Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: marcello
Date: 2009-10-15 16:10
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
A cop oroszországban sikeressen megjelent , hamarosan Ausztria , Német ország , és Svájc kerül sorra . Az oroszok már végijátszották a játékot és szinte dícsérő szavakat kapott . A pályák hatalmasak , és kidolgozottak ,igaz nem olyan mint a shoc-vagy a cs esetében , hogy másodpercenként lelövünk valakit , de ez jobban visszahozza az igazi zónahangulatot. A mellékküldetéseket is érdemes csinálgatni mert jóval több jutalom jár értük (és az achievement-ekről még nem is beszéltünk , igaz annak a játékban sok haszna nincs viszont el mondhatjuk magunról milyen nagyszerűek vagyunk , vagy fikázhatjuk a havert mert neki nincs meg ez meg az az arcsi ) . A fegyverek is tökéletessen működnek , végre nem az az érzésünk , hogy ez a játék a legkönyebb , itt bizonyám fejleszteni kell erőssen . A játékban végre gondolkodni kell , nem úgy van hogy 1 nap alatt végigtoljuk aztán örülünk , orosz isemrős mesélte hogy megkeresni az úgynevezett "oázist" hát nem a legkönyebb küldetés , és a vérszopó fészek kifüstölése hát ott is kell használni az agyunkat majd . A gépigény tekintetében megnyugtatok mindenkit , jóval a clear sky alatt van , szóval akinek van egy középkategóriás vasa , az dx9-ben teljes pompában nyomulhat . A játékból magyar verzióról sajnos még mindig nincs hír , szóval ha angolul érkezik meg akkor az a nyelvet gyengén beszélőknek nem lessz valami kellemes . A gyűjtői kiadásról szintén nincs információnk , pedig az ütős lessz , öngyújtó meg mindeféle relikvia . Én mindenkit arra bízatotk , hogy ne töltsetek le semmi xart hanem várjatok a megjelenésig , ha nemis a legjobb stalkert kappjuk meg akkor is jó lessz , mindenki azt hite azért jelenik meg hamarabb oroszföldön mert biztos bugs kilépeget , hát ez nem igaz , ismerősnél 1x sem lépett ki , és hiba sem volt . Készüljetek ,hogy nagy meglepetések leszenk játék közben , és a mellékküldetéseket meg csinálni csinálni , ismerős kipróbálta , hogy mellékküldetés nélkül meddig tart a játék , hát 2 hoszabb délután alatt végie is volt , viszont a küldikkel együtt majd 1 hétig játszott. Még 1 rejtéjet szeretnék eloszlatni , igen a játékban 3 pálya van , és semmi más , nincs kordon , se bar , se semmi , csak ez a 3 , és ilyen olyan underground , de mielőtt hívnátok a mentőket nem kell megijedni , mert amint írottam nagyon nagyok a pályák .

 
  Comments: (4)   Ratings: