Tartalomjegyzék Megálló Csoport
Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Fotokiallitas

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kircsi

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:44 pm    Hozzászólás témája: Fotokiallitas Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Szivesen olvasnek (Varsoban) velemenyeket, elmenyeket, barmit a MA nyilo Fotokiallitasrol!!!
Irjatok, legyszi!
Koszi, udvozlettel
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 16, 2006 11:52 am    Hozzászólás témája: Fotoiallitas Hozzászólás az előzmény idézésével

Jol sikerult az enekles,szerintem jo lett volna ha te is ott vagy es lehet hallani a hangodat ugy ahogy regen enekelted a meggyujtom a pipam cimu dalt.
A Gergo nagyon jol gitarozott es a kozonsegnek tetszett az eloadas,szerintem tobb dalunk volt mint tavaly, de igy is keves:-))
Vissza az elejére
kircsi

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 17, 2006 9:16 am    Hozzászólás témája: :-) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ghighiu!!!
Koszi, hogy irtal par sort...jol esik a reggeli kave mellett olvasni "itt a messzi tavolban" Wink
A csutortoki probat, amikor az eloterben voltatok, a tanariban is hallani lehetett es ott enekelgettem en is...biztos voltam benne, hogy jol fog sikerulni a fellepes a megnyiton, mert annyi ero van benneteket, mint a csuda, csak ki kell engedni!
Gighiu! Csodalom benned, hogy mennyire fel vagy vertezve a mindennapi tamadasok ellen...vagy esetleg nem is eled meg tamadasnak? Huu, en biztos nem lennek olyan eros, mint te.
Na mindegy, szia, vidam hetveget!
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 19, 2006 7:01 pm    Hozzászólás témája: Kircsinek Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi hogy valaszoltlal,lehet hogy erosnek nezek ki de szerintem ez nem teljesen igaz,mert mostanaban elegge elveszetnek erzem magam barhol ugyhogy nagyon erosnek kell lennem hogy kiismerjem magam mert szerintem hazudok magamnak es nagyon erzekenynek tartom magam es csak az elottem levo napokban bizhatok amikben sok lessz nekem a szomorusag de remelem a jo is es szamithatok a tarsaimban
Vissza az elejére
kircsi

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 19, 2006 11:25 pm    Hozzászólás témája: Kingusz Hozzászólás az előzmény idézésével

Gighiu, az jutott eszembe, amit mar sokszor hallhattal (masoknak is szoktam/szoktuk mondani), hogy a rengeteg agyalas helyett/mellett lekothetned a figyelmedet es a fizikai-szellemi energiaidat GYAKORLATI dolgokkal: takaritas, bufe, tiffany-zas Csillaval, falmaszas, stb. A vizes blokkot pl. tuti tok precizen es igenyesen meg tudnad csinalni, ha igazan elszallnal benne...utana orom lenne bemenni wc-re mindannyiunknak!
Laughing
Makay

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 20, 2006 7:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Benéztem és én is megnéztem a kiállítást.
Gatulálok mindenkinek akinek része van benne!
Gyönyörú életképek születtek.
Ölel mindenkit: Makay
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-) Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.