Ki van fent?

We have 1 guest online

Refferal Bannerek:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Köszöntjük weblapunkon
Keress pénzt az interneten!

Annyi a dolgod, hogy bekapcsold a számítógéped, és csatlakozz rá az internetre, a pénzed pedig magától fog gyarapodni! Persze azért a dolog kicsit bonyolultabb, lássuk miből is áll ez.

Mit kell csinálnom?

Ezek a cégek azért fizetnek, hogy reklámokat sugározzanak neked, a képernyőd egy kis részére. Ez általában egy kis csík, amit néhány esetben még mozgathatsz is, vagy egymásra pakolhatsz, így még kevesebb helyet foglalnak. Természetesen akit éppen zavar ez a kis csík, az bármikor tálcára teheti, vagy kiléphet belőle. Amikor viszont be van lépve, pontokat számol, amit minden hónap végén átvált euróba/dollárba. És ezeken kívül rengeteg más lehetőséggel egészítheted ki a keresetedet, bannerekre való kattintásokkal, regisztrálással bizonyos oldalakra, vagy éppen játékkal szerezhetsz sok-sok plusszpontot. És természetesen rengeteg ember meghívásával!

Mennyit kereshetek?

A nyereség mennyisége attól függ, hogy mennyi időt szán rá az ember. Aki sok embert meghív, sok fizetős linkre, vagy bannerre kattint, sok játékban részt vesz, vagy épp tesz bele egy kevés pénzt, az sokkal nagyobb összegre számíthat. Természetesen kevesebb figyelemmel is gyűlik a pénz.

Nem vernek át?

Vigyázni kell, mert van sok átverés, nem minden cég igazi, nem mindegyik fizet, tehát légy óvatos az ilyenekkel. Az oldalon feltüntetett Surfbar-ok megbízhatóak, jelenleg mindegyik fizet, valamelyik többet, valamelyik kevesebbet, de fizet.

 

Lássuk miről is van szó!

 

Ha valami nem lenne világos, szívesen segítek bárkinek.
Elérhetőségeim:
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it