SRY MODELLEZŐ FÓRUMA

Modellezés, technika, történelem
Pontos idő: 2025 aug. 02. - 13:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 13. - 11:11 

http://www.sailing.hu/cikkek/vitorlazas ... k_kicsibe/

Szöveg, eredmény, képek (sok)

Köszönöm, hogy sokan voltatok :-)

Vissza a tetejére
Hozzászólás az előzmény idézésével  
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14. - 12:15 

Mi köszönjük a szervezést, meg mindent.

Számomra ez egy szenvedős, de nagyon tanulságos hétvége volt, és a szél gyengülése a végén egy kis sikerélményt is lehetővé tett.

Mindenesetre újult erővel folytatom a hajó építését, a legközelebbi eseményre úgy gondolom, hogy készen is lesz.

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 13:41 

Megint hülyére verettük magunkat a horvátoknál :-)

http://www.scor.hr/eng/index1.htm

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 18:22 

Belo!

Nem baj! De összeszedhettetek egy csomó új tapasztalatot... az egyenlőre mindennél többet ér...

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 18:36 

riplak írta:
Belo!

Nem baj! De összeszedhettetek egy csomó új tapasztalatot... az egyenlőre mindennél többet ér...

Én nem kesergek. Ez a harmadik legerősebb IOM mezőny a világban. Ha it todaérünk egyszer, akkor mindenhova odaérünk :-)

De azért kell az új hajó... Mondjuk nem ez a szar Disco :-(

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 20:16 

Belo írta:
riplak írta:
Belo!

... Mondjuk nem ez a szar Disco :-(

Ne hamarkodd el... mentél már vele? Nem hiszem, hogy nem lenne jó... egy kicsit be kell segíteni legfeljebb a készítőjének... bár ennyi pénzért lehetne hibátlan is... de attól még lehet nagyon jó...

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 20:16 

Belo írta:
riplak írta:
Belo!

Ne hamarkodd el... mentél már vele? Nem hiszem, hogy nem lenne jó... egy kicsit be kell segíteni legfeljebb a készítőjének... bár ennyi pénzért lehetne hibátlan is... de attól még lehet nagyon jó...

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 20:20 

riplak írta:
Belo írta:
riplak írta:
Belo!

Én nem hamarkodom el. Ha az árboctalp 7 mm-el jobbra, a mainpost 4 mm-el balra van, a püttingvas alatt be van szívódva az anyag, ocsmány a keel, akkor nem hiszem, hogy kéne róla még beszélnem.... (Ennyi pénzért)

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 21:43 

mi az a mainpost? mindenesetre ha ennyi minden nem stimmel, akkor tényleg baj van vele... át tudod szerelni? Itt készítették a Európában vagy Ausztráliában?

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19. - 21:47 

riplak írta:
mi az a mainpost? mindenesetre ha ennyi minden nem stimmel, akkor tényleg baj van vele... át tudod szerelni? Itt készítették a Európában vagy Ausztráliában?

A torony ahol a nagyvitorla behúzópont van. Német a drágám. ráadásul meg akarják magyarázni, hogy én vagyok a hülye. minden esetre küldöm vissza. Már letárgyaltam velük.

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20. - 11:24 

Most belém tetted a félszt... remélem nem lesz az enyémmel is ilyen gond. Talán az, hogy Ausztráliában készítik, adhat rá valami garanciát...Nem tudom...
Az azért szokatlan, hogy Rád tukmálnák az ő hülyeségüket... nem jellemző ez ott kinn... Mindenesetre felháborító! Sokat kellett beszélni velük emiatt?

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20. - 11:35 

riplak írta:
Most belém tetted a félszt... remélem nem lesz az enyémmel is ilyen gond. Talán az, hogy Ausztráliában készítik, adhat rá valami garanciát...Nem tudom...
Az azért szokatlan, hogy Rád tukmálnák az ő hülyeségüket... nem jellemző ez ott kinn... Mindenesetre felháborító! Sokat kellett beszélni velük emiatt?

Szerintem nem kell izgulnod. A Te hajódnak a gyártása már jól begyakorolt folyamat, ezek meg most vették át a Disco-t és sokat kinlódtak vele már az elején. Legalábbis sokat nyafogtak mailban, hogy mennyit szívnak..

Egyébként nem akadtak fel azon, hogy vissza akarom küldeni, csak mellesleg akartak meggyőzni, hoyg szarul mértem. Én a Baváriás keel leszakadás óta és pláne ez óta fentartásokkal fogadom a német precizitást és tisztánlátást, sajnos

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20. - 18:15 

Én is ebben bízok... hogy ott készítik, ahol kitalálták.. és már elkészítettek jó pár darabot belőle... Az hogy milyen is lesz, majd csak a nyár közepén (remélem tényleg meglesz arra) tudhatom meg...:(

Én nekem egy talákozásom volt-van a német precizítással... de igaz az lengyel.... mindenesetre nagyszerűen érzem magam egy szike tulajdonosaként... van is egy kép (a Bantocktól kapta) a Walicki új honlapján ahol akként is működik... A Walicki szerint nem trükk, nem manipulálás az a kép... érdemes megnézni... (ráadásul az én hajómról is van fenn, nem is egy kép... még számnélkül... a fertői első vizreszállás után...) Igaz ez nem IOM, de kijött belőllem...

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20. - 18:23 

riplak írta:
Én is ebben bízok... hogy ott készítik, ahol kitalálták.. és már elkészítettek jó pár darabot belőle... Az hogy milyen is lesz, majd csak a nyár közepén (remélem tényleg meglesz arra) tudhatom meg...:(

Én nekem egy talákozásom volt-van a német precizítással... de igaz az lengyel.... mindenesetre nagyszerűen érzem magam egy szike tulajdonosaként... van is egy kép (a Bantocktól kapta) a Walicki új honlapján ahol akként is működik... A Walicki szerint nem trükk, nem manipulálás az a kép... érdemes megnézni... (ráadásul az én hajómról is van fenn, nem is egy kép... még számnélkül... a fertői első vizreszállás után...) Igaz ez nem IOM, de kijött belőllem...

Hol a walicki új honlapja?

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 20. - 18:47 

láttam azért megtaláltad:) ma küldte emailben, hogy elkészült az új honlapja....
Bitte schauen Sie einmal auf http://www.walickiboats.de
Die Seite ist ganz frisch, und nicht 100% ausgereift. Ich hoffe Sie
finden dort Ihre Fotos wieder.

Ő egy igen rendes és fer pasas...

Vissza a tetejére
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra