| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Osi
Csatlakozott: 2007.02.16. Péntek 12:42 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 16, 2007 12:48 pm Hozzászólás témája: Félutas ház |
|
|
Sziasztok!
Gondoltam,ha már élhetek egy ilyen lehetőséggel,akkor nyitok egy ilyen témát.Ez azért lehet hogy ebből a szempontból hasznos lesz.Félutasház!Király!Amilyen király annyira tartok is tőle,de ez természetes...ilyen rendezett körülmények közt soha nem hagytam el szülőházamat huzamosabb időre.Majd meglátjuk.Legalább megtanulom kezelni a mosógépet.Júúúújjj Na mindenkinek helló!
Bocsánat ha egy kicsit csapongó az üzenetem
Osi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Feb. 16, 2007 6:15 pm Hozzászólás témája: :-) |
|
|
Meg van bocsátva.
 _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 2:53 pm Hozzászólás témája: Felutas Haz |
|
|
| Szia Osi,ez jo hir ! Nekem is jo lenne ha ott lakhatnek konnyebb lenne de nem biztos hogy megoldana a problemam meg lehet hogy mar nem is mehetnek ezert szurkolj nekem a "szivem "miatt hogy nekem is sikeruljon sokig jozannak maradnom. Ez nagyon jo hir. Hogy lesz? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Szer. Feb. 21, 2007 5:38 pm Hozzászólás témája: Szisztok |
|
|
Tok jo hogy naponkent szinte uj emberek vannak itt fent csak v.miert nincsenek uj temak miert ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Osi
Csatlakozott: 2007.02.16. Péntek 12:42 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Márc. 02, 2007 9:12 am Hozzászólás témája: hogy lesz! |
|
|
szai Joszinesz!
Hogy,hogyan alakul a sorsunk a félutasba...nos...nem lennék megsértődve ha ezt személyesen kérdeznéd meg tőlem a Megállóban...nagyon szívesen mesélek A másik meg,hogy neked sikerülni fog e józannak maradnod,az merőben rajtad áll.Úgy gondolom,hogy a Megállóban az erre irányuló segítséget 100% megkapod Az,hogy te mikor kerülsz a félutasba,azt nem tudom,de addíg biztos nem amíg fiúk laknak ott...legalább is én addíg nem tartanám tanácsosnak.Sok félreértésre adna okot.
Ölel: Osi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Vas. Ápr. 08, 2007 9:11 am Hozzászólás témája: Szia,sziasztok fiuk |
|
|
| csak mert senki nem irt semmit 1 honapja , csak annyit akartam irni hogy a tobbiek is irhatnanak a Felutasbol |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 09, 2007 11:18 pm Hozzászólás témája: ... |
|
|
BIZONY, KINGA!!!
 _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gery
|
Elküldve: Kedd. Máj. 05, 2009 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Hogyan lehet bekerülni ebbe a félutasházba és hol van ez helyileg? Terápián voltam Ráckeresztúron csak el lettem küldve mert volt egy hetes mélyrepülésem anyagoztam...Most a bánya utcában vagyok a baptistáknál.Múlt hét péntek óta.Ami tök jó hogy van hol aludnom csak ott elég sok az aktív anyagos és én nem akarok túl sokáig ott lenni.Valami megoldást keresek.
Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
olaszy
|
Elküldve: Hétf. Máj. 18, 2009 6:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Gery!
Gyere be a Megállóba, hogy megbeszéljük a részleteket. Azért röviden ide is leírom...
A bekerüléshez az aktuálisan bent lakók jóváhagyása szükséges, a bentmaradáshoz teljes absztinencia -természetesen az alkoholra is vonatkozik, s a félre értések elkerülése végett: a fű drog, a sör alkohol -
Ha bekerülsz, akkor hetente egyszer kell jönnöd csoportra (ez a minimum, de szeretjük, ha többször látunk), minden héten beszámolót kell írnod, valamint törekedned kell a legális munkavállalásra -ebben segítünk is.
Szóval gyere be... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|