Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2009-10-03 20:56
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Az oldalra a reigsztráció elfogadásával tudomásul veszem az alábbi szabályokat az oldal használatával kapcsolatban!

1) A legtöbb általános jogkörrel rendelkező felhasználónak joga van commentet (hozzászólást) és véleményt írnia a megfelelő oldalakon vagy hózzászólni a fórum témáihoz.
A hozzászólások és a fórumnyilatkozatok:
• Témájukat tekintve csak a játékhoz, csernobilhoz fűződhetnek;
• Nem tartalmazhatnak ocsmány, trágár kifejezéseket;
• Politikai és hovatartozási nézeteket csak mérsékelve, burkolt formában és nagyon finoman közöljünk, ha az színesebbé teszi a mondanivaló jellegét.
• Reklámok feltüntetését megkockáztatni sem érdemes, vannak erre specializálódott apróhírdetésekkel foglalkozó oldalak;
• Pornográf anyagok bárhova történő feltöltése szigorúan tilos!
2) Ezen honlapon minden felhasználónak rangja van minden különösebb fullextrázás és bonyolítás nélkül, ahogyan ez az alábbiakban látható :
• Guest (vendég):
Látogatóként tartja számon az oldal azokat a felhasználókat, akik nem regisztráltak vagy nem jelentkeztek be az oldalra és így veszik igénybe szolgáltatásainkat. Az ilyen visitorok erősen korlátozott jogokkal rendelkeznek, a házirend értelmében nem írhatnak oldalt, szavazást, fórumtémát és fórumnyilatkozatot; gyakorlatilag csak olvasásra van lehetőségük.
• Member (tag):
Minden ilyen usernek általános jogköre van, mely annyit jelent, hogy módjában áll megtekinteni minden oldalt, létrehozhat új oldalt is, de nem módosíthatja egyik oldal tartalmát sem, kommentárt nézhet és írhat, akár a megfelelő oldalakon és a fórumokban is (törlése nem az ő feladata lesz, akár saját hozzászólásáról van szó, akár nem).
• Moderátor (-mod-):
A moderátorok az általános jogkörön túlmenőleg belépést nyerhetnek az adminisztrációs szektorba, így kijelenthető, hogy majdnem olyan szerepkörrel rendelkeznek, mint maga az admin. Bármilyen esetlegesen fennálló probléma miatt a moderátorok valamelyike értesítendő.
• Admin:
A legmagasabb szerepkörrel felruházott személy, ő a weboldal rendszergazdája, ő dönt minden -az oldalt érintő- ügyben és a legtöbb módosítási lehetőség az ő kezében van
• Tulaj
Ő az, aki az oldalt birtokolja, tárhely domain. A fejlesztések és az egyéb fontos az oldal üzemeltetését befolyásoló döntések meghozója. Az admin felett áll, de közvetlenül nem avatkozik bele az oldal működésébe
5) Lehetnék én is moderátor?
Ennek elméletileg semmi akadálya, miért is ne? Gondoljunk bele, hogy ezt a kérdést felteszi minden 2. nagyravágyó user egy vajszívű adminnak és majd mindenki ugy szerkesztgeti az oldal architektúráját, ahogyan az saját belátása szerint jó: tuti nem lenne belőle anarchina...
Így természetesen az Admin dönti el, hogy a személy alkalmas e a munkára és ehhez tagnak kell lenni 1 éve és legalább 500 post-ot írni kell.
 
  Comments: (1)   Ratings: