Sziasztok!
Nos, tovább az elmaradásom ...
A hajó kapott egy alapozásnak szánt festést. Ecsettel, majd ezt csiszolom, és ha sikerül szépen fújni, akkor megfújom. De ez még messze van

A lényegi rész viszont itt van. Az első képen jobban látszik a megoldás, mert élesebb. A másodikon viszont - ha nehezen is, de - látszik a csavar.
A terelőlapok lezárva. Hátulról, oldalról.

Ezen a képen jól látszik, h. milyen hullám van a hajó alsó részén. Meg a cső, amiben a csavar is van.

A terelőlapok mozgatásának megoldása. Lesznek szebbek is a karok, de most csak ilyennek sikerült

Bevallom, a működésre mentem rá - az pedig bejött

A képeket a Képfeltöltés.hu tárolja.
http://www.kepfeltoltes.huSajnos, olyan képem, amin úszik, nincs

Ha valakinek van, kérem, rakja be

Annyira a hatása alá kerültem, hogy ez kimaradt. Nagyon érdekes volt, amikor a zárt terelőlapoknál a víz elkezdett örvényleni a tatnál, és a hajó elindult szépen hátra
Egy ilyen megoldást látni élőben, - úgy, hogy én csináltam - nekem nagy öröm és boldogság

Nagyon szeretem a finom részleteket mindenben. Akkor is, ha magam nem tudom megcsinálni ... - de próbálkozom, és bejön időnként

Kedves Otako! A szinezés a játék része - lesz. Nagyon szép ez a hajó

és ezzel megpróbálom követni a leírást. Azt' vagy sikerül, vagy nem

Motort már nézek bele. Lehet, h. elég lesz a mostani is, ha egy pörgősebb verziót találok belőle. Az erejével nincs gond, a fordulat _kicsit_ kevés.
(többször átolvastam, de valszeg fogok benne javítani/átírni dolgokat ...)
Üdv!
g.