|
Megálló Csoport Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
mibwalker
|
Elküldve: Csüt. Jún. 19, 2008 11:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Krisztian,
Bocsi, hogy mindig elfoglalt vagyok, mikor keresel. Tudod, nalunk 5 oraval korabban van, tehat amikor te este hazaersz, en meg szinte biztos, hogy melozok. Amugy nagyon erdekel, hogy mi van veled, mit gondolsz most a helyzetrol. Tovabbra is az a velemenyem, hogy nem tennel jot vele, ha a mostani allapotaban nekiszegezned a kerdest, hogy mit akar. Hogy nem a felhotlen boldogsag allapotat eli at a rehabon, az biztos, de ha atveszeli ezt az atmeneti idoszakot, utana minden egyeb jora megvan az eselye. Nyugi, nem fog elete vegeig a rehabon maradni.
Abba is gondolj bele, hogy te mit szeretnel. Te anyagosan ismerted ot meg, ugy szeretted meg. Ez nagyon szep, de amint mondtad, te sem tartottad idealisnak azt az allapotot. Nyilvan nem azt szeretned, hogy olyan legyen ujra. Ahhoz, hogy JOL legyen, hatalmas erofeszitesre es rengeteg turelemre van szukseg. Igazabol az erofeszitest o teszi, neked eleg a turelem. Es ha kialljatok ezt a probat, akkor o vegre onmaga lesz, es ket "valos" emberkent tudjatok eldonteni, hogy mit akartok.
Ha van kedved folytatni a temat itt a forumon, szivesen olvasom. Persze emailben is lehet, de szerintem erdemes minel tobb emberrel megosztani a tortenetet. Igaz, nem sokan irnak, de talan egyszer fognak, es jobb, ha nemcsak az en velemenyemet hallod. Ha meg mas erintett ideteved a forumra olvasokent, lehet, hogy sokat segit neki, ha ismeri a tortenetedet.
Amugy minden jot. Remelem, tudsz kicsit pihenni mostanaban. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
N.Krisztián
Csatlakozott: 2008.05.02. Péntek 7:21 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Vác
|
Elküldve: Pént. Jún. 20, 2008 1:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Nora!
Hát nem is tudom,hogy mit irjak! A frankót írom! Elég nehezen viselem,sőt talán most még nehezebben ezt az időszakot. Próbálom magamat nyugtatni,hogy ennél már csak jobb lehet és türelmesnek kell lennem. Ez ideig óráig müködik aztán megint "mélyrepűlés"! Ezzel a bizonytalansággal nem tudok mit kezdeni az a baj! Igen a páromat már "anyagosan" ismertem meg! Nem úgy szeretném visszakapni ez igaz. Tudom,hogy minden rendbe fogg jönni és sikerülni fog neki,de akkor is nehezen viselem ezt az állapotott. Se telefon,se levél semmi! Csak a nagy bizonytalanság! Én nap mint nap írok neki levelet és megpróbálok az állapotomról nem nagyon írni neki,nehogy befolyásoljam. Próbálok neki erőt adni,máramennyire ezt levélben lehet! Folyamatosan tartom a kapcsolatott a volt társával akit hazahoztam. Próbál ő is rengeteget segiteni,nap mint nap beszélünk telefonon. Amúgy a héten kényszer szabbin vagyok. A fönökség elküldött pihenni,mert látták,hogy padlón vagyok! _________________ Krisztián |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Hétf. Jún. 23, 2008 2:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Krisztian,
Azt nem is tudtam, hogy mar nap mint nap beszeltek telefonon. Akkor azert van rola csak tobb infod. Egyebkent meg: mit viselsz nehezebben: ha anyagozik vagy ha tavol van toled? Az elso biztos, hogy nem vezet sehova. A masodik atmeneti allapot, aminek a vegen jozan esszel, teljes emberkent tud(tok) dontest hozni.
Vannak helyzetek, amikor nem tudjuk, mi tortenik szamunkra fontos dolgokban, es megis muszaj kitartanunk. Ez nem kell, hogy kikeszulesre adjon okot, egyszeruen a turelem es a jozan esz vezet eredmenyre. Persze, neha van, hogy nehezebben viseljuk az akadalyokat. Ugy latszik, nalad ez mostanaban kovetkezett be, ezert itt az ideje, hogy erosebben kezbevedd onmagad iranyitasat.
Holnap mar melozol, ugye? Probalj meg odafigyelni arra, amit csinalsz, ne mashol jarjon az eszed. Mindennek megvan a maga ideje. Amugy meg csak jokat kivanok es szurkolok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Szomb. Jún. 28, 2008 4:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Kircsi!
Szeretnek kicsit visszaterni a futas temara. Akkoriban sokat gondolkoztam, hogy birtad abbahagyni, mostanaban viszont van egy elkepzelesem. Emlekszem, azt mondtad: lett _mas_ is, es igy a futas veszitett a jelentosegebol.
Nos, nalam ugyan meg nincs mas, de en is kezdem erezni, hogy nem a futas (es ugy altalaban mindenben a maximalis teljesitmeny) az eletem ertelme. Azt latom, hogy szinte elertem oda, ahova mindig is akartam: melozok ezerrel es jol csinalom, kulon munkam is van, 3 fele sportot uzok es mindegyikben jo vagyok, a hetvegeket tanulassal toltom, hogy fejlesszem magam a meloban meg uj lehetosegeket nyissak a kesobbiekre, meg gitarozni tanulok.
Es ezen kivul? Meg levegot venni se nagyon van idom. Azt latom, hogy rengeteg erofeszites aran vegre itt vagyok szinte a tokeletessegben, es azt latom, hogy ez nem az, amire igazan szuksegem van. Talan a bizonyitasi kenyszer juttatott el idaig, de mostmar valami mast (is) szeretnek, mert ez nem eleg! Csak fogalmam sincs, mi mast csinalhatnek. Annyira az eletemme valt a teljesites, hogy nem tudom, milyen egyeb tevekenysegek leteznek.
Jo, hogy 3 het mulva megyek haza es ott szabin leszek, tehat melo nem lesz, tanulni se szandekozom, es a sportot is kisebb mertekben fogom uzni. Hatha kicsit kiderul majd, hogy mit is _szeretek_ csinalni, ami nem teljesitmennyel kapcsolatos. Valahogy nem igazan jo, amikor az ember a "csucson" erzi magat, es azt latja, hogy igazabol nem is a csucsra vagyott.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Júl. 02, 2008 1:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia mib!
"amikor az ember a "csucson" erzi magat, es azt latja, hogy igazabol nem is a csucsra vagyott." Asszem ezért mondják, hogy az utazás célja maga az utazás...a megérkezéssel már meghal valami...
Abszolút értem/érzem, amiről írsz, és hiszem, hogy egyszer csak majd nem futsz annyit, illetve megváltoznak a fontossági sorrendek az életedben, ha bejön valami/valaki más, valami/valaki új. Addig meg miért ne futhatnál, ha jólesik!? Én úgy hagytam abba, mint a Forest Gump
Egyszer csak már nem akartam tovább futni...Persze azóta is visszasírom azokat az aktív éveket, néha, ha elmegyek futni, szenvedek attól, hogy nem megy úgy, mint anno... És gerinc-fájdalmaim lesznek tőle sajna...de azért valamit mindig mozgok, igénylem. Az azonban tény, hogy már nem vagyok annyira vitális a sport terén, és ez bánt. Tudom, ezen csakis tettekkel lehet változtatni...
Olvastam, hogy jössz haza, várunk a Megállóban! Mi még sosem találkoztunk, de lesz itt néhány régi ismerősöd
Szép napot! _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Szomb. Júl. 05, 2008 3:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hat igen, oszinten szolva en is annak orulnek, ha bejonne valaki vagy valami mas. De ez vagy igy lesz, vagy nem - ugy erzem, nem igazan rajtam mulik. Amit kontrollalni tudok, az a sajat teljesitmenyem. Talan ezert csinalok mindent ilyen orult modon. De mostanaban probalok jobban odafigyelni az emberekre, meg kicsit "elerhetobbe" valni. El tudom kepzelni, hogy kivulrol azt a benyomast keltem, mint aki folyton csak dolgozik, sportol, tanul stb, egy akivel emiatt meg beszelni se lehet, mert mindig elfoglalt.
Remelem, a 3 het szabi jot fog tenni. (Osidok ota nem voltam ilyen hosszu szabin! ) Jo lesz ujra latni regi ismeroseimet, meg persze az ujakat is. Benezek hozzatok mindenkeppen. (2 het mulva ilyenkor mar uton leszek.) Most viszont atkapcsolom az agyamat a tanulasra, mert jelen pillanatban annak van itt az ideje. Jo hetveget nektek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Vas. Júl. 13, 2008 3:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy het mulva ilyenkor mar kb. otthon leszek. Szerintem nagyon erdekes lesz. Utoljara 2 eve jartam magyar foldon, de csak 1 hetet sikerult ott toltenem. Az elott 1 evvel ugyanigy volt. Szoval joforman 3 eve es 4 honapja nem jartam otthon. Azelott meg mas volt a helyzet, mert mas ember voltam. Szoval el se tudom kepzelni, milyen lesz ez igy most. De a gondolataim igen pozitivak.
Mostanaban amugy itt is nagyon szep. Elvileg ilyenkor telnek kene itt lenni, de az iden ugy latszik, nincs ra erdeklodes. Juniusban volt csak par hideg nap, a juliusunk viszont olyan meleg, hogy mindig meg vagyok zavarodva, hogy hol is vagyok, es milyen evszak is van. Tegnap voltam a varos legszebb parkjaban, aztan futottam a folyoparton naplementekor - mint egy mas bolygo. Mivel szeretnek elkoltozni innen, olyan, mintha mindez azert lenne, hogy szep emlekekkel tavozzak.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Szomb. Aug. 16, 2008 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Regen nem irt senki, Kircsivel viszont megismerkedtem szemelyesen az utobbi hetekben. Ketszer sikerult eljutnom a Megalloba magyarorszagi latogatasom soran, es nagyon nagy elmeny volt. Tok jo, hogy mukodik ez a csoport! Olyan jo volt vegre a temaban erintettekkel beszelni, meghallgatni az o velemenyuket illetve megismerni az o helyzetuket. Koszonom ezt a lehetoseget mindenkinek, aki reszt vett benne.
En mar lassan egy hete, hogy visszatertem Braziliaba es ujra ezerrel a meloba. Jo itt, de Magyarorszag is annyira megtetszett, hogy most komolyan nem is tudom, mit akarok a tovabbiakban. Szerintem van ra jo esely, hogy a kozeljovoben visszaterek. Brazilia nagyon sokat segitett abban, hogy a leallas utan tiszta tudjak maradni es minden teren ki tudjak alakitani egy normalis eletet, de talan mostmar tudnam ezt otthon is folytatni.
Addig is minden jot nektek, es csak irjatok batran!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 10:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tegnap megvolt a 4 evem!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
olaszy
|
Elküldve: Kedd. Szept. 23, 2008 7:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mib!
Ezúton gratulálok a négy évedhez, jó volt látni téged a nyáron. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Hétf. Szept. 29, 2008 3:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
De jo, hogy van meg, aki ir ide, azt hittem mar, meghalt a topik.
A 4 ev valoban jo, de mar olyan sok, hogy a tisztasag orome helyett inkabb azt erzem, mennyit oregszem. Igaz, hogy nagyon sok tervemet sikerult megvalositanom, es igazabol gratulalok magamnak - olyan vagyok, amilyen mindig is lenni szerettem volna. De picit nyomaszt, hogy azt latom: nem ez az allapot a tokeletes boldogsag. Talan bizonyos szempontbol nem a legjobb celokat jeloltem ki magamnak.
Na, azert nem panaszkodom. Es titeket is nagyon jo volt latni. Most rajtatok a sor, hogy meglatogassatok.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 08, 2009 11:33 pm Hozzászólás témája: home |
|
|
hahó mibwalker!!! várunk szeretettel, ha megérkeztél a messzi kontinensről!!![/b] _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D
|
Elküldve: Pént. Feb. 19, 2010 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Látom nem sokan írnak manapság ide. Nem csodálom. Legalábbis magamból kiindulva ez az első alkalom, hogy ilyen jellegű fórumra írok. Mégis szeretnék egy két tanácsot kérni... Hozzáértőtől, ha lehet. Ti talán jártasabbak vagytok "leállás" téren.
Egyenlőre ennyi!
Köszönöm előre is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
niki119
|
Elküldve: Csüt. Máj. 27, 2010 2:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok! nem ismeri véletlen valaki Salamon Petit???
szeretnék megtudni az msn címét vagy emailját!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|