.: Armored Warfare magyarítás :.

Ezen az aloldalon az Armored Warfare folyamatban lévő magyarításáról tájékozódhatsz, illetve letöltheted az aktuális állapotú változatot.

A fájl egy Onedrive mappában kerül megosztásra, a fájl nevében a csomag készítésének dátumával. A csomagban találsz majd telepítési útmutatót is, illetve azt, hogy a fordítási csomag a játék melyik változatának (patch-állapotának) alapján készült (aktuálisan).

Armored Warfare magyarítás (Sunsetjoy, 2020.12.17) - 0.34.7574 (2020.12.16) változatához (letöltési link)

Ha a letöltési linkre kattintva nem a Onedrive oldala nyílik meg, akkor a linken jobb gombos menüvel válasszuk a megnyitás új lapon/ablakban menüpontot.

Kérek mindenkit, hogy az aktuális letöltéseket mindig innen, a honlapon keresztül próbálja letölteni, ne osszátok meg külön helyen- a beépített kattintás-számláló mutatja számomra, hogy mennyien töltik le a magyarítást.
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd támogatni a projektet- hogy továbbra is rövid idő alatt kerüljön a magyarítás új és új patch-változatokhoz, illetve a játék folytonos változása mellett is egyre több rész lehessen fordítva- azt a Támogatás menüpont alatti módon megteheted.
Amennyiben kérdésed, tanácsod van a fordítással kapcsolatban, az itt található Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeim egyikén azt megteheted.