Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: marcello
Date: 2009-09-24 18:55
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Jött pár promo kép , amiben megfigyelhetjük az ati tesszalációs csodáját , és anélkül is . Egy orosz magazin megint publikált cikket a cop-ról felteszem hátha érdekel valakit . Megjelenési dátum mostmár tényleg biztos , hogy 2010 (q1) lessz. Aki nem akarja elrontani a "várakozást" az nem fogja letölteni a játékot októberben hanem vár 2010-ig. itt az oldalon nyugodtan kérdezhettek DE érdembeli választ tőlünk NE várjatok , csak megjelenés után . Aki nvidia fanatikus az értse meg , hogy a zöldektől még nem jött semmi kézzelfogható dx 11 kártya , demo , akármi , nem vagyunk elfogultak sem ati sem nvidia téren .





update:

a gsc fórumában olyan információk terjengenek , hogy az európai verziók megjelenése októberben lessz , azaz Németország , Ausztria, Svájc megkapja a játékot idén , mi nem. A play.com (UK) szerint a játék Január 29. fog megjeleni .
 
  Comments: (6)   Ratings: