Nagyon Nagyon brutális lesz. Engem az a liftmotoros megoldás izgat igazán. Kíváncsi vagyok, hogy mit produkál majd. A járókelőkről meg annyit, hogy mindig van bőven belőle. És általában úgy vagy ott állnak ahol vagy nem látod a gépet vagy nem tudod hajtani a gépet. Alapban nem szokott zavarni. De most az első útján a gépemnek........... Nagyon zavartak. Nem tudtam összebarátkozni vele "nem tudtam rendesen betörni".
hier.o írta:
had tanuljunk tőled 1 kicsit.
írtad, hogy miután rájöttél a titok nyityára nem utdtad megfektetni a vasat.
szerinted mi a titka a dolognak.
kérlek oszd meg velünk tapasztalatodat, és írd meg részletesen az észrevételeidet ezzel a témával kapcsolatban.
a fodrok bizony jól néznek ki a szoknyán, de szerintem annak csak füvön van jelentősége.
Az igazi titok szerintem abba a könyvben rejtőzik amit Sry mester itt néhány oldallal előbb már bemutatott nekünk. Ezt azért nem olyan egyszerű leírni, szerintem.
Tapasztalat? Én kipróbáltam a sima ventilátoros és a centrifugál ventis pumpát is. És a centrifugás sokkal jobbnak bizonyult. Kevesebb energiával sokkal nagyobb nyomást lehet elérni. És egy modellnél nagyon fontos ez, ahol korlátozott az energia forrás. Az én modellembe a lift motor teljes terhelésnél megelégszik 6-7 amperrel. Most a tesztek alapján kiderült, hogy nem is kell neki teljes fordulat így valószínűleg még kevesebbel megelégszik. Az biztos, hogy egy kicsit macerásabb megcsinálni. De megéri. A tolás az egy másik felvonás.
üdv.: Szilárd.