Epizódismertető
1.
Catalina és fivére, Bayron, középiskolások. Édesanyjuk, Hilda, munkanélküli, folyamatosan anyagi gondokkal küszködnek, mint még nagyon sok kolumbiai család. Catalina barátnõi Yesica közvetítésével drogkereskedõkkel randevúznak, ajándékokért, pénzért áruba bocsátják testüket. Catalina is ilyen életre vágyik, csak túl kicsi a melle, ezért nem tetszik a kényes ízlésû drogkereskedõknek. Semmi másra nem vágyik, csak egy mellnagyobbító mûtétre.

2.
Catalina otthon búslakodik, de Yesica megígéri neki, hogy elviszi egy mexikóból érkezõ drogkereskedõ birtokára, aki kedveli a szûzlányokat. Catalina abban reménykedik, hogy Martinez kifizeti az ötmillió pesós mellnagyobbító mûtétet. Hazudnia kell barátjának, Albeirónak, és anyjának, hogy el tudjon szabadulni otthonról. Rettentõ szomorú lesz, amikor Martinez mégsem választja ágyasául.

3.
Martinez egyik testõre, Caballo, meggyõzi Catalinát, hogy feküdjön le vele, és majd õ kifizeti az ötmillió pesót abból, amit ellopott a drogbáróktól. Hilda asszony aggódik, mert szemtanúja lesz annak, amikor Bayronra rálõnek a nyílt utcán. Attól tart, a fia bajba keveredett.

4.
Catalina a megbeszélt helyen várja, hogy Caballo elvigye neki a beígért ötmillió pesót. Nem sejtheti, hogy a testõr hazudott, és nincs is ennyi pénze. A testõrök akkor kerülnek igazán nagy bajba, amikor Martinez mégis magához hívatja a szûznek hitt Catalinát. Caballo úgy érzi, az lenne a legjobb, ha meggyilkolnák, hogy a fõnök meg ne tudja, hogy elvették a szûzességét. Amikor barátnõi megtudják, hogy már nem szûz, megrémülnek, ugyanis nem veszélytelen becsapni a drogbárókat.

5.
Titi felkeresi Jose Miguelt, hogy új drogterjesztési módszereket dolgozzanak ki. Itt ismeri meg Lorenát, a mexikói démont, aki kolumbiai lányokat visz Mexikóba. Catalina sokat veszekszik Albeiróval, mert folyton eljár otthonról a barátnõivel. Yesica felajánlja Catalinának, hogy magával viszi Bogotába, ahol a két nagyfõnöknek, Cardonának és Moronnak kell megszereznie egy-egy híres hölgyet.

6.
Catalina az anyja tudta nélkül elkíséri Bogotába Yesicát, akinek az a feladata, hogy Cardona és Moron számára felhajtson egy-egy hírességet. Eközben Albeira és Hilda nagyon büszkék rá, mert azt hiszik, sokáig tanul a barátnõivel. Catalina idõnként rosszul lesz, és barátnõje azt gyanítja, hogy terhes.

7.
Catalina nem tudja, kitõl esett teherbe, amikor a három testõr megerõszakolta, ezért hallgat barátnõje tanácsára, és elveteti a gyereket. Martinez visszamegy Mexikóba, miután a kolumbiai drogbárók megfenyegették. Yesica csak ekkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy a birtokot is csak bérelte a mexikói, a lányok pedig munka nélkül maradtak. Catalina bejelenti otthon, hogy abbahagyja az iskolát.

8.
Cardona megkéri Titit, hogy szerezzen néhány lányt, mert a nagyfõnöknek születésnapja lesz. Titi a lányok beszervezését Yesicára bízza. Moron születésnapjára harminc lány érkezik, és nagy örömére, Catalina is köztük van. Amint megérkeznek, Cata azonnal észreveszi Martinez
testõreit, akik megerõszakolták, és elhatározza, hogy bosszút áll rajtuk.

9.
Yesica összehozza Catalinát Cardonával, az egyik drogbáróval, akit a lány teljesen elvarázsol. Cardona megtiltja , hogy más férfival is együtt legyen, Catalina cserébe anyagi támogatást kér tõle. Martinez az Egyesült Államokba utazik, felkeres egy bizonyos Robertet, aki arra buzdítja, hogy árulja el Cardonáék hollétét a drogosztálynak.

10.
Cardona megígéri Catalinának, hogy kifizeti a mellnagyobbító mûtétet, és a lány határtalanul boldog. A gáláns drogbáró vásárolgatni küldi az egyik testõrrel. Végre Catalina is kap mobiltelefont és megvehet mindent, amit csak akar. Orlando még Jorgénak se vallja be, hogy õ ölte meg Caballót.

11.
Catalina és Yesica felkeresik a Cardona által ajánlott plasztikai sebészt, Dr. Bermejót, aki vonakodva bár, de beleegyezik, hogy fiatal kora ellenére megmûti. Albeiro és Hilda elhatározzák, hogy berúgnak. Martinez úgy véli, meg akarják öletni, ezért a családját biztos helyre menekíti, majd telefonál a drogosztálynak, és elárulja Moronék tartózkodási helyét.

