Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Niki és KareszTeljesen véletlenül a buszon, egy újságban figyeltem fel a rondarandi.hu hirdetésére, és nem sokkal később regisztráltam magam az oldalon, lesz, ami lesz – meséli Karesz, az első rondarandis vőlegény. – Nagyon gyorsan megtaláltam az oldalon Nikit, aki azonnal megtetszett, és meg is írtam neki, hogy azonnal menjen le az oldalról, mert ő szép, egyáltalán nem oda való. Ajándékot akartam küldeni neki, és az egyetlen, amit a kis képek között értelmesnek találtam, egy bomba volt. Szívemben bomba van – ezt írtam mellé, és azt gondoltam, hogy az idézetet csak kevesen ismerik, de a válaszából, ami tíz másodperc múlva máris megjelent előttem, kiderült, hogy tudja, miről van szó. Ez már óriási jel volt számomra.

Mindez karácsony előtt egy nappal történt, ekkor beszélték meg azt is, hogy december 25-én személyesen is találkoznak. Nem bírtam ki, hogy addig várjak, ezért egy ölelésre már 24-én is találkoztunk. Amikor először megláttam Nikit, az isteni volt. Messziről megismertem, ahogy közeledett felém. Nem tudtam más ajándékot vinni, csak egy Melba szeletet. Én egy kis angyalkát kaptam tőle. Másfél órát sétáltunk, beszélgettünk, aztán mindketten hazaindultunk. De valamikor este nyolc körül Karesz úgy érezte, el kell indulnia Nikihez, és a távolság sem tartotta vissza, pedig Budapest két elég más csücskében laknak. De Kareszt húzta a szíve. AZ úton végig szex chateltek, amit Niki meg is osztott velünk. Ez következik:

Niki: - mindig olyanokat írsz... teljesen kész vagyok tőle

- hol vagy most?

Niki: - ülök a gép előtt a sarokban

- akkor kezdem és nem írok feltételes módban :)

- az íróasztalnál ülsz a forgószéken, letérdelek melléd és

együtt nézegetjük a csajokat a neten, a jobb kezeddel

simogatod a hajam, bele beletúrsz, amitől azonnal

felizgulok és úgy áll a farkam, hogy a kabátot is rá

lehetne akasztani

- hirtelen megrántom a jobb térded és oldalra fordítalak

- szétnyitom a lábaid és egy mozdulattal letépem a bugyid

hogy ne kelljen felállnod levenni

- szétfeszítem a combjaid, egy kicsit tiltakozol, vagyis

csak teszed, mintha nem lennél benne

- de én csak nyomom a fejem a puncid felé

- még megpróbálod elnyomni, de ha igazán akarnád, akkor

sem tudnád

- tiszta erővel a nyelvemet feszesen tartva, mint egy álló

farok betolom a puncidba

- ízlelgetem

- ízlik

- lefetyelek egy kicsit

- nyalogatom le fel

- a jobb kezemmel a combodat tolom szét

- a balkezemmel pedig a kemény farkamat masszírozom

- mivel jobb kézzel szoktam kielégíteni magam ez olyan

érzés mintha Te csinálnád

Niki: - még mondjad

- Te pedig nem tudsz uralkodni a vágyaidon és a fejemet

egyre jobban nyomod a csiklód felé

- és kéred, hogy egyre mélyebben toljam a nyelvem a

puncidba

- a nyelvem rátér a csiklódra és a jobb kezemmel pedig

elkezdelek ujjazni

- a balkezem egyre hevesebben veri a farkam

- nehéz megtalálni a ritmust, de élvezzük mindketten

- egy idő után a jön a mutató ujjam is

Niki: - uhhh basszus

- már mindkettő bent van

- egy kicsit játszok vele odabent

- ahogy szoktam

- és ettől ki vagy

- azt mondogatod, hogy még, még

- a nyelvem még mindig a csiklódon

- de már a hüvelykujjamon kívül mindegyik bent van a

vulvádban

- a nyelvem már oda sem fér

- de félig felállok, és Te lehajolva bekapod a faszom

- olyanok vagyunk, mint a Laokoon csoport, csak két tagból

- kihúzom az ujjaim magadra hagyva a puncid

- és önző módon csak azon vagyok, hogy a farkamat szopd

- minél mélyebben

- Te is élvezed és közben mivel a puncid magányos lett

elkezded izgatni magad

- ettől én egyre jobban begerjedek

- majd ejakulációt elkerülve kiveszem a farkam a szádból

- felhúzom a jobb kezemmel és felállítva odanyomom a

zacskóimat

- melyek olyan, mint a csempe

- nyalogatod

- élvezed

- én is

- tudod, hogy imádom, ha a zacskóm alatt kényeztetsz

- viszont már kézbe veszed a dolgokat

- Niki: - Imádom ott nyalogatni

- és húzogatod a farkam le fel

- elegem lett, hogy nem izgatom a tested

- és félig durván az ágyra doblak, löklek

- hanyatt fekszel és fordítva a felhúzott combjaid közé

rakom a fejem, a farkam meg beteszem a szádba

- ez az amiről beszéltünk napközben és ezért csináljuk,

mert mindketten erre vágytunk egész nap

- elmélyülök a puncidban, tekerem, forgatom a nyelvem,

szívogatom a csiklód

- kinyújtott nyelvvel le föl mozgatom

- egyszer-egyszer oldal irányban megrázom a fejem

- tisztára belebolondulok a puncidba

- közben Te meg rázogatod a faszom, hogy félig a szádban

van

- próbálom irányítani, hogy mikor fogok elélvezni és olyan

intenzitással a nyallak

- majd amikor már érzem, hogy jön, beindulok teljesen,

hogy egy pillanat alatt élvezz el, pont, amikor én

- félig a szádba élvezek

- de hirtelen felállok

- és a még álló, nedves farkamat belemártom a forró

nunádba

- amitől újból elélvezel

- és elkezdesz remegni a boldogságtól

- már nem áll annyira a farkam de erősebben és erősebben

tolom

- már-már kicsúszik

- de nyomom a végén csak az ágyékomat teszem oda és le föl

mozgok

- hogy ne hagyd abba az élvezést

- remélem, most az ujjad a bugyidban van

Niki: - Honnan tudtad?

 

Álarcosbálban kurtizánkéntMint írtam elmentünk a következő évben a német házaspárhoz ahol az első este már bejött a házaspár férfi tagjának apósa és megkefélt, majd még hajnalba minkét kisebb fia is elém engedte a gecijét. A férjemnek a házaspár nőtagja jutott és reggel felé amikor ő elaludt megbaszta az anyját és az anyósát is. Másnap délután a házaspár tizenéves lányát is felszabadította a és a testvérének is elvette a szüzességét,majd kinyalta őket. lassan az egész familia megkóstolt bennünket és élvezte a férjem faszát is.
A férjem amikor az egyik sráccal keféltem és utána leszopta a srác farkát én szájon csókoltam ,majd mondta nekem ezt máskor is otthon is megcsinálhatjuk,mert egyre jobban ízlik nekem is a gyerekek és a fiatal felnőttek spermája.

Később elmentünk az iker lányokkal és a feleségemmel,meg a lányok barátaival az apjuk és anyjuk kíséretével a hegyekbe szétnézni és amikor a srácok megbasztákt a farkukból. teljesen szopós buzi lettem és élveztem ahogy baszták a feleségemet akár három lyukba is, de a zacskójuk tartalmát mindig a számba kértem.nem gondoltam volna,hogy ilyen finom dolg kiszívni a férfiak gecijét és élvezni ahogy basszák a feleségem széttárt lába között a pináját.Ettől a naptól kezdve sose hordott bugyit se melltartót a feleségem csak mellemelőtt ami jobban ingerelte az idegen férfiakat akik mindig szívesen megbaszták a feleségemet.

Mikor jöttünk hazafelé a vonaton a hálókupéban négyen votunk három férfi meg a feleségem és egész uton baszták a kedvesemet és én élvezte a srácok faszát ,de azt is ahogy simogatták a fenekét vagy a combjait.Valahányszor a seggét meg akarták baszni mondig kinyaltam és benedvesítettem,hogy jobban belecsússzon a srácok fasza.
 

Tiffany 18
Tiffany éppen csak 18 lett amikor találkoztam vele. Abba az iskolába járt ahova én is. Én 22 voltam és Tiffany igazán nagy hatást tett rám. Az a fajta lány aki inkább veszettül szexi mint szép. Kék szemek, vörösbarna haj. Böre sima és napbarnított. Mellei átlagosak de szépek és kemények. A legjobb része mégis a lába volt. Szép hosszú izmos lábak és gyönyörű fenék. Ahogy így elnézem és elgondoltam olyanfajta lány volt akit szerintem legalább naponta megdugnak. Képzelhetitek a meglepetésem mikor megtudtam, hogy még szűz. Attól a pillanattól ahogy megláttam tudtam, hogy megveszek egy kis szexért vele. De nem akartam a dolgokat elkapkodni, szóval megpróbáltam hűvösnek látszani. De ez nem tartotta vissza őt. Párszor meghívott magukhoz de egyenlőre semmi nem történt. Ezek tényleg ártatlan látogatások voltak.
Emlékszem hogy volt amikor először fordultak komolyra a dolgok. Egy nap felhívott és azt mondta jó lenne ha fel tudnám venni suli után. Mikor kijött a suliból én már vártam rá a kocsiban. Rövid miniszoknyát viselt. Testre feszülő kis darab volt ami még jobban kiemelte formás fenekét és persze semmit sem takart el formás lábaiból és hosszú érzéki combjaiból.
Én már voltam nővel azelőtt is de Tiff valahogy más volt. Az a gondolat hogy láthatom finom szűz punciját teljesen tűzbe hozott és éreztem, hogy merevedésem van. Mikor odaért a kocsihoz gyors puszit nyomott az arcomra majd gyorsan beszállt. Az út hazafelé egy öröké valóságnak tűnt, de végre megérkeztünk. A ház felé sétálva megkérdeztem hogy otthon vannak-e a szülei. Mire ő cinikusan rám nézett és \"miért mit forgatsz a fejedben\"- kérdéssel válaszolt. Mikor odaértünk az ajtóhoz a nyakamba ugrott hozzáérintette orrát a nyakamhoz majd ugyanolyan gyorsan kibontakozott az ölelésből és kinyitotta az ajtót. Mikor bent voltunk le ültünk ittunk egy üdítőt miközben dumáltunk egy kicsit.
\"Gyere\" - mondta Tiff és elindult lefelé a pincébe a szobája felé. Szép szobája volt királyi méretű ággyal és a szekrényen ott volt a tedy maci gyűjteménye is. Bekapcsolta a rádiót és becsukta az ajtót. Leült a földre és én is mellételepedtem. Mielőtt még észbe kaphattam volna már rajtam is volt. Ajkait enyémnek préselve csókolt és én visszacsókoltam. Heves csók volt, túl heves, talán csak tapasztalatlanságának köszönhetően.
\"Hé lassan, ne kapkodj engedd el magad\"
\"Talán megmutathatnád hogy hogyan csináljam\"
Ez volt a bátorítás amire vártam. Lefektettem a földre és finoman masszírozni kezdtem a melleit lassan fokoztam a nyomást. Lágyan nyögött ahogy utat engedett érzéseinek. Miután megcirógattam és csókolgattam a nyakát megfogtam és kihúztam a pólóját a szoknyájából és feltoltam a mellei fölé. Egy sima fehér melltartót viselt amin keresztül átlátszottak mellbimbói. Egy mozdulattal kikapcsolta a melltartót és hagyta hogy levegyem. A hasánál kezdtem és lassan haladtam felfelé a melleihez. Lágyan csókolgattam simogattam. A mellei mint két teniszlabda. Kerek és kemény. A nyelvemmel a bimbót kezdtem cirógatni. Körbe-körbe nyaltam és időnként finoman bekaptam és szopogattam őket. Közben kezeim sem tétlenkedtek. Egyik kezemet becsúsztattam a combjai közé és éreztem a forróságot ami az öléből sugárzott, szinte sütött. Megfogtam a combjait és széjjelebb feszegettem a lábait. Abbahagytam a mellei babusgatását és felpillantottam az arcára. Szemei becsukva ajkai picit nyitva. Mikor kinyitotta a szemét rámosolyogtam és megkérdeztem milyen érzés.
Visszamosolygott és gyengéden de határozottan elnyomott magától. Összeszorította a lábait és megszabadult a miniszoknyától. Itt volt egy 18 éves szűz és csak feküdt a padlószőnyegen egy szál fehér bugyiban és a szemein láttam, hogy többet kér. Levettem a pólóm és a nadrágom és a lábai közé fektettem a fejem. Puszilgattam a combok belső felét és egyre közelebb kerültem a bugyival fedett gyönyör kerthez. Mikor az orrom már szinte hozzáért félrehúztam a bugyit és megláttam a legcsodálatosabb pinát amit ember elképzelhet. Az ajkak puhák simák és nagyon közel egymáshoz. Vörösbarna szörpihék látszottak az amúgy teljesen szörtelen pinán. A farkam szinte kiugrott az alsógatyámból a látvány olyan izgató volt. Már régen meg szerettem volna csinálni ezt és most itt volt a lehetőség. Egy ujjamat belemerítettem a nagyajkak közé és lassan feltártam az utat a kisajkakon keresztül a hüvelyhez. \"OOOhh Ez nagyon jó\" - sikoltozott ahogy az ujjam elérte a legnedvesebb részt. És tényleg nedves volt. Úgy látszik tényleg akarja. Légzése felgyorsult és feneke fel-le mozgott ahogy ujjam dolgozott a résben. Széthúztam az ajkait és kinyaltam a fenekétől a csiklójáig. A pinája friss volt nem volt semmi különleges illata. Elkezdtem a számmal izgatni a csiklót miközben folyamatosan ki-be csúsztattam az ujjam. Éreztem milyen szűk a lyuka és már előre is élveztem milyen érzés lesz szerszámommal benyomulni a lukba.
Éreztem, hogy közeleg az orgazmusa de még nem akartam hogy elmenjen. Szóval megálltam és nekiláttam levenni a maradék ruhát magamról. Ahogy lehúztam a alsót a dákóm előugrott. A szemei szinte rátapadtak és nem tudta levenni a szemét a látványról. Csak 16 cm. volt de igazán vastag. Mondtam neki hogy jöjjön közelebb és neki nem kellett több biztatás térdre tápászkodott és odamászott hozzám. Lenéztem és majdnem megörültem a látványtól. Egy gyönyörű fiatal lány térdelt előttem szája csak centikre a meredező rúdtól. Nem tudta levenni a tekintetét róla. Majd felnézett tekintetében némi zavarodottság. Mondtam csináljon úgy mint egy nyalókával. Nyalja végig majd vegye a szájába és szopogassa mozgassa ki és be. Kicsit rásegítettem a dologra és közelebb nyomultam a fejéhez. szája kicsit nyitva volt és én becsúsztattam a dákóm fejét a szájába. Igazán forró és nedves kis hely volt. Bekapta a végét majd megszopogatta és hagyta hagy csússzon ki. Majd a nyelvével játszott fel és le egészen a tövéig. Ezt többször is elismételte majd mikor már teljesen nedves lett bekapta. Nem kis meglepetésemre hirtelen egy kéz érintését éreztem a zacskómon és igen gyengéden elkezdte masszírozni a golyóimat. Megpróbált minél többet bevenni belőle és minden alkalommal egy kicsit mélyebbre vezetni a szerszámom a szájába. Igazán élveztem a dolgot és kis idő múlva megmutattam neki milyen ritmust szeretek a legjobban.
Éreztem hogy kezd kifáradni úgyhogy kihúztam a szájából. Mikor egy cuppanással kiugrott a szájából rám nézett azokkal a vágyakozó szemekkel. Némi kis elő váladék és nyál csillogott a szája szélén és igen hevesen lélegzett. Visszafektettem a földre és egy hosszú csókban forrtunk össze.
\"Ez nagyon jó volt\" - mondtam neki -\" készen vagy a többire?\"
