Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2008-03-05 09:50
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Jobb a kettő, mint az egy, így aposztrofálták a két előzetest a hivatalos oldalon. Sajnos az egyik Angolul a másik pedig Németül érhető el, de a lényegesebb részeket kiemelték nekünk a stalkerfrance.com-os srácok, szóval:

Lehetőség lesz majd egy zseblámpát aggatni az anomália érzékelőre

Ami az új szörnyeket illeti, királyak lesznek :-) -reméljük is: widra- ami a fényeffekteket illeti, a napsugarak megtörnek minden objektumon és úgy vetülnek tovább.
Lesznek majd mellék küldetések mind a 8 frakciónál és a lehetőség, hogy egyedi fegyvereket rakjunk össze. Az AI nagyon sokat fejlődött, így a barátaink és az ellenségeink képesek lesznek majd letérdelni, átugrani tárgyakat vagy rejtőzködni valami mögött.

Az egyik fő küldetésben meg fogjuk majd állítani Strelokot. Be kell majd lopakodni a reactorba és felrobbantani azt, különös dolgok folyamatosan szívják majd az életünket, a SoC-al ellentétben csak egy befejezés lesz.


Linkek.:
-CVG
-Gamestar
 
  Comments: (0)   Ratings: