Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: marcello
Date: 2009-10-16 15:25
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
lived-nak volt egy remek ötlete miszernt összejöhetnénk , ő csinálna szervert aztán tolhatjuk a játékot , nos a szervert sikerült is megkreálni ,de csatlakozni nem tudott senki . Ezekután következett valami "csudálatos" orosz szerver , itt a pingek az egekben voltak , ami vecces mert lőni akarsz és 10mp múlva sikerül is . Végülis kikötöttünk a stalkerhispano egyik szerverén , hát mit nem mondjak jó kis játék volt , magyarok csak 3-an voltunk , de ígyis fergeteges volt . Nem is lenne stalker ha nem lépett volna ki a játék valami marhaságra hivatkozva..... A mai napon is lessz egy kis játék , 16:00-tól a sologigabit-stalkerhispano egyik TDM szerverén (igen 3 van belőle , de álltalában mindig van egy ami üres szokott lenni ) . Később biztos leszünk minimum 3-an lived , Csiga07 , Jim67 (azaz én ) . Végezetül néhány kép a tegnap játékról .




update1: egy kis vélemény

Nos a kedves stalker megint bebiznyította , hogy nem tud tulnőni önmagán , ezért is látszik , hogy a multiplayer-el a kutya sem foglalkozik, mert valjuk be semmi értelme nincs neki , akármilyen jó a szerver akkor is laggolsz , (mellesleg ha neked is jó neted van ) , szóval én csak annyit tudok mondani , hogy aki tényleg nagyon nagy stalker szájhős , és singliplayer -ben akkora ász , hogy csukott szemmel végigviszi a játékot ,és 3 éve folyamatosan el van vele ,annak hajrá a többiek meg inkább kerüljék el messziröl , és válasszanak mást. Aki nagy javulást vár a cop multijától annka csalatkoznia ... A multi nem olyan rossz , de nem is jó , és az embert hogy mondjam időközönként feldühítit , és azért ez nagy szó olyan embertöl aki még a ut3-om sem sikerült felbosszantania. Ezt a kis szösszenetet ismerős véleménye alapján írtam , a játék alatt túlnyomórészt most ő operált . Az én véleményem hasonló , de azért néha napján ezzel is el lehet játszogatni , ha az "ukránok kicsit jobban odatették volna megukat akkor most lehet olyan lenne a stalker multi népszerűsége mint mondjuk a cod 4, simán össze tudták volna hozni a perk rendszert a rangokat , csakhát a vodkázás és a csajozás elvitte az idejüket , nembaj majd egy másik életben . Legközelebb ha hasonlót szeretnétek tehát az időlimites játékot akkor a tdm szervereken belül a "D" jelűt kell keresni .

akik játszottak:



+KönigsTiger


néhány kép Csiga07-tól:



egy kis magyarázat a képekhez: 10-magyarazat.txt


Köszönjük szépen a játékot mindenkitől aki fent volt , legközelebb újra találkozunk .
 
  Comments: (14)   Ratings: