Ki van fent?

We have 1 guest online

Refferal Bannerek:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
EC Barre - Egy új francia bár!

Az EC Barre egy viszonylag új, és teljesen megbízható francia cég, rengeteg extrával, aminek segítségével többet is kereshetsz. De kezdjük az elejétől:

 

Regisztrálás:

Ha a francia annyira nem megy, akkor használd a Google Weblapfordítóját.

Klikk ide!

Kattints az Inscription-ra, és ott a következő adatokat kell megadnod:

Email: E-mail cím

Pseudo: Felhasználónév

Mot de passe: Jelszó

Retapez mot de passe: Jelszó újra

Nom: Vezetéknév

Prenom: Keresztnév

Adresse: Utca, házszám

Code postal: Irányítószám

Ville: Település

Pays: Ország

E-mail Paypal: Paypal e-mail cím (nem kötelező)

ID parrain: A meghívó ID-je

 

És ha kitöltötted, írd be a biztonsági kódot, pipáld ki a kis négyzetet, és kattints a Valider gombra. Ezután kapsz egy e-mail-t, amiben egy 5-számjegyű kódot kapsz, amit az aktiváló linkre kattintva be kell írnod az e-mail címeddel együtt. Ha ez megvan, akkor 24-48 óra múlva elkészül a felhasználód, amiről e-mail-ben értesítenek.

Ha elkészült a felhasználód, akkor a fenti helyre írd be az e-mail címed, és a jelszavad, majd belépés után a Téléchargement EC-Barre menüpontban letöltheted a bárt, és minden hozzá szükséges programot. Nem igényel semmilyen installálást, egyetlen exe fájlt kell letöltened, és elindítanod, és már számolja is a pontokat neked!

 

De lássuk mit kínál még ezen felül nekünk az EC Barre!

 

- Regisztrációkor 500 pontot kapunk!

- 10 szinten keresztül kapjuk meg a meghívottjaink (és az ők meghívottjaik) pontjának bizonyos részeit! (30%-20%-10%-5%-3%-2%-2%-1%-1%-1%)

- Minden 250 pont után kapunk egy Ticket Bonus-t, amivel pontokat, vagy akár 2 eurót is nyerhetünk! (tickets bonus menüpont)

- Naponta egy ingyenes tombola igényelhető, amit minden héten kisorsolnak! (tombola menüpont)

- EC-Codes-al rengeteg más játékot lehet játszani, ám ehhez a pontjaidból kell áldozni, vagy meg kell rendelned. Ezenkívül még a Pack Barre program segítségével is szerezhetsz EC-Codes-okat.

Például:
Jackpot
- Óriási pénz és pont nyeremények, ám elég csekély eséllyel. Ha éppen nincs EC-Code-od, akkor 1500 pontért is játszhatsz.

Kingpot - Szintén óráisi pont és egyéb játék jegy nyereményekért játszhatsz.

Superparrain - Amíg valaki más nem igényli ezt a szolgáltatást, addig az összes online felhasználó pontjából kapsz részesedést.

- Érdemes néha szavazni a honlapra a Coupe EC-Barre menüpont alatt amiért 500 coupe EC pontot, és emellett a gyűjtött pontod 5-szörösét is hozzászámolja ezekhez a pontokhoz, és ha ezen pontjaid összegével bejutsz az első 1000-be, ajándékot kapsz hónap végén!