| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Dec. 15, 2006 2:44 pm Hozzászólás témája: Fotokiallitas |
|
|
Sziasztok,
Szivesen olvasnek (Varsoban) velemenyeket, elmenyeket, barmit a MA nyilo Fotokiallitasrol!!!
Irjatok, legyszi!
Koszi, udvozlettel _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Szomb. Dec. 16, 2006 11:52 am Hozzászólás témája: Fotoiallitas |
|
|
Jol sikerult az enekles,szerintem jo lett volna ha te is ott vagy es lehet hallani a hangodat ugy ahogy regen enekelted a meggyujtom a pipam cimu dalt.
A Gergo nagyon jol gitarozott es a kozonsegnek tetszett az eloadas,szerintem tobb dalunk volt mint tavaly, de igy is keves:-)) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Dec. 17, 2006 9:16 am Hozzászólás témája: :-) |
|
|
Szia Ghighiu!!!
Koszi, hogy irtal par sort...jol esik a reggeli kave mellett olvasni "itt a messzi tavolban"
A csutortoki probat, amikor az eloterben voltatok, a tanariban is hallani lehetett es ott enekelgettem en is...biztos voltam benne, hogy jol fog sikerulni a fellepes a megnyiton, mert annyi ero van benneteket, mint a csuda, csak ki kell engedni!
Gighiu! Csodalom benned, hogy mennyire fel vagy vertezve a mindennapi tamadasok ellen...vagy esetleg nem is eled meg tamadasnak? Huu, en biztos nem lennek olyan eros, mint te.
Na mindegy, szia, vidam hetveget! _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ghighiu Vendég
|
Elküldve: Kedd. Dec. 19, 2006 7:01 pm Hozzászólás témája: Kircsinek |
|
|
| Koszi hogy valaszoltlal,lehet hogy erosnek nezek ki de szerintem ez nem teljesen igaz,mert mostanaban elegge elveszetnek erzem magam barhol ugyhogy nagyon erosnek kell lennem hogy kiismerjem magam mert szerintem hazudok magamnak es nagyon erzekenynek tartom magam es csak az elottem levo napokban bizhatok amikben sok lessz nekem a szomorusag de remelem a jo is es szamithatok a tarsaimban |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
|
Elküldve: Kedd. Dec. 19, 2006 11:25 pm Hozzászólás témája: Kingusz |
|
|
Gighiu, az jutott eszembe, amit mar sokszor hallhattal (masoknak is szoktam/szoktuk mondani), hogy a rengeteg agyalas helyett/mellett lekothetned a figyelmedet es a fizikai-szellemi energiaidat GYAKORLATI dolgokkal: takaritas, bufe, tiffany-zas Csillaval, falmaszas, stb. A vizes blokkot pl. tuti tok precizen es igenyesen meg tudnad csinalni, ha igazan elszallnal benne...utana orom lenne bemenni wc-re mindannyiunknak!
 _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Makay
Csatlakozott: 2006.09.22. Péntek 9:24 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Dec. 20, 2006 7:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Benéztem és én is megnéztem a kiállítást.
Gatulálok mindenkinek akinek része van benne!
Gyönyörú életképek születtek.
Ölel mindenkit: Makay |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|