodtam, hogy melyik volna a jobb megoldás. A macerás lipo vagy az igénytelen ni-cd. Végűl a ni-cd-re esett a választás. Így a távról tudom tölteni nem kell féljek, hogy felrobban, túlmerül és ráadásul többet tudok vele játszani. Kb 2-3perc alatt tölti fel és 4-5perc játékidőt biztosít. Szerintem nem is olyan rossz. Itt annyira súly nem számít, hogy kínlódjak a lipoval.
Ezt úgy akartam megcsinálni, hogy ne keljen kapcsolgatni. Feltöltöm és hajrá. Nagyjából sikerült is.
A töltőcsonkot az aljára tettem így nem is látszik és szét sem kel szedjem a töltéshez.
És az elkészült mű:
Itt a bratyóval
A csipetcsapat.
Itt pedig az inkubátor alatt.
Itt egy rövid videó róla. Ha esetleg nem lenne hang rajt akkor feltöltöm máshova.
http://www.youtube.com/watch?v=3VxpA5yMHVEÜdvözlettel: Szilárdka