Legutóbbi hozzászólások:
Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki | lalivagyok - Nagyon tetszik a történet. Izgató is. | faszpuka - szét baszott ez a sztori | Ejaku latte - Enzós faszkalap | bacsa xiaomi scooter - Az én nejem is rákapott a négerekre | Anna - F&*279;rjem mel megegyeztün bemehetek a fiamhoz &*279;jszakára. | Suki - Áááá Eszter MISI meghalok ááááá | Juraszik ChaCha - Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok- | Gábor - Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni. | Peti - NE MÁ SZILI! | Pisók László - YEEEEEEEEEEEE | Szücs Koktél - Én is kukkopltam, de nem a nagyit hanem a nagynéném. a nagyi rajta kapott kivberte a faszom | Szücs Koktél - de beteg te jóég | Szilágyimi - én is hordok nöi bugyit rákok | Józsua - Bebasztam 2 kalinkát erre | Szücs Koktél - 39 évesen jártál középsuliba? te fasz |


Szextörténet keresése:

 

Forró este a barátnőm báttyávalA barátnőm szülei elutaztak, és én megbeszéltem vele,hogy náluk töltöm a hétvégét. Mikor odaértem meglepődve láttam, hogy Szandi meglepetésként meghívta a pasiainkat is.( De ők csak egy estére maradtak a munka miatt.)A bibi csak annyi volt, hogy otthon maradt a barátnőm báttya is.(aki mellesleg tök helyes:-)))Mikor megláttam a barátomat (Balázst) már a látványától is annyira felizgultam,hogy rögtön a hálószoba felé vettük az irányt.Lerángattuk egymásról a ruhákat(mellesleg furcsa hangokat hallottunk a másik szobából) és ő gyengéden simogatni kezdte meztelen testemet.Ahh..... Már teljesen nedves voltam, amikor a kábulatból egy furcsa \"férfi\" hangra (a barátoménál mélyebb) lettem figyelmes.Már annyira fel voltam izgulva, hogy nem is nagyon érdekelt az a bizonyos hang. Balázs belémhatolt(nagyon nagy a farka), és nagyokat nyögtem.Elöszőr kutya pózban, aztán misszionárius pózban csináltuk.Az aktus vége felé éreztem, hogy Balázs mindjárt elmegy, ezért kihúztam a faszát magamból és hevesen elkezdtem szopni, majd harapdálni, mikor egyszercsak láttam, hogy az ondó kilövel egyenesen a számba.Meleg érzés volt ahogy lecsurgott a torkomon. Aztán barátnőm pasija kopogtatott, hogy menniük kell.Nagyon rossz érzés volt Balázst elengedni,de megígérte, hogy holnap is találkozunk.Épp a kedvenc filmem ment a tévében, amikor, Szandi tudatta velem, hogy pizzára fáj a foga, ami persze nem volt otthon, így elindult nélkülem a báttya kezeire hagyva, a nem túl közeli boltba.Amikor megláttam Bálintot majdnem elájultam a látványától ,egy szál törülköző volt rajta kőzéptájon.Hirtelen megkívántam, és szemmel láthatóan ez kölcsönös volt.Odajött hozzám bekapcsolta a zenét és ledobta a törülközőt.Eléggé leblokkoltam, ugyanis elég nagy, formás farka volt. Sokáig álltam ott kábultan, de ő segített nekem feloldódni. Odajött hozzám és lágyan megcsókolt.Én széttártam ajkaim, és befogadtam a nyelvét.Kezeit a mellemre helyezte, és elkezdte kigombolni az ingemet.Lassan lefektetett a kanapéra és lágyan nyalogatni kezdte a mellbimbómat. Hogy én is kedveskedjek, kezembe vettem a farkát és csókolgatni és szopni kezdtem.
Lehúzta a bugyim és belémhatolt gyengéden.Ki-Be húzogatta szerszámát, én meg hangosan síkítoztam az élvezettől.Hallani lehetett, ahogy a golyóí a fenekemhez csapódtak.Éreztem, hogy el fog menni,ezért még hevesebben kezdtem rajta mozogni, ami láthatóan tetszett neki.Hirtelen valami csapódást hallottunk ( Bálint ezalatt elélvezett), háranéztünk és a barátnőm szedegette a földről a pizzát rémülten.Persze nem haragudott ránk.Bálinttal azóta is együtt járunk, Balázs meg jó haverom lett.
 

A leszbikus családanyaKriszta egyetemet végzett, kétgyermekes családanya. Évek óta nem találkozott egyetemi szobatársaival, hiszen a három barátnő 3 városba került, de egy budapesti továbbképzés, mégis jó apropónak ígérkezett ahhoz, hogy végre ismét hármasban, órákon át beszélgethessen barátnőivel.
Mindent le is szerveztek, a szombati éjszakára egy pesti szállodában foglaltak szobát, egy kétágyasat és egy egyágyast.
Eljött a hétvége, amit már mindenki nagyon várt. Adri és Kriszta aznap a továbbképzésen találkoztak, ahol több óra fárasztó oktatáson kellett részt venniük. Eközben a neten értesítést kaptak közös barátnőjüktől, hogy gyermeke beteg lett, és nem tudott eljönni Pestre a találkozóra. A lányok kissé csalódottak lettek, de alig várták, hogy végre elszabadulhassanak a továbbképzésről és végre a szálloda kényelmében átadhassák magukat a határtalan pletykálkodásnak.
A szállodába érve tisztázták, hogy elég nekik a kétágyas szoba, minek külön foglalni, úgyis elalvásig együtt lesznek. Felmentek a szobába, ahol Kriszta azonnal elővette a hangulatjavító üveg martinit és azonnal töltött maguknak. A két lány rögtön lehúzta az italt, s érezték, ahogy a fáradságot kezdi felváltani a lazultság. Azonnal elkezdtek beszélgetni, kinek mi van a családjával, férjével, szokásos női dolgok.
Kriszta közben kitöltötte a második pohár martinit is, amely ugyancsak rövid idő alatt lecsúszott a lányok torkán. Ekkor Kriszta eszmélt, hogy el kellene kezdeni a zuhanyzást, mert már elkezdődött a vacsoraidő és hosszú még az éjszaka, valamit enni is kellene, nemcsak inni, mert egyébként is kezdenek berúgni az éhgyomorra ivott italtól. Kriszta betessékelte Adrit a zuhany alá, aki csak nem akarta abbahagyni a pletykálkodást. Kis idő múlva Adri jajveszékelt a zuhany alól: tusfürdőt kért, mert kint hagyta a szobában. Kriszta bevitte a zuhanyhoz. Amikor kinyitotta a zuhanyajtót, Adri vele szemben állt a zuhany alatt, kemény szilikonmellein a bimbók kőkeményen feléje meredtek, ahogy a hideg levegő megérintette őket a meleg víz alatt. Gyorsan átadta a tusfürdőt, majd visszalépett a szobába és ivott még egy martinit zavarában. Gondolataiból alig tudta kiverni Adri melleit.
Adri végzett a tusolással, kijött a zuhany alól. Törölközés közben Kriszta végignézett rajta: Adri szilikon mellei keményen harcoltak a gravitáció ellen, míg seggén látszott a rendszeres torna eredménye.
- Van testápolód? - kérdezte Adri.
- Van, vedd ki a táskából, addig én is lezuhanyzok.
Amíg Adri testápolózta magát, Kriszta elindult zuhanyozni. Mielőtt tusolni kezdett, utolsó szempillantással még visszanézett Adrira, aki melleit masszírozta a testápolóval. Krisztát felcsigázta a látvány, majd zuhanyozni kezdett.
A lányok tőlük meglepő gyorsasággal öltöztek fel és elmentek vacsorázni. Vacsora közben folytatták a véget nem érő pletykálkodást és közben elfogyasztottak egy-egy pohár vörösbort.
Visszatérve a szobába előkerült ismét a martini. Cipőjükből kilépve, Kriszta már töltött is egy újabb pohárral maguknak.
- Ettünk, ittunk, most jöhet végre a nyugis beszélgetés – mondta Adri - Milyen a szex a férjeddel? - kérdezte minden felvezetés nélkül.
Krisztát nem lepte meg a kérdés, mert mint jó barátnők, ezt is meg szokták beszélni.
- Néha nagyon jó, néha meg mosolyszünet van.
- És most?
- Mosolyszünet van, két hete nem szexeltünk.
- És ilyenkor kényezteted magad?
- Persze – nevetett Kriszta, mert viccnek szánta a választ, de Adri komolyan vette.
- Hogy szoktad csinálni?
- Hülye vagy? Csak vicceltem.
- Ne hülyülj, mindenki szokott maszturbálni. Én el is hoztam a barátomat, mert gondoltam, lesz egy kis nyugim a szállodában, távol a gyerekektől – mondta Adri, és elővett egy 20cm hosszú fasz formájú vibrátort.
Krisztának leesett az álla a meglepetéstől.
- Te aztán nem vagy semmi – mondta - Akkor mégis csak külön szobát kellett volna foglalni? - kérdezte Kriszta.
- 5 évig laktunk egy szobában az egyetem alatt, annyiszor láttuk egymást meztelenül... nem hiszem, hogy most szégyenlősnek kellene lennünk egymás előtt.
- Mire gondolsz? - kérdezte Kriszta.
- Igyunk még egy martinit, aztán fej vagy írás alapon játszunk egyet.
A lányok megitták újabb adag italukat, amitől nemcsak arcukon ült már ki a pír, hanem testüket is elöntötte a forróság, ami egyrészt volt csak az italnak köszönhető, legalább ennyire izgultak fel egymás közelségétől és a feldobott témától.
- Na, fej vagy írás? – kérdezte Adri - Ha eltalálod, akkor te adsz nekem egy szexi feladatot, ha nem, akkor én adok neked.
- Fej.
Adri feldobta a pénzt. Írás.
- Fogd meg a barátomat – ezzel Kriszta kezébe nyomta a vibrátort – és kezdd el úgy szopni, ahogy a férjedet szoktad.
Kriszta teljesen zavarban volt, de arra gondolt, hogy végül is a férje örülne neki, ha látná, hogy mit csinál, legalább egy kicsit bővíti a szexualitását.
Kriszta jobb kezébe fogta a műfaszt és lassan a szájához emelte. Nyelvével elkezdte nyalogatni a makkját, körbe-körbe, majd lassan elkezdte egyre mélyebben bekapni.
Mikor Kriszta már lendületesen szopta a műfaszt, Adri felült az ágyon, közelebb csúszott Krisztához, arcával teljesen odahajolt a műfaszt szopó barátnőjéhez, és elkezdte nyalni a műfasz Kriszta szájából ki-be járó részét. Kriszta ekkor kivette szájából a műfaszt és újra nyelvével kezdte nyalni annak makkját. Adri is így tett, ketten nyalták a műfasz makkját, s közben össze-összeért nyelvük, aminek köszönhetően a sokadik találkozásnál Adri benyomta Kriszta szájába nyelvét. Ekkor elkezdtek csókolózni. Pár perc csókolózás után Kriszta szólalt meg, hogy kicsit levegőhöz jusson, mert érezte, hogy olyan vágy keríti hatalmába, amelynek szorításából nincs menekvés.
- Most te jössz – mondta. Én is adok neked feladatot.
- Előbb pénzfeldobás. Ha eltalálom, újra én adok neked feladatot. Az előbbi is jól sikerült. Legyen írás.
Ezúttal Kriszta dobta fel a pénzérmét. Írás.
- Ez nem igaz – bosszankodott Kriszta.
- Ne aggódj, valami izgalmasra gondoltam.
- Ezek után, nem is merek gondolni rá.
- Szóval, vedd le a bugyidat, ülj az ágyra, tárd szét a lábad, és simogasd meg a puncidat.
- De Adri, ez nagyon durva – tiltakozott látszólag Kriszta.
- Megígérem, hogy utána mindenképp te adhatsz nekem egy feladatot.
Kriszta további unszolásra és egy kis korty martini hatására engedelmeskedett. Levette feszülős nadrágját és falatnyi tangáját, majd lábát szorosan zárva, felmászott az ágy hátuljához, hogy a háttámlához támaszkodva, lábait felhúzva, kényelmes terpeszben ülhessen.
- Gyönyörű puncid van – szólalt meg Adri.
- Ne hülyülj – mondta Kriszta, miközben kezével óvatosan simogatta punciját. Látva, hogy barátnője eközben benyúlt felsője alá és a melleit simogatta, Kriszta lassan széthúzta pináját, teljes belátást engedve a simára borotvált, nedvességtől fénylő puncijába. Ekkor azonban abbahagyta, mert végre ő akarta próbára tenni barátnőjét.
- Na, most végre te is csinálj valamit.
- Remélem a punciddal lesz kapcsolatos.
- Ha azt szeretnéd?! - Kriszta rövid gondolkodás után elhatározta magát - Gyere, térdelj elém és nyald ki a pinám!
Adri szó nélkül térdelésbe váltott az ágyon, miközben mélyen barátnője szemébe nézett. Tekintete elárulta, hogy valami olyat készül tenni, amire mindkét férjezett asszony kiéhezve vágyott, hogy eltitkolt piszkos fantáziájukat megvalósítva bebizonyítsák maguknak, hogy lelkük mélyén igenis még mindig fiatal, szexéhes nők.
Adri oldalt feküdt Kriszta lábai között, s fejét lehajtva, lassan megnyalta barátnője punciját. Kriszta összerezzent, mintha hideg rázta volna ki, pedig valójában egy hatalmas adag kéj futott végig a testén, aminek következtében punciját még több nedvesség lepte el. Adri megízlelva Kriszta pináját, egyre jobban lázba jött, ütemesen nyalta barátnője csiklóját, aki halk nyögésekkel igyekezett barátnőjét bíztatni. Kriszta érezte, hogy ha így folytatódik, akkor hamarosan elélvez, de mielőtt erre sor került volna, megfogta Adri fejét, s eltolva pinájától megszólalt:
- Várj még egy picit, én is érezni akarom a pinád.
Adri felállt az ágyról, ledobta ruháit, csak egy vékony tangát hagyott magán, amin olyan keskeny volt, hogy biztosan nem fog zavarni – gondolta. Kriszta eközben elnyújtózott az ágyon, s széttárva lábait hívta barátnőjét:
- Gyere, csináljunk egy 69-et. Mindig is erről fantáziáltam álmomban.
Adri Kriszta fölé mászott, nyomott egy csókot szájára, majd megfordult, hogy nyelve kényelmesen elérje Kriszta duzzadt csiklóját, míg fenekét igyekezett barátnője szájához nyomni. Kriszta egy párnát rakott a feje alá, s így már tökéletes látvány tárult elé: Adri pinája közé becsúszott vékony tangája, amelyből látszott csupaszra borotvált pinája. Kriszta mindkét kezével masszírozni kezdte Adri fenekét, mely közben Adri pinája igyekezett minél jobban kinyílni, jelezve, hogy alig várja, hogy végre valaki hozzáérjen. Kriszta nyelve nem bírta sokáig a tétlenséget, fejét kissé feljebb nyomva belenyalt Adri nedves pinájába. Félrehúzta tangáját, s közben másik kezének mutatóujját bedugta Adri pinájába. Ujja oly könnyedén csúszott be Adriba, hogy a következő mozdulattal már két ujját nyomta Adriba, aki ezt érezve, elkezdte lassan mozgatni fenekét előre-hátra, épp csak annyira, hogy Kriszta még az ujjazás közben nyalni tudja csiklóját. Eközben Adri kezébe került az ágyon heverő vibrátor, amelyet kérdezés nélkül előbb alaposan leszopott, hogy újra nedves legyen, aztán lassan Kriszta pinájába csúsztatta. Kriszta pinája könnyedén magába fogadta a műfaszt, melyet tapasztalva Adri egyre inkább igyekezett tövig nyomni azt Kriszta pinájába. A két lány ritmusosan mozgott egymáson, élvezve egymás pináját. Kriszta ekkor másik kezével elkezdte Adri fenekét masszírozni, miközben Adri pinájába ki-be jártak ujjai. Adri segglyuka elkezdett kitágulni, szinte kívánva, hogy Kriszta azt is megujjazza. Kriszta azonban nem bírta visszafogni magát, Adri minden egyes alkalommal tövig nyomta pinájába a vibrátort, amitől Kriszta pár perc után önkívületi állapotba került; teste megfeszült, Adri pinájában lévő ujjait tövig nyomta, majd megmerevedtek, szinte markolva belülről Adri pináját, s a vibrátor mozgásának ritmusával egyező nyögések kíséretében, elélvezett. Orgazmusa egy percig eltartott, de újabb két percre volt szüksége, hogy visszatérjen a valóságba. Ahogy kinyitotta szemeit, kihúzta Adri pinájából az ujjait és azonnal arra gondolt, hogy Adri fenekét akarja kényeztetni.
Ekkor kicsúszott Adri alól és azt mondta:
- Nem vagyok normális, hogy ilyenre hagytam magam rábeszélni, de most te következel. Kérem a vibrátort.
Adri továbbra is térdelő pózban volt, kezét teljesen leengedte az ágyra, fejét az ágyra hajtotta, hogy minél jobban ki tudja nyomni fenekét. Ebben a pózban pinája, a korábbi ujjazásnak is köszönhetően már hatalmas barlangként tátongott és várta, hogy Kriszta belétolja a vibrátort.
Kriszta nem váratta sokáig barátnőjét, lassan betolta Adri pinájába a műfaszt, de nagyon meglepődött, amikor a vibrátor akadály nélkül szinte eltűnt Adriban. Ez annyira lázba hozta, hogy elkezdte ütemesen dugni Adri pináját a vibrátorral, aki minden egyes dugásnál kéjesen nyögött, bíztatva barátnőjét, hogy jól csinálja. Kriszta azonban nem tudta levenni szemét Adri segglyukáról, ami a vibrátoros dugásnál folyamatosan kinyílt, szinte kérlelve, hogy őt is dugja meg. Kriszta lassított a tempón, majd megállt és a vibrátorról ujjára kent Adri pinanedvéből, majd mutatóujját lassan elkezdte bedugni Adri seggébe.
- Te meg mit csinálsz? Erről nem volt szó. Én ilyet nem szoktam csinálni.
- El sem hiszem, hogy ekkora ribanc vagy és még nem dugtak seggbe.
- Soha nem vágytam rá.
- Nem tudod mit hagytál ki. Most lazulj és élvezz. Bízz bennem.
Kriszta ezzel tovább nyomta ujját Adri seggébe, aki ahelyett, hogy tiltakozott volna, ugyanazzal a kéjes nyögéssel fogadta Kriszta ujjazását, mint a vibrátorét. Amikor Kriszta érezte, hogy Adri segge már elég nedves, elkezdte ritmusosan ujjazni Adri seggét és vele együtt újra dugni a vibrátorral. Adri először halkan élvezte a dolgot, de Kriszta érezte, hogy Adrinak tetszik amit csinál, csak nem meri mondani. Erre Kriszta Adri seggébe nyomta középső ujját is, és már két ujjával ujjazta Adri seggét, miközben a vibrátor rendre be-ki járt Adri pinájába. Ekkor Adri a kéjtől zaklatott hangon megszólalt:
- Hagyd a pinám, most csak a seggem ujjazd.
Kriszta nagyon meglepődött, hogy barátnője, aki először tiltakozott az anális szex ellen, már csak azt akarja. Nem is kellett több neki, kihúzta Adri pinájából a vibrátort és az Adri seggében lévő két ujja mellé, betolta a harmadik ujját is. Adri ezt már nem bírta hang nélkül, hatalmasat nyögött, de nyögésében nem a fájdalom, sokkal inkább az élvezni akarás volt benne. Kriszta elkezdte három ujjal ujjazni Adri seggét; ujjai ritmusosan ki-be jártak barátnője segglyukában.
- Izgasd a csiklódat – szólt Kriszta Adrinak, aki szó nélkül odanyúlt pinájához és elkezdte csiklóját dörzsölni.
- Dugd a seggem – mondta Adri, ekkor már magán kjvül.
Kriszta a bíztatásra kihúzta Adri seggéből ujjait, de mielőtt Adri erre reagálhatott volna, kezébe vette a vibrátort és makkját már be is tolta barátnője ég felé tátongó segglyukába. Kriszta meg volt győződve arról, hogy barátnője tiltakozni fog, de meglepetésére Adri bíztatóan kezdett mozogni csípőjével, hogy ő diktálhassa a ritmust. Kriszta érezte a bíztatást és lassan minden mozdulatnál egyre beljebb tolta barátnője seggébe a műfaszt. Adri már nem nyögött, hanem halkan sikított minden egyes dugásnál.
- Baszd a seggem – mondta Adri. Kriszta ettől annyira lázba jött, hogy félretéve minden nőies gyengédségét, elkezdte tényleg megbaszni Adri seggét. Vadul igyekezett egyre gyorsabban és egyre mélyebben Adri seggébe tolni a vibrátort, amitől Adri még jobban vonaglott.
- Beszélj még – mondta Kriszta barátnőjének, mert nagyon bejött neki, hogy Adri trágárul beszélt, miközben ő dugta.
- Dugjál meg, dugd a seggem... basszál seggbe...ez az... baszd a seggem...
A következő pillanatban Adri elnémult, majd ritmusosan elkezdett nyögni, egyre hangosabban, míg nem teste elkezdett megmerevedni, s lélegzetét visszafojtva az orgazmus járta végig teste minden kis porcikáját. Kriszta óvatosan kihúzta Adri seggéből a vibrátort, amit Adri halk sóhajjal vett tudomásul, majd hanyatt feküdt az ágyon. Kriszta odahajolt fölé és megcsókolta. Ezután még percekig szavak nélkül csókolták egymást...
 

Sári Néni a bögrésApám átküldött hogy hozzunk bort a bögrés sárinénitöl,a szomszéd utcából,két 10 literes kannával,ezért a petigecivel mentem,ne kelljen cipelni hazáig. Mikor odaértünk,mondom neki,várj meg itt a kapuban,addig lemegyünk az öreglánnyal a pincébe,leszívom a bort,aztán mehetünk.Lementük,le is szívtam 10 vöröset,és 10 liter fehért,kifizettem,minden rendbe.Felérek,már ott toporog ez a hülye meg kacsingat,odaérek,odaadom a kannát neki,azt mondja : futás ! mondom mi va bolond vagy? csak mondja,fussál Simonka,futás!! hát mondom ez nem viccel,biztos valami ablakot bebaszott,vagy valami csibészséget csinált,úgyhogy jobb ha futunk. El is futottunk amennyire tudtunk a kannákkal,majd mondom te mit gazsuláltál,miért kellett futni? Hát azt mondja,Simonka,képzeld itt volt a postás ameddig lent voltál,és felvettem az öregasszony nyugdíját,azt mondtam a fia vagyok! A kurva anyád mondom ez nagyon bolond:))))))))))))))))))))) mondom ne viccelj már hülye vagy,hogy adta volna oda? Hát kérdezte itt lakik e a Körmendi Sára,.mondom igen,erre a kezembe adja a pénzt és mnondja itt írjam alá,és írjam oda hogy a fia vagyok! Hú geci,mondom mindjárt belebaszom az árokba,ennyire hülye nem lehet. Petigeci?Tudod ha feljelent akkor ezért megbasznak nagyon? Add ide a felét és akkor nem köplek be:)))) Viccböl mondtam csak de oda is adta a hülye,38 ezret vett fel,és még 200 borravalt is adott a postásnak!:DDDDDDDDDDDDD Elfeleztünk a lóvét,aztán futás haza a kannákkal,leadtuk a bort,még apámat is levettük 2 ezerrel,aztán mondom petigeci,most jobb ha nem maradunk a faluban,menjünk át a csajodhoz,szürjünk valamit. Vettünk is két teli hátizsák piát,jól is jött a lóvé,már ki voltunk fogyva eléggé:))) Elbringáztunk Melindáért,majd irány Tatabánya,Ágiék:))) Kb 20 perc a vonatút,de már úgy berúgtunk odafelé is , meg a vonaton,hogy alig tudtudk hol kell leszállni::DDD Most nem vertünk szét semmit,mert lehet már kerestek a rendörök,sose lehet tudni. Felmentünk,de ember úgy berúgtúnk,pucéran szaladgáltunk a lakásban,meg az erkélyen az ötödik emeleten egy szál faszba táncoltunk,dobáltuk ki az üvegeket,meg ez a hülye állat az akváriumot kibaszta a halakkal egyött:DDDDDDDDDDDDDDD úgy be volt pörögve :))))) Két napig piáztunk egyfolytába sári néni nyugdíjából!:D négyen!:D:D:D De végül lebukott a petigeci és az apjának vissza kellett az egészet fizetni,plusz még az öreglánnyal nem tudom mit boltolt meg,hogy visszavonaj a feljelentést. Tudjátok hogy bukott le ez a állat? A saját nevét írta alá olvashatóan : Gyöngy Péter.
 

Örzse - Kirándulás a tanárnöm lába közé Elöször nyaltam pinát.Még fiatal lány voltam amikor az egyik alkalommal a barátnömnél aludtam. neki két leánytestvére és egy fiútestvére volt. Náluk a családba ismeretlen volt a tabu téma és otthon mindenki meztelenül mászkált a másik elött.mikor levetköztek sokszor megfigyeltem ahogy az anyjuk kidütötte e seggét a nylon bugyija megmutatta,hogy a segge lyuka is nagyobb mint egyébként.Mikor egy év múlva elmentünk kirándulni az osztálytársnöimmel busszal három tanárnö jött velünk. Én az egyik tanárnövel kerültem egy szobába és eleinte kicsit furán éreztem magamat.
A tanárnö amint bementünk szobába lefeküdni azonnal levette a szoknyáját és végig a blúzát meg a bugyiját. mondta nekem remélem nem vagy szégyellös ,mert ha igen akkor légyszives vetközz meztelenre és szokjál hozzá,hogy egy hétig mi mindig meztelenül leszünk itt benn.késöbb odajött megfordított és megkért hajoljak le és elkezdte simogatni a fenekemet a bugyin keresztül. Eleinte ez nekem fura volt késöbb megszoktam és már jól is esett. Mikor bementem lezuhanyozni bejött és megcsókolta a fenekemet és mondta milyen kívánatos. Megkérdezte szüz vagyok e. Mondtam még igen az. Kár mert bevezettelek volna a szexualitásba,de még így is megpróbálom. és elkezdte nyalogatni a puncimat. ez érdekes volt még ilyet sem csinált nekem senki.

Késöbb megkért menjek oda hozzá és mikor fel akartam venni a pizsamámat mondta,hogy amíg itt vagyunk arra nem lesz szükség,mert meztelenül fogunk aludni. ez is új volt nekem, de aztán hamar megszoktam mint azt is,hogy folyton simogatta a puncimat mikor már félálomba voltam megkért tegyem meg,hogy megsimogatom a punciját is és ha nem restellem dugjam be a kezemet a puncijába. A te kezed még olyan vékony,hogy biztosan nagy élvezet lesz ahogy benne bányászol. Késöbb elmagyarázta nekem miröl van szó és én szívsen csináltam vele mindent. mikor bedugtam a kezemet egy kicsit viszketett az orrom és kihúztam majd véletlen a számhoz és az oromhoz ért a kezem és csodálkoztam rajta hogy jó illata van nem büdös. Dugd kérlek vissza .Miért vetted ki mondtam a tanárnönek és erre közölte,ha ketten vegyünk engem mindig Bözskének hívj és tegezzél,de mások elött nem. és ízlett és jó illata volt. ahogy megint bedugtam majdnem felment a könyökömig és ott bent kinyitottam a kezemet és simogattam,meg birizgáltam a pinája belsejét. Csodálatosan tudsz élveztetni.

Vagy egy órán keresztül játszadoztam a kezemmel és megpróbáltam a másikat is bedugni, de az nem ment és csak a kézfejem ment bele a puncijába. mikor kihúztam mindketten elkezdtük nyalni a kezemet,mert neki is ízlett a nedve.Közben a seggébe is be akartam tenni a kezemet, de oda nem ment még egy újam se. Mondta a tanárnöm az még szüz.
Reggel mikor felébredtünk kinyalt a tanárnö és lemosdottunk és elmentünk kirándulni estére már könnyebben ment minden mert már nem kellet sokat magyarázni nekem.estére már a másik kezem is majdnem olyan mélyen becsúszott a pinájába mint a másik kezem a harmadik este már szabadon járt ki be többször is. sajnos letelt a kirándulási idö és haza kellett mennünk. Pár év múlva megint elmentünk kirándulni, de ez ,már egy másik történet lesz.
 

Böbe Baba kanija - Az anyámat is kefélgetem, A nejemet az anyám másnak is odaadjaMég fiatal srác voltam és az egyik alkalommal a fürdés közben elkezdtem játszani a fütykösömmel amit mindig nagyon szerettem,hiszen rengeteg alkalommal leszoptam saját magamat,mert élveztem amikor a számba volt az egyre vastagodó farkam.Az egyik ilyen fürdéskor elfelejtettem bezárni az ajtót és bejött az anyám egy vörös színü blúzban ami alatt nem volt melltartó és egy olyan szoknyája ami feszült a seggén és a combjain is és ha háttal állt lehetett látni,hogy nem visel bugyit sem.A bugyijáról még pár évvel ezelött szoktattam le amikor az egyik alkalommal megkért,hogy mivel hüvös van a szobában legyek szíves az ágyába feküdjek le és melegítsem meg,majd ö is jön és akkor nem kell neki hideg ágynemübe lenni,mert hamar el tud aludni.Persze aztán alvásról nem igen volt lehetösége,mert amikor lefeküdt és hálóinge alatt bugyit viselt és az én farkam be akart jutni a pinájába rám szólt most már menjél a saját ágyadba aludni.Mondtam neki te miért alszol bugyiban nem kéne hogy levegyed,hogy szellözzön a puncid legalább éjjel.

Erre mondta semmi közöd hozzá és mit akarsz a farkaddal meg akarnálak dugni, mert olyan kívánatos vagy. Láttam ahogy szeretkeztél a keresztapámmal és én is megkívántalak.Szó se lehet róla majd mondtam neki az apám tud arról,hogy nem csak vele kefélsz. Zsarolni akarsz igen,mondtam rendben van, de ha megnösülsz a feleségedet is odaadom az én kanijaimnak majd. Sajnos igaza lett,mert hiába vettem el egy szüz lányt és bevezettem a csodás kefélésekbe az anyám azon az éjszakán amikor legelöször náluk aludtam a leányzót megitatta egy kis piával és egy kis ajzószerrel és két barátomat akik már egy fél éve baszták az anyámat megdugatta velük a csajomat.Ö azt hitte velem szeretkezik és pár nap múlva mikor éppen fürdött az egyik barátom bement hozzá és megmosta a hátát majd hátulról beakasztott neki. Már Javában keféltek amikor megkért az anyám mossam meg a nejem hátát biztosan szereti és bementem .ledöbbenve tudtam meg,hogy a barátom javában keféli az asszonyomat és pár perc múlva a másik srác is jött be baszni.

Ezért hálából az anyámra is ráengedtem a két nagy kutyánkat akit már a feleségem még lánykorában amikor elvettem a szüzességét betanított arra hogy kefélje a nöi pinát.Ettöl a naptól kezdve az anyám és a feleségem is rendszerességgel kefélt mindenkivel akik meg akarták baszni.Rengeteg házi buliba mentek el és mindenki tudta,hogy imádják a gecit és aki akarta nemcsak megbaszhatta, de meg is itatta öket a zacskója tartalmával.ennek meg volt a hátulütöje,mivel a feleségem 100 as mellbösége lassan elkezdett lágyulni és lefelé hajlani. Mikor én elvettem a szüzességét még nagy kemény mellei voltak és alig fért a számba,Jól esett kapaszkodni benne és szívesen mutogattam mindenkinek sokszor tánc közben, de moziban rendszeresen kivettem a melleit és játszottam velük.

Volt egy alkalom amikor az egyik szállóban a bárban odajött hozzám négy pasi és megkérdezte,hogyan lehetne szeretkezni a feleségeddel ,mert szeretnénk mind a négyen egymás után megdugni és a spermáinkat megkóstoltatni vele. A feleségem félrehúzott és megkérdezte te is ott lehetsz vajon,mert akkor én szívesen vállalnám. Mondtam nekik ,de én leszek az ötödik és még valaki ott lesz aki lefilmezi az egészet nekem. és ö már rendszeresen keféli, de ez más dolog.

Persze lassan felálltunk a többiek kifizették a fogyasztást és hoztak magukkal három üveg pezsgöt majd mondták,hogy ha végeztek mielött kimennek mindegyikük letesz 10 rongyot a kis asztalra.Mikor lejöttek a szobánkba már bent volt a nagy asztal amihez mind az öten odafértünk és az asztalon a feleségem háta alatt egy paplant tettünk fel.Felöltözve vártuk öket :mikor megjöttek elkezdtek csókolózni és lassan a feleségem is levetközött meztelenre ami nem volt nehéz,hiszen nem hordott sose bugyit és melltartót csak szoknyát harisnyatartót és harisnyár,meg egy blúzt. A srácok is ledobtak magukról mindent és a már álló farkukkal körbeállták az asztalt. Volt egy férfi akinek huszonkilenc centis a volt a farka még az enyémnél is hosszabb és a vastagsága a fasz fejénél öt centi , de a tövénél legalább kilenc centi.

Lassan elkezdtek smárolni és a feleségem ez folyamatosan cserélte a srácok faszát .Elöször az enyémet vette a szájába,majd utána sorra mindet , de legjobban a fiatal srác faszát ízlelgette igazán és azt hittem hogy szétrepednek az ajkai amikor a szájába bekerült a kilenc centis fasz.Mindegyik faszt tövig benyelte és éreztette a srácok hasával az ajkait.Akik már megbaszták a száját azoknak tisztára nyalta a farkát és amikor megint kezdtek a farkak életre kelni elkezdték a pinájába és a seggébe nyomni a farkukat.Én csak lestem amikor a fiatal gyerek belenyomta a feleségem seggébe az óriás faszát és a végén még mielött elment volta beleült és szabályosan szét kuratta a seggét.Mikor elmentek már mindegyiknek lekonyult fasza volt, mert megint kiürítették a zacskójukat a feleségem seggébe és a nejem letakarította a gecitöl a farkukat. Majd szájon csókolta a komát aki elment.Mikor becsukódott az ajtó utánuk a feleségem kiment a fürdöbe és egy aránylag még forró vízbe beleült és vagy három órán keresztül áztatta magát a forró vízbe.

Reggelre húzódott össze a segge ahhoz,hogy már rendszeresen rendben tudjon járni.Mikor reggel felébredt odabujt hozzám és megköszönte,hogy megengedtem neki,ilyen élménybe legyen része.Hálából még egyszer leszopta a farkamat és elmondta a nagy faszú sráctól elkérte a névjegykártyáját,hogy máskor is kefélhessen vele. Mondtam neki ha még vagy kétszer háromszor beengeded e seggedbe akár a lovakkal is kefélhetsz, mert annyira tág leszel.Mikor elvetted a szüzességemet nem gondoltam volna hogy pár év múlva már így fogom szeretni a spermát és a faszt bennem.

Amikor legelöször megcsaltalak az anyád elmondta azért keféltetett meg másokkal,mert neked megígérte,hogy kibaszik veled amiért megbasztad. Tudsz arról,hogy amikor olaszban kint voltunk az anyád becsempészett egy olasz kupiba ahol azon az éjszakán tizennyolc olasz kefélt meg meg egy néger hatalmas fasszal. azt már csak akkor tudtam meg amikor már másnap este megérkeztünk római szállóba.Ezt úgy háláltam meg neki,hogy három néger sráccal megkeféltettem és mondtam nekik nyugodtan felcsinálhatjátok.Azok meg élvezték,hogy nem kell korán abbahagynia dugást. Mikor terhes lett és el akarta vetetni a magzatot az anyámtól megkérdeztem a nagybácsival veteted el. Azt nem lehet,mert rögtön megmondja a testvérének az apádnak.

Na jó akkor elviszlek oda ahhoz a barátomhoz aki nögyógyász és direkt a nök kikaparásával foglalkozik és a feleségemet is már nagyon sokszor kikaparta miután ö is felcsinálta.A srác utána majd egy évig baszogatta az anyámat.Mikor hazamentünk még a kocsiba mondtam,hogy ma este két barátom fog jönni vacsorára és a desszert te leszel az ágyukban.Nem ezt most nem akarom. nem baj akkor megeröszakolnak,legalább ilyen élményed is lesz és én élvezni fogom ahogy megeröszakolnak,mert látni fogom ahogy teleélvezik a szádat is.csodálatos volt ahogy kikötötték a két lábát a kezét,meg a fejét. Ahogy elkezdték baszni a seggét a másik a pináját én is bementem és a száját basztam, de majdnem megfulladt ,majd tele engedtük a száját a gecinkkel és élveztük ahogy fulladozik még fojtogattuk is.Persze nem akartuk megfojtani,hiszen máskor is kellett még ez a kurva kefélésre.

A végén módszeresen kiszívtuk a nyakát a mellét az egész testét.Így nem tudott kimenni a lakásból és kénytelen volt meztelenül megmosni az ablakot,közben mutogatni magát is.