A Hentes írta:
Kedves barátom Rapor 67 Béla!
Már alig bírok magammal,mert már annyira szeretnék Vandálkodni!
Csak hát még nem kaptunk tőled 1etlen rajzol sem,pedig általam imádott Wedgi Too már egészen jól áll.Kész a törzs,a vízszintes a függőleges (majdnem)ja meg 1 fél szárny.Szerintem szép lesz,de inkább piros mint az eltűnt 12. oldali gépezet. Szóval,nagyon ,nagyon,nem ,nagyon haladunk a Démon Vandal masinával,pedig még kell néhány madarat építeni a tavaszig!Úgy hogy ennek is bele kéne férnie az időbe.Elméletileg készen lehetnénk minden betervezett géppel,de gyakorlatilag is haladni kéééneee!!!
Éééérted!!??? Adj nekünk munkát,,léccci.Megértésünket köszönöd,tudom!A többiek nevében is.
Akkor hát a ma esti Klubnapon,megbeszéljük a teendőidet,
Ha nekem megy ,neked is sikerülhet! Pedig én A Hentes vagyok a virsliujjú

Kedves, hentesbárddal ügyetlenkedő kollágám!
Tudom, hogy a korral együtt jár a feledékenység, de manapság már kaphatóak ennek leküzdésére különféle gyógyszertári végtermékek! Pld.: Cavinton tabletta. Próbáld ki, hát ha ez jobban hat, mint az üveges Borsodi!
Ha nem csak Wedgiddel lennél elfoglalva, akkor láthattad volna az elmúlt pár alkalommal, hogy a szárnybordáim készen vannak, sőt a viszintesbordák rajzai is elkészültek már, amit egy hete ki is nyomtattam, továbbá a mai napon, a kiszerkesztett tőrzsbordák is nyomtatásra kerülnek. Magyarul, kész a komplett rajzdokumentáció, amit szívesen a rendelkezésedre bocsájtok, és negiugorhatsz Te is a Demon Vandal-nak!
Viszont addig nem akartam pld. az oldalra felrakni a rajzokat, amíg csak részegységei vannak készen! A jövőhét folyamán elküldöm a komplett rajzdokumentációt a Sry mesternek, és ő remélhetőleg felteszi az oldalra őket, ahonnan bárki letöltheti, aki kedvet érez ehez a géphez.
Amúgy meg a virsliujjaid jó szolgálatot tehetnek a közeljövőben, ebben a náthás időszakban! A pzs legyen veled!