12.
Titi azt követeli Yesicától, hogy szakítsa ki Catalinát a körbõl, amibe belekerült, különben megöli. Ximena azt hazudja Bayronnak, hogy modellkedéssel keresi a pénzt. Catalina szakít Albeiróval, de azért õt is magával viszi a szórakozóhelyre, ahová Hildát és Bayront is meghívta.

13.
Catalina a város legelõkelõbb diszkójába hívja meg anyját, bátyját és Albeirót. A barátnõi is elkísérik. Yesica Cardona egyik emberét véli felfedezni a tömegben. Catalina nagyon megijed, nehogy a férfi meglássa Albeiróval. Félelme nem alaptalan, mert Cardona és Titi a galériáról figyelik a lányokat. A drogbáró kijelenti, hogy nagy baj lesz, ha bárkivel meglátja Catalinát.

14.
Catalina készül a másnapi mûtétre. Albeiro nem hagyja magát, a szakítás után is kitartóan ostromolja Catalinát a szerelmével. A drogosztály lecsap Cardonáék birtokára, a drogbáróknak menekülniük kell. A hír hallatán Catalina kétségbe esik, mert nem lesz mibõl kifizetnie a mûtétet. Barátnõi is szomorúak, mert így nem lesz munkájuk.

15.
Catalina és Bayron megosztják egymással titkaikat. Catalina bevallja bátyjának, hogy prostituált, Bayron pedig elmondja neki, hogy bérgyilkosként keresi a pénzt. Moron és Cardona megérkezik Mexikóba, ahol Jose Miguel vendéglátását élvezik. Martinez ideges lesz, amint megtudja, hogy a rendõrségnek nem sikerült lefülelnie ellenségeit.

16.
Hilda boldog, hogy munkát talált a fehérnemûgyárban, ráadásul a fónöke, Antonio, nagyon kedves hozzá, a tervezõ osztályra osztja be. Hilda lelkesen tervezi az új modelleket. Catalina és barátnõi úgy döntöttek, mégis folytatják az iskolát. Hilda vállalja, hogy elkíséri õket az igazgatóhoz.

17.
Ximena rábeszéli Bayront, hogy õ is folytassa az iskolát, így mindannyian a helyes utat választják. Albeiro Hildára hivatkozva felveteti magát a gyárba. Bayron, miután korábbi megbízói eltûntek, egy új helyen próbál jól fizetõ munkát találni. Bérgyilkosnak jelentkezik a hírhedt bandavezérnél, Nyúlnál.

18.
Miután az igazgató és a tantestület úgy döntöttek, nem veszik vissza a lányokat, Yesica Bogotába készül. Catalina végigjárja az iskolákat, hátha felveszik valahová, de nem jár szerencsével. Hilda haragszik, amiért Albeiro a tudta nélkül rá hivatkozott, hogy felvegyék a gyárba. Martinez azzal bízza meg Lorenát, szerezzen lányokat, akik mellnagyobbító m?tétet szeretnének, mert a beültetett implantátumokban akarja kicsempészni a kábítószert az országból.

19.
Hilda szomorú, amiért don Antoniónak nem tetszenek a tervei, de a férfi arra kéri, próbálkozzon még. Catalina, miután minden iskola elutasítja, úgy dönt, elkíséri Bogotába Yesicát. A lányok beszervezik Nataliát a mellnagyobbító mûtétre, hogy így álljanak bosszút az igazgatón. Antonio a sajátjaként adja el Hilda terveit, már csak rá kell vennie az asszonyt, hogy további modelleket tervezzen.

20.
Paola, Ximena és Vanessa egy sztriptízbárban akarnak munkát vállalni, de elbizonytalanodnak a bejárat elõtt. Egyikük sem akar ilyen mélyre süllyedni. Natalia kimarad éjszakára, az igazgató tombol a dühtõl. Lina és Natalia beleegyeznek a mellnagyobbító mûtétbe és a mexikói utazásba.

21.
Az iskolaigazgató és felesége kérdezõsködni kezdenek Natalia felõl, de a lányok nem hajlandóak szóba állni velük. Yesica és Catalina Bogotába mennek szerencsét próbálni, ahol Yesica egy régi barátjánál, Osvaldónál szállnak meg, majd elindulnak plasztikai sebészt keresni. Vanessa, Paola és Ximena munkát keresnek egy sztriptízbárban.

22.
Catalina idõpontot kap egy megbeszélésre Mauricio Contento plasztikai sebész rendelõjébe. A lány gyorsan leveszi a lábáról Mauriciót, de nem tudja, hogy õ az a sebész, akit Martinez lefizetett, hogy szilikonimplantátumokba töltött heroint ültessen be a mûtét során a lányokba. Albeiro ágyba viszi Hilda asszonyt, de közben Catalina jelentkezését várja.

23.
Bayronék újabb megbízást kapnak. Ezúttal egy nõt kell eltenniük láb alól. Amikor a megadott helyszínre érnek, Bayron az utolsó pillanatban döbben rá, hogy a célszemély a saját anyja. Azonnal gyanakodni kezd don Antonióra, de nem tudja bizonyítani, hogy õ akarta megöletni az anyját. Vanessa nagyon nehezen viseli a munkát a sztriptízbárban. Miután Osvaldotól távozniuk kell, Yesica és Catalina Benjaminhoz költöznek.

24.
Albeiro féltékeny don Antonióra, ami jól esik Hildának, bár tudja, hogy Albeiro szívében a lányáé az elsõ hely. Bayron hiába faggatja megbízóját, az nem árulja el, ki rendelte meg az anyja meggyilkolását. A lányok sejtik, hogy Albeiro és Hilda asszony között van valami. Miután Benjamin is utcára teszi Yesicát és Catalinát, a lányok éjjel az utcákon bóklásznak, két suhanc megtámadja õket, a kiérkezõ járõrök pedig felajánlják nekik, hogy alhatnak az õrszobán.

25.
Bayron furcsállja, hogy Albeiro olyan sok idõt tölt a házukban Catalina távollétében. Miután Mauricio beülteti a heroinnal töltött implantátumokat Nataliába és Linába, újabb ajánlatot kap Lorenától. Catalinába is hasonló implantátumot kell ültetnie, és azt kell hazudnia neki, hogy a mûtétet Titi fizeti. Catalina nagyon boldog, hogy hamarosan találkozhat Titivel, és végre teljesül az álma. Martinez arra utasítja Lorenát, hogy az egyik lányt játssza rendõrkézre a repülõtéren.

26.
Jorge telefonon bejelenti a reptéri biztonsági szolgálatnak, hogy az egyik lány drogot csempész. Így próbálják elterelni a hatóságok figyelmét. Nataliánál nem találnak kábítószert, ezért rövid vizsgálat után tovább engedik. Hilda nagylelkûen lemond Albeiro szerelmérõl lánya javára. Albeiro Bogotába utazik megkeresni Catalinát, hogy hazavigye egy születésnapi bulira.

27.
Catalina nagy dilemma elõtt áll: hazamenjen az anyja által szervezett születésnapi bulira, vagy azonnal megmûttesse magát. Végül egy késõbbi mûtéti idõpont mellett dönt. Hilda megõrül a féltékenységtõl, amikor együtt látja lányát Albeiróval, ráadásul tudja, hogy Catalina megígérte a fiúnak, hogy a születésnapján lefekszik vele.

28.
Catalinának már csak az a gondja, hogyan hitesse el Albeiróval, hogy még szûz, ezért eljátssza a félénk, ártatlan kislányt. Lorena elviszi Linát és Nataliát egy sebészhez, aki azt állítja, valami gond van az implantátummal. Elaltatja õket, majd kiemeli a szilikonba ágyazott heroint belõlük.

29.
Martinez meg akar szabadulni a plasztikai sebésztõl, aki túl sokat tud. Bayronék újabb gyilkos megbízást kapnak. Egy férfit kell megölniük Bogotában. Yesica és Catalina is visszatérnek Bogotába, ahol Yesica egy régi barátjánál, a politikus Osvaldónál rendezkednek be. Osvaldo nagyon kedves, de Yesica szerint minden férfi ugyanazt akarja.

30.
Lorena bevallja a lányának, hogy fiatalkorában megerõszakolták, és az elkövetõ most a látóterébe került. Ráveszi Julietát, hogy segítsen neki elkapni Reyest, a drogbárót, aki bolondul a fiatal lányokért. A lány némi vonakodás után kötélnek áll, Lorena pedig Nataliát és Linát is be akarja vetni, hogy kevésbé legyen feltûnõ a csapda.

31.
Octavio egyre ingerültebb a lakói miatt, különösen az idegesíti, hogy Yesica óriási telefonszámlát hozott össze, ráadásul néhány holmija is eltûnt. Arra kéri Catalinát, hogy töltse vele az éjszakát, de a lánynak nem tetszik Octavio. Yesica rábeszéli, hogy engedjen a férfinak, különben nem lesz hol lakniuk. Robert a közös üzlet elõfeklételeként arra kéri Martinezt, gyõzze meg arról, hogy alkalmas a feladatra.

32.
Martinez arra utasítja Lorenát, hogy Catalina mûtétje során tegyék az implantátumokba az Egyesült Államokba csempészendõ kábítószert. Catalinának nincs türelme tovább várni a mûtétre, könyörög Mauriciónak, hogy azonnal végezze el a mellnagyobbítást. Lorena Kolumbiába utazik, Linát és Nataliát a lányával hagyja a házban. Catalinába beültetik a kábítószerrel teli implantátumokat.

