|
Megálló Csoport Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Vas. Dec. 24, 2006 10:50 am Hozzászólás témája: Karacsony |
|
|
Sziasztok mindenkinek Boldog Karacsonyt kivanok,remelem szep volt az almotok tegnap es ma reggel!!
Nekem rossz volt az almom azt hittem nyugodtan fogok elaludni mert itt volt nalunk a baratom a baratjaval tegnap,de sajnos rem almom volt az ejszaka es eleg rossz volt igy felkelni,sirtam is reggel hogy ennek miert kellett igy lennie... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Dec. 25, 2006 9:36 pm Hozzászólás témája: alom... |
|
|
Szia Ghighiusz! En meg arra ebredtem ma reggel, hogy iszonyu nagy szilikon melleket operaltak ram, de hala istennek csak ROSSZ alom volt, amibol felriadtam!!!
En szinte minden ejjel almodom es emlekszem is az almaimra, olyan, mintha lenne egy alom-eletem is...vannak olyanok is, amelyekre evekre visszamenoleg is emlekszem. Neha fontosak is, mert jelentesuk van, visszajelzest adnak a tudatalattimbol...biztos ez a szilikonos is jelent valamit, azt hiszem tudom mit, de ezt nem irom itt le...
Szoval OKA van a rossz almoknak is, mint mindennek, ami velunk tortenik.Persze neha csak annyi, hogy pl. horror-filmet neztel elalvas elott, es az agy rossz alomban tovabb mozizik a teman...DE vannak melyrol jovo rossz almok, ezek utan en is szoktam sirni. A siras segit. De a legjobb foglalkozni azzal, ami belul bant, ami okozhat rossz almokat, es megoldast talalni ra...Konnyu mondani, tudom...
Olellek, _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Dec. 26, 2006 9:18 am Hozzászólás témája: ... |
|
|
Egyebkent milyen volt a penteki Megallos Karacsony???  _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Kedd. Dec. 26, 2006 12:49 pm Hozzászólás témája: Megallos Karacsony |
|
|
Feldiszitettuk a fat,kajat keszitettunk:hus,krumpli es ket fajta salata volt melle.
Ami utan megettuk, megajandekoztuk egymast.
Beszelgettunk meg utana es aztan mindennki hazament.
Szilveszterkor bent leszel a megalloban?
En szerintem igen. 
A hozzászólás legutóbb ghighiu által Kedd. Dec. 26, 2006 10:52 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Kedd. Dec. 26, 2006 1:22 pm Hozzászólás témája: Karacsony |
|
|
En kaptam: A Karacsonyfank piros es arany volt jovore ezust lesz...
megkaptam a Mega Tanc kollekciojanak a ruhajat az elsot, de a masodiknak is a gatyajat de csak a gatyajat,mert a felso nem tetszett meg egy telefont.
Ugy kaptam meg az ajandekokat hogy reggel delben este eves utan,en sajnos nem tudtam venni anyunak semmit de majd legkozellebb vagy elkezdek most penzt gyujteni es kesobb odaadom nem is tudom mi tetszene anyukamnak?
A telefonomra felvettem harom felvetelt igy a Karacsonyunkrol anyuval amit szandekonban all megmutatni bent is!
Jo igy jozannak lenni,mondjuk holnap este elszeretnek menni szorakozni az egyik baratnommel jozzannak megmaradni es aztan 31.-en meg a megalloban Szilveszterezni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
|
Elküldve: Kedd. Dec. 26, 2006 10:57 pm Hozzászólás témája: :-) |
|
|
Keso van, megyek aludni, de udv neked Gighiusz! Orulok, hogy irtal. Szilveszterkor bent leszek a Megalloban delutan 5-tol egeszen addig, amig tart a buli! De mar csutortok du. megerkezem, ha ott leszel talalkozunk...
Miau is udvozol. _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Kedd. Dec. 26, 2006 11:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ez tok jo h bent leszel a Miaut en is udvozlom jo ejt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|