Tartalomjegyzék StrongDC++
Magyar StrongDC++ fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Minden ami DC++
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> StrongDC++
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Xman
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 09, 2005 3:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

figyú, valami nem okás a magyarítással, mert elszáll a strong DC amikor bemutatom neki a nyelvifájlt! : /
Vissza az elejére
Fenistil

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 01, 2005 11:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem tudja vki, hogy el lehet-e érni azt sDC-vel, hogyha töltök mondjuk egy 700MB-s CDt, azt elkezdem 10 szálon. Aztán ahogy jön lefele, és már a vége felé jár, de mondjuk van még vagy 30-40 MB (ami azért még elég nagy adatmennyiség), de már nem maradt csak 1-2 segmens, és azok is csak 2-3K-val jönnek, akkor azt a 30-40 MB-ot újra ossza fel X segmens-re? (Akár 10re), mert így állandóan meg kell szakítani a lassú user-eket, és addig "játszani" vele, amíg el nem kapok vkit, akitől jön rendesen. Ha a lassú user-t meg 10K-ra állítom, akkor állandóan kibod mindenkit, ha 2-re állítom, akkor meg megint manuálisan kell csinálni. Továbbá a beállításokban van egy Minimum segment size: ami 64K-1024K lehet, de ettől még nem fogja újra feldarabolni a a file-t. Szóval ha valaki tud erre vmi ésszerű megoldást, akkor az írjon!

Thx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DeVill
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 29, 2005 10:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mr.Poke írta:
DeVill írta:
Mi okozhatja, hogy eddig mindíg 1 szálon töltött a SDC-m pedig max 8 van beállítva....

Szia!!

Hát ezt többminden okozhatja.
Nyisd ki a letöltési folyamatokat és nézd meg milyen üzenetek jönnek az egyes felhasználóktol. Nincs szabad slot nincs szabad blok...........

Köszike! Azóta már megy Very Happy
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 28, 2005 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DeVill írta:
Mi okozhatja, hogy eddig mindíg 1 szálon töltött a SDC-m pedig max 8 van beállítva....

Szia!!

Hát ezt többminden okozhatja.
Nyisd ki a letöltési folyamatokat és nézd meg milyen üzenetek jönnek az egyes felhasználóktol. Nincs szabad slot nincs szabad blok...........
Vissza az elejére
DeVill
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 27, 2005 10:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Csabi
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 22, 2005 8:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi szépen a segytséget!! Surprised
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 21, 2005 11:40 pm    Hozzászólás témája: Re: probléma Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csabi írta:
hello mindenki van egy kis gondom a strong dc-vel valami furcsa módon kb 1-2 hete nem tölt le semmit csak felfelé még csak keresni sem lehet ez miért van? hogyan lehetne orvosolni???(kikapcsoltam az összes tűzfalat mert először arra gyanakodtam de nem nyert és több strongdc verziot is próbáltam de mndegyikkel ez a helyzet)
Előre is THX

Szia

Az ilyen problémákért álltalában a szolgáltató a hibás kérdez rá hogy nem-e raktak valami tűzfalat. Vagy esetleg a te beálításaid modosultak IP megváltozot. Ha egyik sem jár eredményel akkor marad a Passív mód.

Nm Bye
Vissza az elejére
Csabi
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 21, 2005 1:18 pm    Hozzászólás témája: probléma Hozzászólás, az előzmény idézésével

hello mindenki van egy kis gondom a strong dc-vel valami furcsa módon kb 1-2 hete nem tölt le semmit csak felfelé még csak keresni sem lehet ez miért van? hogyan lehetne orvosolni???(kikapcsoltam az összes tűzfalat mert először arra gyanakodtam de nem nyert és több strongdc verziot is próbáltam de mndegyikkel ez a helyzet)
Előre is THX
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 14, 2005 7:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
A strongDC -ben muszáj bekapcsolva hagyni a defragmentálást (teljes file méretet lefoglalja) a szegmentált letöltés miatt? vagy kikapcsolhatom?

Szia!

Persze kikapcsolhatod ha nincs elég helyed, de én nem ajánlom. Valamint elméletileg 2 letöltési szegmens közöti rést ki kell töltenie. Tehat ha 2 szegmensen töltezs akkor a fájlméret 1/2 létrehozza. Ha 3 akkor 2/3 ....

8 szegmens eseten 7/8 és az már malydnem az egész fájl.

Szerintem. De lehet hogy tévedek én még soha nem kapcsoltam ki. Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 13, 2005 9:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A strongDC -ben muszáj bekapcsolva hagyni a defragmentálást (teljes file méretet lefoglalja) a szegmentált letöltés miatt? vagy kikapcsolhatom?
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 13, 2005 3:48 pm    Hozzászólás témája: Re: kerdes Hozzászólás, az előzmény idézésével

gyogy írta:
Hello!
hogyan tudom a regi letoltesi listat atrakni a strongba.
koszi.

Szia!!

A régi DC++ könyvtárából átmásolod a Queue.xml fajlt a Strong DC++ settings könyvtárába.

De mivel a Strong DC++ létrehozza a teljes fájl mérettet így nagy mértékű helycsökkenést eredményezhet.

Ha a Strong DC++ ban már voltak beálítva letöltések akkor azok elfognak veszni mivel felülírod a letöltési listáját.

Jó töltögetést!!!
Vissza az elejére
gyogy
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 13, 2005 12:44 pm    Hozzászólás témája: kerdes Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!
hogyan tudom a regi letoltesi listat atrakni a strongba.
koszi.
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 13, 2005 6:47 am    Hozzászólás témája: Keresés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
Sziasztok!

Miért vár a STRONGDC++ a keresések előtt 30 másodpercet? Számol vissza, de nem vágom hogy miért. Az advanced settingsnél találtam egy min search interval nevű cuccot, de nem akartam elpiszkálni, mert írtátok hogy azokat nem nagyon kéne.
köszi

Ennek egy nagyon egyszerű oka van. A Strong DC++ elég sűrűn keres TTH fájlokat főleg ha sok fájl van beállítva letöltésre. A HUB-okon van egy biztonsagi védelem ami letíltja a keresést ha egyszerre vagy egymás utan túl sok keresést érzékel."lehet hogy találkoztál már ilyen üzenettel". Ajanlot a 30 mp
talan 15-re leveheted de ha probléma van vele állísd vissza.

Sok sikert!!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 12, 2005 12:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Miért vár a STRONGDC++ a keresések előtt 30 másodpercet? Számol vissza, de nem vágom hogy miért. Az advanced settingsnél találtam egy min search interval nevű cuccot, de nem akartam elpiszkálni, mert írtátok hogy azokat nem nagyon kéne.
köszi
Vissza az elejére
Mr.Poke

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 10, 2005 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Chrom írta:
Helló!
1 fontos kérdésem lenne a StrongDC-vel kapcsolatba:
Az érdekelne, hogy hol tudnám azt beállítani, hogy ha töltök 1 fájlt, akkor ne csak 2 felhasználótól töltse, hanem azoktól is akinek van szabad slot-ja.
Mert ahogy elnézem a letöltéseket, mindegyik letöltésemen, csak 2 embertől tölt, a többire csak várakozik (kapcsolódás...).
Kérlek minnél előbb válaszolj, vagy küldj 1 leírást, amiben csak a szegmensek és az azzal kapcsolatos beállítások vannak részletesen leírva!
Válaszod előre is köszi.

Sokminden okozhatja hogy, nem tölt több embertöl.

Nincs szabad Blok
: Ezt abban az esetben írja ha nem tud már a fájlban új szegmenst nyitni ez a letöltés végén fordul elő

Problépát okozhat a szegmensek számának meghatározása ezt a letöltési listábban a fájlneven jobb gombal kattintva változtathatod meg. Max-10

Valamint lehetőség van az összes letöltési szál maximalizálására.

És egy hasznos fukció a ne kezdjen új szegmenst ha a letöltés elér egy bizonyos szintett.

Figyelmesen kell beálítani mert minnél több szegmenst használsz annál több sávszélesség megy ell a komonikációra. És ez is lasíthatja a letöltést.

A főoldalon nézd meg a StrongDC++ Hogyanok további infót találsz a beállításokra.

Remélem tudtam segíteni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> StrongDC++ Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban