Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: marcello
Date: 2009-09-30 16:41
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
A cop oroszországban holnap után fog megjelenni . Az orosz olegák már nagyon várják ,a kiszivárgott verzió alapján mindenki dicséri a játékot , a gsc fórum angol részén volt egy post , itt a játékot a shadow of cehrnobyl-hoz hasonlítják . Bődületessen nagy pályák , földalati létesítmények is . A post szerint bug-ot nem nagyon találni a játékban . Én annak örültem meg az infók alapján , hogy a pisztolyokkal normálissan lehet majd célozni (nem úgy mint a cs-ben ). Szóval tessék türelmes lenni jövőre eljut hozzánk is a játék , nem érdemes , most semmiféle orosz ukrán verzióba pénzt invesztálni. Állítólag nem lesz magyar felirat és szinkron sem , szóval a hátralévő időt el lehet tölteni angol tanulásával . Végezetül megint itt egy humoros kép , mindenki az "eredeti" cop dvd-t szeretné megszerezni ,de oleg egy játékgép tetején biztonságban van .

 
  Comments: (6)   Ratings: