RedCar írta:
Idézet:
A másik mai "lelet" a "P.F. NÉPSZIGET" volt. Ez már igazán tolóhajós téma, így erről is készült egy kiadós sorozat
Ehhez a képsorozathoz valahogy hozzá lehetne jutni!?

A 22-ei programról lehet valami újabb fejleményt megtudni? Meddig kellene érkezni? Miután ki kell menni a BNV területéről hol lehet hagyni az autót? Ebéd vagy valami hasonló lesz vagy mindenki eszi amit visz? Póló lesz esetleg vagy az csak terv volt? Akkor asztalok 230V lesz vagy vigyünk magunkkal?
Egyáltalán hol kell bemenni (én még sose voltam a BNV-n)?
Üdv. Mindenkinek!
JOGOS a KOLLÉGA ÉRDEKLŐDÉSE!
Csak nekem kéne 3-felé mennem, hogy mindent el tudjak intézni, ami kell, de ezt már megszoktam. Ráadásul -csak, hogy ezzel is hátráltassam magam- beesett egy olyan lehetőség, amit ha kihagynék örökre bánnám, de nem csak én hanem az egész hajós társadalom is. Voltatok már szemétégetőben guberálni? Hát ne tegyetek ilyet mert ocsmány egy dolog, még nekem is, aki hivatalból igen dzsuvás dolgokat szokott csinálni, de ha ott vannak a MAHART hajónaplók kivégzésre ítélve akkor nincs mit tenni, meg kell próbálni a mentést ...... de erről majd máskor bővebben.
Na de sorba:
A fotókhoz úgy lehet hozzájutni, hogy kiírom egy DVD-re őket és a BNV-n átadom. Ha jól emlékszem egy CD-könyvtárat is ígértem neked, el is vittem Kisújszállásra, csak aztán valahogy elmaradt a dolog. Ebből látszik, hogy jól éreztük magunkat, és még erre sem volt idő a jó kis hajózás közben.
A
VERSENYT ILLETŐEN:
KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY A JELENTKEZÉSI SZÁNDÉKÁT EGÉSZÍTSE KI EGY GÉPKOCSI RENDSZÁMMAL! ugyanis lesz parkolóhely a szolgálati parkolóban, de ehhez előre le kell adni a rendszámokat, és el kell készíteni a BNV stábjának a parkoló matricákat, ami egyedi, rendszámos, és egy autóra fog szólni.
A BNV területére nyitás előtt be lehet majd jönni autóval is (elméletileg) kipakolni a cuccot, de utánna ki kell állni onnan.
Annyi változás van (negatív irányban), hogy nem lesz egyenpóló, és úgy néz ki 230 V-ot sem tudnak adni a víz mellé, így aki tud hozzon magával akkut, amiröl tölthet. Talán azt sikerül összehozni, hogy a víztől meszebb egy teremben lesz áramvételezési lehetőség, de szerintem ez nem jó megoldás, és csak végszükség esetére javallott.
Változás, pozitív irányban, hogy úgy néz ki meg tud minket látogatni Beledi Dezső a hazai hajóépítés és tervezés jeles alakja. Ha Dezsőbácsi eljön megbeszélem vele, hogy zaklathassátok kérdésekke. A váci hajógyártás (alu vizibuszok, szárnyashajó, csónakok) egyik legautentikusabb személyisége, egy igazi élő legenda. Nem mellékesen aki a mérésügy iránt érdeklődik (szabványok, mérési módszerek stb...) nála nagyobb szakembert kevéssé talál a témában.
elkészítette a MODELLHUNGÁRIA a díjjakat is, ezt le is fotóztam, íme a szépségek, akik a legjobbak lesznek ezekkel mehetnek haza:
http://springer.surmanzs.fotoalbum.hu/? ... d/16731838Az időpontokat még pontosítom a BNV stábjával, ha minden megvan megírom.
Hirtelen "csak" ennyi jutott az eszembe.