|
StrongDC++ Magyar StrongDC++ fórum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Bea_21
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 11:51 am Hozzászólás témája: Köszi! |
|
|
Köszönöm a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KorisBalazs Site Admin
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 9:49 am Hozzászólás témája: Re: :) |
|
|
Akkor használd a weblapos hublistát! Ugyan az mint a DC++-ban, csak ez a böngésződben jelenik meg!
http://thomace.hu/
Mozilla és internet explorer is megnyitja, csak rá kell kattintanod!
| Bea_21 írta: | Köszönöm a segítséget, de sajnos még mindig csak odáig jutok el, hogy kiírja, hogy hublista letöltése de a hubok száma még mindig nulla....:P
Azért próbálkozok még...
Köszönöm a segítséget! |
_________________ Koris Balázs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bea_21
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 7:03 pm Hozzászólás témája: :) |
|
|
Köszönöm a segítséget, de sajnos még mindig csak odáig jutok el, hogy kiírja, hogy hublista letöltése de a hubok száma még mindig nulla....:P
Azért próbálkozok még...
Köszönöm a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KorisBalazs Site Admin
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 2:51 pm Hozzászólás témája: Re: Pls HELP! |
|
|
Szia!
Próbáld meg ezt a hublistát: http://www.thomace.hu/hublist.xml.bz2
-Elindítod a DC++-t.
-Hublistákat előásod! Ez szinte mindig az első ikon.
-"configure" gombra kattintasz.
-Megjelenik egy két részből álló ablak. Fölül egy sor alul egy nagyobb több soros mező, jobb oldalán gombok.
-A fenti linket ( http://www.thomace.hu/hublist.xml.bz2 ) bemásolod az üres sorba és a mellette lévő gombra kattintasz.
-a "configure" gomb mellett van egy legördülő menü. Megynitod!
-Kiválasztod az előbb bemásolt listát.
-Frissítés avagy refresh gombra kattintasz. (jobbra van a configure gombtól)
Amennyiben nem nyitja meg, úgy nagy valószínüséggel valamilyen tűzfal nem engedi a megnyitást.
Erre megoldás az on-line hublista.
Csak kattints a köv linkre, vagy másold be a böngésződbe, és nézdd weboldalként a listát. http://thomace.hu Hubra csatlakozás sem nehéz. Csak bemásolod a hub címét a DC++ ba. File menü gyors csatlakozás helyére.
Ha nem oldottam meg a gondot akkor jelentkezz!
| Bea_21 írta: | Sziasztok!
Elég értehetetlen gondom van...
Most lett újratelepítve a gépem,így a dct is úra kellett rakjam!
Eddig nem is lenne gond, de azóta nem tudok letölteni publikus hublistát!Semmilyet sem!
Ha valaki tud, segíteni azt nagyon megköszönném!  |
_________________ Koris Balázs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bea_21
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 10:03 am Hozzászólás témája: Pls HELP! |
|
|
Sziasztok!
Elég értehetetlen gondom van...
Most lett újratelepítve a gépem,így a dct is úra kellett rakjam!
Eddig nem is lenne gond, de azóta nem tudok letölteni publikus hublistát!Semmilyet sem!
Ha valaki tud, segíteni azt nagyon megköszönném!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sword
|
Elküldve: Vas. Szept. 02, 2007 9:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Halihó!
Valamit nagyon elbaltáztam. (Teszem hozzá, nem vagyok vmi nagy májer a témában.) Ismerős átmásolta a teljes StrongDC mappámat. Átírtuk neki a személyes adatokat, beállítottuk a le-feltöltés helyét, de valami még biztosan kimaradt, mert ő most DC-zik, engem viszont minden hub kirúg, mert hogy elméletileg már fenn vagyok... Pls valaki húzzon ki a kakiból. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Newl
|
Elküldve: Csüt. Máj. 31, 2007 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Nekem az a problémám, hogy letöltöttem erről az oldalról a StrongDc 2.3-at, de sehol nem találom a beállítások között a szegmentált letöltés beállításait. Megmondaná valaki, hogy hol kellene lennie? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolee_BB
|
Elküldve: Vas. Feb. 11, 2007 4:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Strong DC 2.03 -at használom és a baállításaival pár problémám akadt. Akítv módban szeretném használi, ezért a routerembe be is állítottam a kellő bálításokat, engedélyeztem a postokat és a töbi... Viszont a DC beálításait nemtudom jól csináltam e...
Network interface for all conections: Inde az internetátjáróm IP -jét írtam azaz a router IP -jét.
Firewall with manual port forwarding módban vagyok
TCP: 16337
UDP: 11456
TLS: 19895 (ez nemtudom mi)
Externap / WAN IP: Ide az internetkapcsolatom IP -jét írtam, bár az ugye változik mindne újracsatlakozásnál mivel nincs fix IP kiosztásom a szolgáltató felöl.
Alatta bepipáltam azt, hogy: Don't allow hub/UPnP to overried (ez se tudom mi)
Alatta pedig a karika a Direct conect. -en van.
Mit hibáztam ha mégse mennek a letöltések? Keresni tudok mint a villám, pl vna olyna ami 96 felhasználónál megvan, soknak van is szabad slotja mégse indul el a letöltés, bezzeg tőlem töltenek ezerrel. Mitől lehet ez? A Routerben a port forwardingnál mindegyik DC -s posrtra Boot jogot adtam azaz TCP+UDP... mi lehet a baj? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
_akos
|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 4:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
már megoldottam  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
_akos
|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nekem az lenne a problémám,h elindítom a strongdc-t és akár mire keresek rá nem találja,de a hubokon bármi mást tudok csinálni és tőlem is tudnak letölteni.
léci vki segítsen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Máj. 07, 2006 7:30 am Hozzászólás témája: Re: Kérdés |
|
|
| Powerer írta: | Hello mindenkinek!
Tudna valaki nekem abban segíteni ill részletesen leírni,hogy...:
Letöltöttem a "Strong DC" programot de csak a Strong mappára ill. abban az "exe" fájlal, futtatva tudom megnyítni. És akkor is angolul.
Notebookom van routerrel ill. virusbuster vírusirtó tűzfallal. /ha ez valakinek segítség..../
Előre is köszönöm! |
Hogy a túróba indítanád másként a progit? Windows alatt minden programot amit futtatni lehet, (itt a stand alone alkalmazásokra gondolok, nem a java cuccokra!) az EXE, és arra kattintva tudod futtatni. Mivel a 10-es Strong-hoz nincs nyelvi támogatás még mindíg, nem is fogsz más nyelvet látni. Ha minden áron magyarul szeretnéd használni, akkor azt javaslom, hogy töltssd le az RC9-es Strong-ot, és az ahhoz kapcsolódó nyelvi fájl-t.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ThomAce
|
Elküldve: Vas. Máj. 07, 2006 7:27 am Hozzászólás témája: Re: usermenu |
|
|
| Mazsi írta: | Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a user menüvel kapcsolatban. Amikor belépek a strongDC-be nincs usermenüm hiába kérem le. Szerintetek ez mitől van és mi lenne rá a megoldás? Előre is köszi |
A user menüt az egér jobb gombjával tudod elérni. Ha az nem megy, akkor nálad valami nagy gond van, mert akkor hogyan töltesz le egy userlistet, vagy hogyan küldesz privát üzit?
Ha sehogysem tudod megoldani, akkor rakd újra a StrongDC-t, és konfold be újra. Az is lehet, hogy meghibásodott egy XML fájl, és ez okozza a problémát.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csepike Vendég
|
Elküldve: Csüt. Máj. 04, 2006 2:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| A BCDC++ UGYANAZ MINT A STRONG DC????????????????? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Powerer Vendég
|
Elküldve: Szomb. Márc. 18, 2006 8:15 pm Hozzászólás témája: Kérdés |
|
|
Hello mindenkinek!
Tudna valaki nekem abban segíteni ill részletesen leírni,hogy...:
Letöltöttem a "Strong DC" programot de csak a Strong mappára ill. abban az "exe" fájlal, futtatva tudom megnyítni. És akkor is angolul.
Notebookom van routerrel ill. virusbuster vírusirtó tűzfallal. /ha ez valakinek segítség..../
Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mazsi Vendég
|
Elküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 9:00 pm Hozzászólás témája: usermenu |
|
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a user menüvel kapcsolatban. Amikor belépek a strongDC-be nincs usermenüm hiába kérem le. Szerintetek ez mitől van és mi lenne rá a megoldás? Előre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|