33.
Catalina boldog új melleivel, de úgy érzi, valami nincs rendben, mert túl nagynak és nehéznek találja õket, ráadásul állandó fájdalmai vannak, de Mauricio türelemre inti. Amikor Lorena megtudja, hogy Martinez megrendelte Mauricio meggyilkolását, mindent elkövet, hogy megakadályozza a merényletet. Bayron épp végezni készül a doktorral, amikor a megrendelést visszavonják. Robert emberei elrabolják Martinez feleségét.

34.
Az igazgató meggyónja a templomban, hogy viszonyt kezdeményezett egy kiskorúval, aki most gyereket vár tõle. Mauricio egyre több lányba ültet kábítószerrel töltött implantátumot. Julieta, Natalia és Lina útnak indulnak, hogy Reyes közelébe férkõzzenek. Albeirónak azt tanácsolja az anyja, hogy költözzön Hildához. Titi arra kéri Yesicát, hogy küldje el hozzá Catalinát.

35.
Lorena aggódik, mert nem éri el telefonon Julietát, ráadásul a szomszéd szerint a lányok sok csomaggal távoztak. Mauricio azzal fenyegetõzik, hogy amennyiben Catalina nem engedi, hogy felavassa az új melleit, kereshet magának másik kezelõorvost. Az igazgató arra kéri Cristinát, a teherbe esett diáklányt, hogy keressen egy fiút, aki vállalja az apaságot, amit õ pénzzel honorál majd. Hilda úgy érzi, senki nem törõdik vele, bánatában felvágja az ereit, de Bayron még idõben rátalál.

36.
Julieta, Lina és Natalia végre lerázzák a dühös kamionost, aki egész úton üldözte õket. Octavio, aki szerelmes Catalinába, lesújtva látja, hogy reggel Mauricio viszi haza. Hilda megkéri Bayront, hogy keresse fel Albeirót, és kérje meg, hogy nézzen be hozzá. Catalina felkeresi Titit, de nagyot csalódik benne, mert a férfi sokáig várakoztatja, miközben a barátnõjével beszél telefonon.

37.
Julieta és a lányok boldogok, hogy sikerül szobát találniuk a Frontera del Sol szállodában, ami köztudottan Reyes érdekkörébe tartozik. Natalia kijelenti, hogy nem hajlandó drogdílerekkel ágyba bújni, de arra rá tudják beszélni, hogy menjen ki a medencéhez. Két jóképû férfi azonnal a csinos lányok mellé szegõdik. Julieta úgy véli, hogy egyikük bizonyára Reyes. Albeiro Bogotába érkezik, hogy felkeresse Catalinát, de Octavio közli vele, hogy a lányok már nem laknak ott.

39.
Don Marcial elviszi a birtokára a lányokat és úriemberként viselkedik velük. Julieta feltett szándéka, hogy eljut Fernando Reyes birtokára. Natalia kissé fél a drogkereskedõktõl, ezért a szobájában marad, onnan figyeli, hogy barátnõi két férfi kíséretében távoznak. Hernan, az igazgató, elkéri a feleségétõl az összes megtakarított pénzüket azzal, hogy magánnyomozót akar fogadni lányuk felkutatására. A pénzt Cristinának adja, aki azzal zsarolja, hogy ha nem fizet, mindenki megtudja, hogy õ a gyerek apja.

40.
Catalina még szívesen maradna Don Marcial birtokán, mert a férfi nagyon kedves hozzá, de Yésica hajthatatlan, ugyanis Catalinát várják a következõ ügyfelek. Julieta és Lina érzik, hogy bajban vannak, amikor Fernando Rey emberei megjelennek Nataliával. Pelambre, don Marcial testõre, bevallja fõnökének, hogy õ is beleszeretett Catalinába.

41.
Fernando Rey bezáratja a lányokat egy szobába, míg kitalálja, hogy mi legyen a sorsuk. Catalina hazalátogat, mindenkinek rengeteg ajándékot visz. Hilda nagyon féltékeny, mert valahányszor megjelenik Catalina, õ a második helyre szorul. Albeiro szembesíti Catalinát mindazzal, amit Octavio mesélt neki, de õ tagadja, hogy bárkivel is lefeküdt volna.Hilda felháborítónak tartja, hogy a lánya és Albeiro szállodában töltötték az éjszakát. A sértõdött Catalina visszamegy Bogotába.

42.
Martinez dühöng, amiért Jorge nem képes elkapni Catalinát, ráadásul Lorena közli vele, hogy Jose Miguel Cardenas is ki akarja ütni a nyeregbõl. Julieta kitalálja, hogy az õreiket kell elcsábítaniuk, amennyiben meg akarnak szökni. Amikor Hilda kibontja a lányától kapott ajándékokat, döbbenten látja az egyik díszdobozban a saját maga által tervezett fehérnemût. Azonnal a gyárba siet, hogy kérdõre vonja Antoniót, aki azt állította, hogy a tervei használhatatlanok.

43.
Antonio, attól való félelmében, hogy Hilda leleplezi, és kiderül, hogy ellopta a terveit, leüti, majd az eszméletlen asszonyt az autója csomagtartójába gyömöszöli, és egy elhagyatott helyen lévõ kis házba viszi. Bayron és Albeiro mindenhol keresik, végül Bayron rájön, hogy mi történhetett, és barátaival követik Antonio feleségét. Julieta, Lina és Natalia elérik, hogy õreik megengedjék nekik, hogy a medencében pancsoljanak, miután Fernando Rey elutazik. Catalina elmegy Titihez, és nagyon felbosszantja. Titi kis híján megöli.

44.
Titi megparancsolja az embereinek, hogy öljék meg Catalinát és Yesicát. Yesica nagyon mérges, amiért Catalina veszélybe sodorta az életüket, és don Marcialtól kér segítséget. A férfi odaküldi Pelambrét néhány nehézfiúval, akik tûzharcba keverednek Titi embereivel, de sikerül kimenekíteniük a lányokat. Julieta és a lányok megszöknek, ám Max és Miguel elkapják õket.

45.
Bayron és a haverjai fegyverrel kényszerítik Antoniót, hogy elvezesse õket az elrabolt Hildához. Griseldát, Antonio feleségét is magukkal viszik. Rátalálnak a megkötözött Hildára egy nyaralóban, de az asszony nem engedi, hogy Bayron megölje elrablóját. Martinez megígéri Lorenának, hogy segít megtalálni Julietát. Tititõl való félelmükben Catalina és Yesica Marcialhoz költöznek.

46.
Antonio megígéri Hildának, hogy másnap kifizeti az összeget, ami a terveiért jár neki. Marcial azt kéri Catalinától, hogy maradjon vele, és mindent megkap tõle. Marcial távollétében Yesica elemel néhány értékes dolgot a házból, de nem sejti, hogy rejtett kamerák figyelik minden mozdulatát. Jorge elrabolja Albeirót, hogy így kényszerítsék Catalinát az együttmûködésre.

47.
A bosszúvágytól vezérelt Titi parancsba adja, hogy öljék meg Catalina anyját, ha már a lánnyal nem tudtak végezni. Mariela és Hilda furcsálják, hogy Albeiro eltûnt, de arra gondolnak, hogy Bogotába utazott Catalinához. A csalás szégyenét elviselni képtelen Antonio fõbe lövi magát. Az asztalon hagy egy csekket Hildának, de felesége, Griselda, eltünteti, férje búcsúlevelével együtt.

48.
Abban a reményben, hogy Hilda pénzébõl rendesen meg tudnak élni, Bayron közli megbízóival, hogy rendes útra tér. Lorena Catalinát szeretné felhasználni arra, hogy közelebb jusson Fernando Reyhez.Mariela és Hilda bejelentik Albeiro eltûnését a rendõrségen. Marcial felkeresi Titit, és elmondja, hogy Catalina immár az õ felesége, így a védelmét élvezi. Titi az utolsó pillanatban megakadályozza Hilda meggyilkolását.

49.
Catalina tudomást szerez Albeiro eltûnésérõl, és azonnal hazamegy Yesicával. Marcial úgy érzi, soha többé nem látja viszont. Fernando Rey azt kéri Roberttõl, nézzen utána Lorenának, mert úgy véli, a nõ készül valamire. Julieta és a lányok újabb cselhez folyamodnak, hogy kijussanak zárkájukból.

50.
Jorge közli Catalinával, hogy Albeirót elrabolták, és csak azzal mentheti meg az életét, hogy azonnal Mexikóba utazik. Cristina arra kéri Bayront, beszéljen a szüleivel a születendõ gyermek ügyében. Fernando Rey visszatér a birtokra, és magához rendeli a lányokat. Julieta egy hirtelen ötlettõl vezérelve azzal nyer idõt, hogy azt állítja, Fernando Rey az apja.

51.
Titi nagyszabású partival üdvözli a visszatérõ Cardonát, aki megdöbbenve hallja, hogy Catalina Marcial Barrerával él. Ximena, Paola s Vanessa örülnek a drogbárók visszatérésének, azonnal fel is mondanak a sztriptízbárban. Fernando Rey egy orvost hívat a birtokra, hogy vért vegyen Julietától és tõle, mert tudni akarja, hogy Julieta valóban a lánya-e.

52.
Mauricio a reptéren várja Catalinát, hogy megbizonyosodjon arról, a lány valóban felszáll a mexikói járatra. Catalina követeli, hogy beszélhessen Albeiróval. Mauricio felhívja a biztonsági szolgálatot, és közli, hogy Yesica drogot akar átcsempészni a gyomrában. A lányt megröntgenezik, és kiderül, hogy tiszta, ám ezért lekési a gépet, így Catalina egyedül utazik Mexikóba.

53.
Catalina a reptéren azonnal kiszúrja Lorenát és Martinezt, és eszébe jut, mit mesélt Yesica az implantátumokba rejtett drogról. Lorena õszintén elmondja neki, hogy csalinak szeretnék használni, hogy kiszabadítsák Julietát Fernando Rey birtokáról. Catalina azt szabja feltételül, hogy engedjék szabadon Albeirót. Martinez utasítja Jorgét, és az összevert fiút a házuk elõtt kidobják egy kocsiból. Hilda és Mariela mentõt hívnak és bekísérik a kórházba az eszméletlen fiút.

54.
Lina és Natalia már elõre félnek az estétõl, mert Fernando Rey közölte velük, hogy egy barátját kell szórakoztatniuk. Julietát eközben bezárják a birtokon lévõ kápolnába. A lányok döbbenten látják, hogy Catalina belép az ajtón, Fernando Rey pedig azonnal beleszeret a szépségbe. Catalina altatót kever Rey italába, és közli a lányokkal, hogy azért jöttek, hogy kiszabadítsák õket.

55.
Jobb szórakozás híján Vanessa, Ximena, Paola és Yesica bulizni mennek Bayronnal és a haverjaival. Velük tart a fiúk megbízója is, a titokzatos Ramiro. Martinez a csizmájába rejtett telefonon felhívja Lorenát, és útbaigazítja Rey birtoka felé. Azt tervezik, hogy a Lorena által felbérelt zsoldosok segítségével megölik Fernando Reyt, és felveszik az érte járó vérdíjat. Az altató megteszi hatását, Fernando Rey mély álomba szenderül.

56.
Martinez telefonon irányítja Lorenát. A nõ megtalálja a Martinez által útközben kiszórt ruhadarabokat, így könnyedén eljut a birtokra. Catalina átkutatja a Rey hálószobájában lévõ szekrényeket, és minden értéktárgyat magához vesz. Yesica és a lányok nagyon jól szórakoznak Bayron barátaival, éjszaka mindenki megtalálja a számítását.

57.
Lorena a felbérelt zsoldosokkal megostromolja Fernando Rey birtokát. Az embereit meggyilkolják, már csak a drogbáróval kell elbánniuk. Catalina pisztollyal tartja sakkban a mély álomból felébredõ Reyt, míg Martinez oda nem ér. Kiderül, hogy a pénzzel teli táskában minden bankjegy hamis, de nem érnek rá tovább keresgélni, mert a zsoldosok rájönnek, hogy Fernando Rey volt Lorena célpontja, és félõ, hogy meggyilkolják õket, hogy bezsebeljék a vérdíjat. Menekülni kényszerülnek, ám elõtte még Lorena lelövi Fernandót.

58.
A birtokról ellopott terepjáróból kifogy a benzin, Catalina, Lina és Natalia gyalog folytatják útjukat a sivatagon keresztül. Martinez és Lorena azon tanakodnak, hogyan szerezzék meg a Reyért járó vérdíjat. Bayron és haverjai egy fontos megbízást kapnak, de a fiú még indulás elõtt azt ígéri Ximenának, hogy feleségül veszi. Martinez és Lorena közlik az amerikai drogosztály ügynökével, hogy a vérdíjért hajlandóak átadni a hatóságoknak a két legnagyobb drogbárót: Fernando Reyt és Jose Miguel Cardenast.

59.
Más munka híján Yesica és a lányok munkát vállalnak Ramironál. A feladat kábítószer csomagolása, amit - a lopások elkerülése végett - kizárólag fehérnemûre vetkõzve végezhetnek. Lorena részletesen beszámol az ügynököknek Cardenas hollétérõl, a férfit le is tartóztatják. Az amerikaiak tanúvédelmet ígérnek cserébe. Julieta, miután megtalálja a sivatagban a barátnõit, egy szállodába viszi õket. Anyja tervei nincsenek ínyére, nem hajlandó az Egyesült Államokba költözni.

60.
Cardona és Titi aggódnak Jose Miguel Cardenas és Moron elfogása miatt. Titi nagyon kíváncsi arra, ki lehetett a besúgó. Julieta közli az anyjával, hogy nem hajlandó elutazni, és azzal zsarolja, hogy feladja, amiért kábítószert csempésztetett a lányokkal. Nem tudhatja, hogy lehallgatják õket. A drogosztály pedig a vérdíj helyett bilinccsel jutalmazza Martinezt és Lorenát.

61.
Catalina és a lányok visszamennek Kolumbiába. Az anyja bûnözõi életmódjától megcsömörlött Julieta is velük tart. Catalina azonnal Albeiróhoz siet, de Mariela asszony be sem akarja engedni a házba. Marcial eközben elküldi Pelambrét, hogy Catalina felõl érdeklõdjön. Yesica azt tanácsolja a lánynak, hogy ne hagyja el a gazdag öregembert, mert anyagilag segíthetné, ha el akar indulni a szépségversenyen. Julieta és Natalia egy mobil hot dog standot vásárolnak, hogy azzal keressenek egy kis pénzt.

62.
Catalina visszamegy Marcialhoz, aki megígéri, hogy anyagilag támogatja, ha indulni akar a hamarosan megrendezésre kerülõ szépségversenyen. Julieta és Natalia elmennek Lináék házához, ahol a lányt eszméletlenül találják a szobájában. Lina öngyilkosságot kísérelt meg, mert úgy érezte, senki nem törõdik vele. Szerencsére a kórházban megmentik az életét.

63.
Catalina addig hízeleg Marcialnak, mígnem a férfi magához hívatja Bonifaciót, a szépségverseny szervezõjét, és negyven milliót fizet neki, hogy Catalina legyen a szépségkirálynõ. Julieta egy újság címlapját látva értesül arról, hogy anyját és Martinezt letartóztatták, és egy mexikói börtönben tartják fogva õket. A lány azonnal visszautazik Mexikóba. Lina és Natalia kisegítõt keresnek a hot dog árusításához, és Albeirónak ajánlják az állást.

64.
Catalinával interjút készítenek a tévében. Albeiro fülébe jut a dolog, de õ azt állítja, Catalina egy versíró versenyen indul. Hilda kissé féltékeny Nataliára és Linára, és azt kéri, Albeirótól, másnapra döntse el, hogy akar-e együtt élni vele, vagy sem. Catalinát annyira lefoglalja a felkészülés a szépségversenyre, hogy elhanyagolja Marcialt, aki kissé zsémbes emiatt. Albeiro úgy dönt, Hildához költözik. Catalina és az esélyesnek tartott Miss Valle hajba kapnak rögtön az elsõ találkozásukkor.

65.
Noha Catalina megtiltotta Marcialnak, hogy a verseny közelébe menjen, a féltékeny férfi nem bírja ki, hogy ne legyen jelen, amikor szerelme bikiniben mutogatja magát a közönség elõtt. Albeiro, Hilda és Bayron nem akarnak hinni a szemüknek, amikor az újságban azt olvassák, hogy Catalina Miss Putumayoként indul a szépségversenyen. Hilda annyira féltékeny, hogy azt állítja, elromlott tévéje, nehogy Albeiro megnézhesse a közvetítést.

66.
Catalina mérhetetlen butaságáról tesz tanúbizonyságot, amikor a zsûri kérdéseire válaszol. Titi felkeresi Bonifaciót, és hatalmas összeget ajánl fel neki, amennyiben elintézi, hogy ne Catalina nyerje a versenyt. Bonifacio a drogbárók között õrlõdik. Miss Valle barátja, Manolo is fizetett neki, hogy barátnõje nyerje a versenyt. A férfi óriási dilemma elé kerül.

67.
A szépségversenyen nagyon szoros a küzdelem. Bonifacio három drogbárótól is elfogadott pénzt, hogy barátnõiket királynõvé tegye. Catalina nagyon biztos a gyõzelmében. Szülõvárosában, Pereirában, a térre kihelyezett nagy képernyõs tévén az egész városka izgul érte.

68.

69.
Ramiro felkészíti a fiúkat a bevetésre. Mindent elmond a célszemélyrõl, akit meg kell gyilkolniuk. Hogy a kedvükben járjon, hív nekik három házhoz rendelhetõ lányt. Catalina és Yesica elhatározzák, hogy lerázzák Pelambrét, és szórakoznak egy kicsit.Felkeresik Titit, aki még mindig odavan Catalináért. Marcial tombol, amikor kiderül, hogy a lányok nem voltak a gépen.

70.
Catalinának fülébe jut, hogy Titi lefizette Bonifaciót, hogy ne õ nyerje a szépségversenyt, ezért bosszút esküszik. Óriási botrány kerekedik, amikor a Ramiro által házhoz rendelt három lány megérkezik, mert kiderül, hogy Ximena, Paola és Vanessa azok, Bayron pedig úgy tudja, Ximena már nem fekszik le pénzért férfiakkal.

71
Bayron kibékül Ximenával, és megígéri neki, hogy amint visszatér, feleségül veszi. Hilda elhatározza, hogy terveivel felkeresi a fehérnemûket gyártó cég elnökét, de nem sikerül a közelébe férkõznie. Marcial arra kéri Catalinát, legyen a felesége. Catalina némi gondolkodás után igent mond, ám van néhány feltétele.

72
Catalina hozzámegy Marcialhoz, és a mézeshetekre Cartagenába utaznak. Hilda nem fogadja el Bayron pénzét, és arra kéri, hagyjon fel eddigi munkájával és taxizzon majd Albeiróval. Bayron sértõdötten elviharzik otthonról, Hildának pedig nagyon rossz érzése támad. Marcial megöleti Bonifaciót, amiért mégsem Catalina lett a szépségkirálynõ. Imelda közli a rossz hírt Hildával, miszerint Bayront lelõtték a rendõrök.

73
Bayron temetésén megjelenik Cristina is, aki azt állítja, hogy Bayron a gyereke apja. Ximena szóhoz sem jut, nem érti, barátja hogy csalhatta meg Cristinával. Marcial elengedi Catalinát Bayron temetésére, de arra kéri a testõreit, hogy kísérjék el, és készítsenek fotókat róla. Az egyik testõr le is fotózza, amint Albeiro vigasztalja. Cristina újra megzsarolja az igazgatót, aki úgy dönt, õszintén bevall mindent a lányának.

74
Natalia nagyon dühös az apjára, de Cristinát sem tekinti ártatlannak az ügyben, hiszen néhány jobb osztályzatért adta oda magát az apjának. Cardona felkeresi Titit, és a szemére veti, hogy miatta nem lehetett a szerelme szépségkirálynõ. Marcial a testõre által készített fotókat nézegetve roppant féltékeny lesz, és utasítja embereit, hogy végezzenek a fiúval.

75
Hilda lázasan készül a találkozásra a fehérnemûgyár igazgatójával. Be akarja bizonyítani, hogy Antonio ellopta a terveit. Catalina váratlanul hazautazik Bogotába. Éppen a barátnõit próbálja rábeszélni, hogy ne dolgozzanak bordélyházban, amikor Albeiro és Hilda hazaérnek a lány pénzén fizetett taxival. Catalina döbbenten látja csókolózni anyját és szerelmét.

76.
A magából kikelt Catalina hatalmas botrányt rendez. Elkéri Albeirótól az autó kulcsait, és egy lejtõs úton hagyja legurulni. Az egész szomszédság hüledezik, amikor a vadonatúj, vezetõ nélkül guruló taxi egy teherautónak csapódik. Cristina azt hazudja szüleinek, hogy Szajkó a gyereke apja, de a fiú nagyon fél találkozni a lány hatalmas termetû apjával. Catalina elhatározza, hogy Titit és Marcialt a rendõrség kezére játssza.

77.
Yesica és Catalina egy félreesõ helyen találkoznak Salgado századossal, a kábítószerkereskedelem elleni harc egyik ismert alakjával. A lányok felajánlják neki, hogy a kitûzött vérdíj fejében elárulják Titi tartózkodási helyét. Ramiro és Nyúl munkát akarnak ajánlani Szajkónak, de a fiú elutasítja, mondván, jó útra tért. Amint a két gengszter elhajt az iskola elõl, terepjárójuk felrobban.

78.
Marcial ragaszkodik ahhoz, hogy Catalina mielõbb felkeressen egy orvost. Salgado százados lecsapni készül Titire a Catalináék által megadott címen. A bevetési egység az elektromos mûvek egyenruhájában megy el az apartmanházba. Titi gyanakszik, de gyanúja eloszlik, amikor az ismeretlenek nem akarnak belépni a lakásba. A kommandósok azonban este visszatérnek és bilincsben vezetik el Titit.

79.
Miután Hilda meggyõzte a gyár vezetõségét arról, hogy Antonio valóban ellopta a terveit, aláíratnak vele egy két éves szerzõdést, és õ szervezheti a gyár bemutatóját a Moda Kolumbia divatbemutatóján. Catalina felkeres egy plasztikai sebészt, akitõl megtudja, hogy túl azon, hogy az implantátumai nem egyformák, még használtak is, ráadásul tele vannak heroinnal. Marcial bosszút esküszik a kontár Mauricio ellen.

80.
Albeiro és Szajkó rá akarják venni Ximenát, Vanessát és Paolát, hogy hagyjanak fel züllött életvitelükkel, és beszéljenek Hildával, aki modellkedési lehetõséget kínál nekik. Ramiro és Nyúl túlélték a robbanást, de Ramiro teste összeégett, Nyúlnak pedig amputálni kellett az összes végtagját. Marcial emberei elkapják Mauriciót, és nagyon megkínozzák.

Tovább >>>

 

× Történet és információk 

× Catalina Santana 

× Lányok

× Fiúk 

 

Site Info
 
Szerkesztő: CoCoSellyTM
 Design: Saját
 Designváltás: Kedvkérdés:P
 
Mail: lorababa898@citromail.hu
 Társszerkesztő: Nincs
 
Lap témája: SSNHP
 Host: atw.hu
 Ajánlott böngésző: Mozilla
 Oldal nyitás: 2009. július 13.
 Zárás: Vmikor lehet:S
Látógatóim:


 

Top Affik:

 

Ha ide szeretnél kerülni, írj a VK-be!

Még rengeteg hely van ((;

 

 

Elite Affik:
 

 

 

Buttoncseréim:

* Az Affikat, Buttonokat valószínűleg csak itt, a többi oldalon egyenlőre nem frissítem!
 

TV

Tierra De Pasiones

Csatorna: RTL Klub

Időpont: 16: 15

Ismétlés: Nincs

Fsz.: Katherine Siachoque

 

Ajánlott nézni:

STORY TV
Hétköznap 7:oo(I) és 15: oo
PAULA ÉS PAULINA

JETIX
Változó, de inkább hétvégén
HANNAH MONTANA
 
COOLTV
Hétköznap 1o:45(I) és 15:o5
SONADORAS

ROMANTICA
Hétköznap 1o:oo(I) 15:oo 2o:oo(I)
Szombat 11:oo(I)
 

Ma..