Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2020-12-31 13:23
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +

Sziasztok!

Eltelt 10 év az utolsó post óta és sok minden történt. A GSC-Game Wolrd-öt sok fejlesztő elhagyta, majd Survarium néven új projektbe kezdett, aztán hírek jöttek, hogy a GSC újra feléleszti a Stalker vonalat és, hogy dolgoznak a második részen. Azóta mi magunk is gyerekekből felnőtt emberekké váltunk, de ha csak jó magamat nézzük, akkor a játékok és maga a Stalker téma iránti szeretetem továbbra is megmaradt. Ahogy korábban írtam a búcsúzó postban, ha van érdemi információ, akkor jelentkezünk. És itt vagyunk! Egy új trailer látott napvilágot, amit az új engine-el pakoltak össze a készítők.

Azt nem ígérem meg, hogy az oldalt minden porcikájában újra fogom, fogjuk életszteni, inkább a sehová mutató linkeket kijavítjuk és ha ismét érkezik egy nagyobb információ a játékról, azt mindenképpen megosztjuk!

Keep roaming in the zone fellow Stalkers!

 
  Comments: (0)   Ratings: