Kedves Laci!
A hozzászólásomat "provokatívnak" szántam. Úgy gondoltam, hogy majd sorra telnek be az oldalak a pró, és kontra érvekkel. Ehhez képest közel két hétig néma csend, és végül Te vetted a fáradtságot, hogy válaszoljál. Ez így nem jó! Azokról a bizonyos utólsó keddi késő délutáni antikos összejövetelekről a Hangár utcában, nyugodtan mondható, hogy már a múlt idő. Amúgy is csak egy szűk kör tudott ezeken részt venni.A fórum gazdája önzetlenül felületet biztosít számunkra, hogy "közösségi életet" éljünk. Jó példa erre az RG-65-ös kis vitorlások ugyanezen a fórumon. Gyakorlatilag itt alakult meg a hajóosztály. Szabályzatot beszéltek meg, elnökséget választottak, vitorla számokat osztottak ki, versenyeket hirdetnek meg, eredményeket közölnek, és számos témához kapcsolódó hasznos topicjuk fut, ahová folyamatosak a hozzászólások. Mivel számtalan technikai jellegű dolog van, amit meg lehetne, meg kellene beszélni, ezért ki kellene használni a fórum adta lehetőséget. ( A Facebook erre nem jó, azt másra találták ki, és másképpen is működik.) Tudom, hogy elfoglaltak vagyunk mindannyian, de akinek van internet hozzáférése, talán nem lenne nagy gond hetente mondjuk kettő alkalommal feljönni ide a fórumra, és körül nézni. Ehhez talán először kellene csinálni egy "létszám ellnőrzést" hogy kik vannk itt. No és aki nincs itt, azoknak a kollégáknak szólni, hogy regisztráljanak, vagy ha nem, akkor legalább egy adott regisztrált kollégán keresztül jutassák el egy-egy kérdésben a véleményüket. Azt se feledjük, hogy Fero barátunk is itt van a fórumon, aki fontos pozíciót tölt be az európai atikos szervezetben, ráadásul beszéli a nyelvet, így értékes hozzászólásokat tehet. Elsőként javaslom, hogy indítsunk egy új topicot azzal a címmel, hogy "Létszám ellenőrzés". Ide névvel és/vagy nick névvel mindenki feliratkozhat, hogy lássuk mennyien vagyunk. Ezzel párhuzamosan javaslom hogy nyissunk egy "Szabályzat" című topicot, amibe altopicnak be lehetne szerkeszteni a már létező ALOT-ot, és minden másnak itt nyitni újat, mint Texaco, RC antik vitorlázó stb. Kedves Laci, várom a véleményedet. Eredetileg e-mailben szettem volna megírni, de talán ez a hozzászólás is felébreszt néhány, itt a fórumon "szunyáló" antikost.Amúgy pedig a civil életben sem teszek semmit sem a főnököm hozzájárulása nélkül.
|