Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: marcello
Date: 2009-10-15 16:10
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
A cop oroszországban sikeressen megjelent , hamarosan Ausztria , Német ország , és Svájc kerül sorra . Az oroszok már végijátszották a játékot és szinte dícsérő szavakat kapott . A pályák hatalmasak , és kidolgozottak ,igaz nem olyan mint a shoc-vagy a cs esetében , hogy másodpercenként lelövünk valakit , de ez jobban visszahozza az igazi zónahangulatot. A mellékküldetéseket is érdemes csinálgatni mert jóval több jutalom jár értük (és az achievement-ekről még nem is beszéltünk , igaz annak a játékban sok haszna nincs viszont el mondhatjuk magunról milyen nagyszerűek vagyunk , vagy fikázhatjuk a havert mert neki nincs meg ez meg az az arcsi ) . A fegyverek is tökéletessen működnek , végre nem az az érzésünk , hogy ez a játék a legkönyebb , itt bizonyám fejleszteni kell erőssen . A játékban végre gondolkodni kell , nem úgy van hogy 1 nap alatt végigtoljuk aztán örülünk , orosz isemrős mesélte hogy megkeresni az úgynevezett "oázist" hát nem a legkönyebb küldetés , és a vérszopó fészek kifüstölése hát ott is kell használni az agyunkat majd . A gépigény tekintetében megnyugtatok mindenkit , jóval a clear sky alatt van , szóval akinek van egy középkategóriás vasa , az dx9-ben teljes pompában nyomulhat . A játékból magyar verzióról sajnos még mindig nincs hír , szóval ha angolul érkezik meg akkor az a nyelvet gyengén beszélőknek nem lessz valami kellemes . A gyűjtői kiadásról szintén nincs információnk , pedig az ütős lessz , öngyújtó meg mindeféle relikvia . Én mindenkit arra bízatotk , hogy ne töltsetek le semmi xart hanem várjatok a megjelenésig , ha nemis a legjobb stalkert kappjuk meg akkor is jó lessz , mindenki azt hite azért jelenik meg hamarabb oroszföldön mert biztos bugs kilépeget , hát ez nem igaz , ismerősnél 1x sem lépett ki , és hiba sem volt . Készüljetek ,hogy nagy meglepetések leszenk játék közben , és a mellékküldetéseket meg csinálni csinálni , ismerős kipróbálta , hogy mellékküldetés nélkül meddig tart a játék , hát 2 hoszabb délután alatt végie is volt , viszont a küldikkel együtt majd 1 hétig játszott. Még 1 rejtéjet szeretnék eloszlatni , igen a játékban 3 pálya van , és semmi más , nincs kordon , se bar , se semmi , csak ez a 3 , és ilyen olyan underground , de mielőtt hívnátok a mentőket nem kell megijedni , mert amint írottam nagyon nagyok a pályák .

 
  Comments: (4)   Ratings:
1.   Posted by lived   2009-10-15 16:57  

Hát én letöltöttema xart. Tényleg érdemesebb megvárni az eredetit és azzal nyomulni. Hát ha nem jön magyarosítás akkor tényleg szenvedés lesz aki nem tud annyira angolul. Nagyon durvák a küldik.
A pályák Tényleg Hatalmasak! Szerintem a CS-s Swamp-nél is nagyobbak.

Én sokat nem játszottam vele és csak két pályán voltam. De nagyon megragadott. Az ellenfelek okosabbak lettek, de gyengébbek. Legalább is nem kell beléjük 5000 lőszer, hanem egy két jó lövés és fekszenek, viszont pl. az exo-sok nagyon táposak. A mutánsok viszont Iszonyat brutálok lettek. Csak úgy nyelik az ólmot. Egyébként én úgy vettem észre, hogy a Soc-tól egyre erősebbek a mutánsok.

Az biztos hogy nagyon jó játék. Míg így is hogy csak törten játszottam.
De ténylegsen megéri Rá várni és az Eredetit megvenni. Jó magam letöröltem a tört Cop-ot. Várok inkább még pár hónapot és megveszem. Addig Soc és Cs!

Magyarosítás Meg jöjjön!!!! No meg a CE!

2.   Posted by widra   2009-10-15 18:41  

Ámen

3.   Posted by marcello   2009-10-15 20:52  

ha olyan árban lessz akkor lehet énis inkább ce-t fogok választani mint símát , ha lessz eggyáltalán

4.   Posted by The Ras   2009-10-16 12:46  

Én is felraktam a tört xart de még nem volt időm kipróbálni. Az angol tudásommal nincs gond dícséretes lett érettségin szval no de ha még talán kicsit többet is kell várni a CE-re én Biztos, hogy megveszem ha lesz. A CS is CE-n van meg és egy forintot sem bántam meg azóta se érte.