Csak bólintott a fejével beleegyezésképpen. Visszaejtette a fejét a földre én pedig végigsimítottam a combjain és felfuttattam kezem a derekáig a bugyija széléhez. Alányúltam és elkezdtem kihámozni belole. Ő felemelte a fenekét, hogy könnyebbé tegye a dolgomat. Most már teljesen meztelenül feküdt előttem a lábai térdben felhúzva. Láthattam a rózsaszín husikát és a nedvességet ami még vonzóbbá tette. Fölé helyezkedtem dombjára tettem a farkam és újra megcsókoltam. Közben én előkészültem hogy végre bevezessem a dorongomat és mindkettőket a csodák országába. A melleit masszíroztam most sokkal több hévvel mint előtte miközben másik kezem a bejáratot kereste és meg is találta. Pumpáltam az ujjaimmal és közben éreztem hogy készen áll. Megragadtam egy párnát az ágyról és a feneke alá tettem. Ez megemelte az alteste megemelkedett könnyebbé téve a behatolást. Megfogtam a dákóm és párszor végighúztam a résben hogy benedvesítsem és csúszóssá tegyem az aktushoz. A fejét a csiklójához dörzsöltem aminek hatására kéjes nyögések hagyták el ajkait.
Zihálva szedte a levegőt miközben rám nézett és azt mondta \"Gyere csináld már nem bírok tovább várni. Rakd már belém.\" Hallva vágytól futött szavait majdnem elélveztem. Óvatosan megkerestem és széthúztam kisajkait és becsúsztattam a farkam elejét a lukba. Mondanom sem kell milyen szűk és feszes volt a hüvelye. Olyan érzés volt mintha két tégla közé akartam volna bepréselni. Mondtam neki hogy kicsit mozgassa hátrébb a fenekét a párnán. Amint megtette amit kértem kis és gyors lökésekkel megpróbáltam minél beljebb nyomulni a szűk barlangba. Lassan sikerült csak beljebb jutnom és olyan fantasztikus volt, hogy majdnem elmentem. A pinája szűk volt de én úgy éreztem mintha ő még szűkebbé tudná tenni. Még egy kicsit sikerül beljebb jutnom és megéreztem a szűzhártya finom feszülését.
\"Kész vagy rá?\" - kérdeztem.
\"Igen de légy kíméletes kérlek\"- kicsit bizonytalanul mintha nem lenne biztos benne hogy tényleg akarja vagy nem.
Löktem egy erőset amitol farkam hirtelen beljebb szaladt átszakítva nőiességének korlátait. Úgy gondoltam jobb ha hirtelen csinálom mintha hosszan elnyújtva próbálkozom. Lenéztem és láttam hogy szerszámom teljesen benn van Tiff barlangjában. Ő biztosított hogy minden rendben van. Most már azt akartam, hogy ő is olyan jól érezze magát mint én. Szóval elkezdtem mozogni lassú, óvatos lökésekkel és próbáltam visszatartani magam attól, hogy azon nyomban elélvezzek.
Egy kicsit mintha lazult volna a szorossága és sikerült felvennie a mozgásom ritmusát. Hangos nyögésekkel adta tudtomra, hogy ténykedésem nem volt eredménytelen. Minden mozdulat új szenzációs élményekkel gazdagított és fantasztikus volt.
Ő kiáltozott és szinte dobálta volna magát ha én nem vagyok rajta. Ujjai a hátamat markolászták és lábai a derekam köré kulcsolódtak. Most már ő diktálta a ritmust és én igyekeztem felvenni. Jobbra balra dobálta a fejét és láttam hogy mindjárt eljut a csúcsra. Megpróbáltam visszatartani de ne ment.
\"Mindjárt elmegyek\"- suttogtam a fülébe.
Kinyitott a szemét és engem nézett miközben rövid idő alatt megtöltöttem lövetemmel. Olyan érzés volt mintha nem tudnám abbahagyni az élvezést és az adagok lövöldözését.
\"Ez fantasztikus volt\"- mondtam. Ő csak lógott rajtam és gyorsan csókot nyomott a számra.
\"Szeretlek\"- mondta nem kis meglepetésemre.
\"Én is szeretlek\"- mondtam de nem voltam benne teljesen biztos. De olyan lány volt akivel megér egy kis időt együtt tölteni hogy kiderüljön.
Kihúzni a farkam majdnem olyan nehéz dió volt mint betenni. Mikor teljesen kint volt láttam, hogy a sperma szivárog belőle. Tudtam, hogy a következő hónapokban még sok dolgot meg fogok tanítani egy-két dolgot neki. Felálltunk és felöltöztünk és épp csak pillanatokkal korábban értünk fel mint ahogy a szülei megérkeztek. Veszélyes kaland volt de megérte. Soha nem felejtem el ezt az alkalmat Tiffel.
 

A végzet lotyóiAki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természetemet így fogad el és így szeret engem!
S, hogy mi történt azon a februári napon? Reggel megérkeztem az irodába. Szokatlan módon a főnököm és két kolleganőm is bent volt már! Nem volt sok munkánk, minden fontos ügyet elvégeztünk, így jobbára szórakozással és a kreativitásunk kamatoztatásával töltöttük az időt!

Reklám cég révén, rengeteg rendezvényen veszünk részt, sok szervezésében magam is közreműködtem. Kb. fél tíz felé megérkezett Kati is, aki felettébb mód jó kedvű volt. Csatlakozott hozzánk és jobbnál jobb ötleteit csak úgy zúdította ránk. Egy óra felé megéhezett a csapat így szokás szerint 2 ember elugrott kajáért! A mai nap Kati és én voltunk a sorosak. Beültünk a kocsiba és egy közeli étteremhez vettük az irányt. Míg odaértünk beszélgettünk. Sok mindenről szó esett, többek között a szex is szóba került. Elmesélte, hogy álmában egy nővel szeretkezett és elmondta, hogy mindig is érdekelte milyen lehet egy nővel együtt lenni. Majd a mondandója végén csak úgy megkérdezte tőlem, hogy volt-e hasonlóban részem.

Egy pillanatra megtántorodtam, mert furcsa kis pajkos csillogást véltem felfedezni gyönyörű szemeiben. – Igen, akkor ott először tűnt fel nekem, milyen gyönyörűek a szemei. – Mielőtt választ adhattam volna kipattant a kocsiból és az étterem felé vette az irányt. Hirtelen rengeteg gondolat szánkázott végig a fejemben. Vajon miért kérdezte? Szándéka volt vele? Mit akarhat, hisz férjnél van. Úgy gondoltam végére járok. Miután végeztünk a vásárlással, visszaindultunk. Mondtam neki, hogy szeretnék válaszolni a kérdésére, mire ő ezt mosollyal nyugtázta. Elmondtam neki, hogy voltak kisebb kalandjaim, és bizony, ha megfelelő lánnyal találkoznék, akkor én is kipróbálnám milyen a női test érintése.
Nagyon belemerültünk a témába és egyre jobban éreztem, hogy valamit elindít bennem Kati közelsége, és egyre jobban azon kaptam magam, hogy figyelem őt, de most valahogy másképp, áthatóbban, szinte levetkőztettem tekintettemmel. Ő ezt észrevette és csak mosolygott rám, s mivel visszaérkeztünk a céghez, megfogta a kezem és gyengéden kitessékelt az autóból!

A nap további részében képtelen voltam koncentrálni a munkára, egyre jobban a beszélgetésünkre gondoltam és tovább pörgettem az eseményeket, ábrándoztam. Kati is furcsán viselkedett, amikor csak összefutottunk valami megmagyarázhatatlan feszültség lett úrrá rajtunk. Ez az állapot egyre csak fokozódott a napok elteltével. Egyszer egy délután lekísértem az autójához, egy munka anyagáért, és akkor ott megtörtént az, ami napok óta járt a fejemben. Épp indulni készültem, amikor hirtelen megfogta kezem, szemembe nézett és lassan odahajolt hozzám, és gyengéden megérintette ajkaival a számat. Azt az érzést nem tudom szavakba foglalni, hirtelen összerezzentem, a hátamon végigfutott egy kellemes bizsergő érzés, a gyomrom összeszorult a szívem hevesen dobbant.

Megcsókolt. Egy mesés csók volt, mely nem maradt viszonzatlan részemről, lassan résznyire nyitottam ajkaim és becézgettem nyelvemmel szája apró kis rejtett zugait, ajkaim közé fogtam ajkait és hosszú forró csókban forrtam össze egy tüneménnyel. Hirtelen zajra lettünk figyelmesek, és el kellett szakadnunk egymástól. A szívem majd megszakadt, de el kellett indulnia és nekem is folytatnom kellett a munkámat. Másnap kicsit zavarban voltunk, mert nem igazán jutott időnk megbeszélni a történteket. Az elkövetkezendő napok, hetek lopott csókok, gyengéd ölelések, de leginkább vágyaink tisztázásáról szóltak. A sors, mely néha kifürkészhetetlen közbeszólt!

Egy nagyobb cég kampányán dolgoztunk, mikor a főnökünk 2 napos üzleti útra küldött minket. Ennek hallatára nagyon megörültem, mert tudtam, hogy ha most nem lesz az enyém, akkor talán sohasem.

Eljött az utazás napja. Nagyon feszült és ideges voltam, ami Katiról nem volt elmondható. A kocsiban az úton átlagos dolgokról beszélgettünk, nem került szóba a szex. Megérkeztünk a szállodába, amely egy mesés kis kastélyszálló volt fent a Bakonyban.
Az üzleti partnerekkel folytatott tárgyalások sikerrel zárultak, úgyhogy ennek örömére este vacsorázni mentünk, és egy üveg pezsgővel ünnepeltünk. A szállodai szobába érkezve mindketten nagyon jó hangulatban voltunk, sokat nevettünk és csak úgy dőlt belőlünk a hülyeség. Kati elment zuhanyozni, addig én kint az erkélyen merültem el gondolataimban. Hirtelen feleszméltem; ha behunyom szemem, fantáziámnak többé gátat már nem vethetek! Tudtam, ez az éjjel lesz az, amikor kedvesemet végre magamhoz ölelhetem, úgy ahogy azt már számtalanszor elképzeltem.

Amint kint álltam, egyszer csak egy csodás illatot éreztem. Kati állt mögöttem. Megfordultam és nem jutottam szóhoz, mélyen a szemébe néztem és azt hittem menten elveszek tekintetében. Nem kellett szólnom, csak lassan elé álltam és megfogtam kezét. Tenyere nedves volt, csuklóján éreztem szíve heves dobogását. Rá mosolyogtam. Ott állt előttem egy szál fürdőköpenyben, mely szorosan rásimult gyönyörű, törékeny alakjára, s melynek kivágása szabadon hagyta mellének egy részét.
„Ne félj” – suttogtam fülébe. Ujjaimmal cirógattam kezét. Szememmel szemébe néztem, pillantásom féltő és mély volt. Közelebb hajoltam hozzá és ajkammal lehelet finoman megérintettem kipirult orcáját, közben kezemmel haját cirógattam. Beleremegett. Magamhoz vontam és szorosan öleltem. Fülébe suttogtam gyengéd és becéző szavakat, és megkérdeztem tőle folytathatom-e. Ő rám mosolygott és azt felelte: - Váltsd valóra az álmom, kedvesem!

Örültem, hogy szabad utat kaptam, és nem is várakoztattam meg. Rámosolyogtam, majd gyengéden kezemmel végigsimítottam arcán és ujjaimmal beletúrtam hajába. Közelebb hajoltam hozzá és gyengéd csókokkal borítottam el arcát, szemét, orrát. Majd szomjazó ajkai hívó szavára menten ott teremtem, és hosszú forró és nedves csókkal kényeztettem egyetlen tündérem. Ajkammal lassan szétfeszítettem ajkait és nyelvemmel feltérképeztem szája minden rejtett zugát. Csókjaimat heves válaszcsókok követték. Kényeztettem, s ő szorosan hozzám bújt. Éreztem a testén végigfutó borzongást és szinte már hallottam szíve heves dobogását. Ajkammal tovább becézgettem arcát, puha és apró csókokkal leptem el szemét, homlokát, nyakát, és fülcimpájával játszadoztam.

Örült és szenvedélyes csókkal tüzeltem fel vágyát, és testemmel éreztem, hogy teste kész arra, hogy gyengéd és őrjítő felfedezést tehessek rajta. Lassan mögé álltam, csókok, cirógatások között levettem fürdőköpenyét, vállaira apró csókokat leheltem, kezemmel végig simítottam gerincén, melyet ajkammal követtem. Érzékien vállgödrébe hajtottam arcom és onnan csókolgattam nyakát. Kezemmel végig simítottam karjait, ujjaim derekát, csípőjét becézték.
Szorosan mögötte álltam, és féltőn öleltem. Kezem lassan felbátorodott, és melle felé vándorolt, gyengéd cirógatás közepette tüzelte fel vágyát, melynek „édes hozadéka” kecsesen meredt az ég felé. Hallani véltem mellei hívó szavát és nyomban ott teremtem.
Lágyan kezembe vettem keblét, mely nagyon érzékeny volt, és szeretgetésre várt. Csókoltam, cirógattam, nyelvemmel édesgettem, gyengéden harapdáltam, szívogattam. Mellei közé hajtottam fejem, Ő kezével hajamba túrt és édes sóhajok közepette kérlelt folytassam még.
„Folytatom édes, folytatom.”- sóhajtottam kéjtől ittasan. Átadta magát a vágynak és a szenvedélynek, és én tovább vezettem. Csókoltam, kezem és ujjaim cirógatása új területek felé haladt. Hasát csókoltam, nyelvem köldökével vívott édes csatákat. Gyakran néztem, s mikor rám pillantott, tekintetéből kiolvastam kívánságát, melyet nyomban teljesítettem.

Lassan végig simítottam lábát, popsiját. Apró csókokkal borítottam el mindenütt. Lefektettem az ágyra, és lábait gyengéden felhúztam. Ajkammal belső combját csókolgattam, és közben ujjaimmal térde hajlatát cirógattam. Halkan felnyögött, megkért folytassam gyorsabban, de én lassan tüzeltem vágyát. Nyelvemmel cirógattam ágyékát mely, lassan, mint az alvó vulkán kitörni készült! Oh, igen. Lassan lefejtem róla az utolsó apró ruhadarabod, mely vágyaink útjában állt. Csókoltam, nyelvemmel izgattam. Éreztem, amint a belőle áradó édes nedű elárassza teste érzékeny részeit, és mely könnyebb bejutást biztosított nyelvemnek rejtett barlangja felé. Mielőtt felfedeztem új tájait, rá néztem, szememben érzéki vágyam tükröződött, megcsókoltam. Ujjam lassan cirógatta, majd belé hatoltam. Előbb kézzel, majd nyelvemmel. Újra és újra, hol gyengéden, hol hevesen. Arca mindent elárult nekem. Kitapintottam a legérzékenyebb pontját, és enyhe nyomással jutattam el a gyönyör mézédes tetőfokára. Éreztem, amint közeledett a teljes beteljesüléshez, mielőtt elérte a mámor, megcsókoltam, és vele együtt osztoztam a gyönyörben. Szorosan magamhoz húztam, és vele együtt repültem a beteljesülés csúcsára.

Mikor elcsendesült minden és csak a sóhajunk szakította meg időszakosan a csendet, ott feküdt a karjaimban és én szeretettől könnyező szemmel néztem a szemébe. Hozzám hajolt, megcsókolt, majd fülembe súgta, most én ajándékozlak meg téged egyetlenem…
 

Család iszex történetKeveset beszélgettek, mindenki elvolt a saját gondolataival.
– Majd szóljatok, ha odaérünk! – kérte a lány, és nekitámaszkodva az ajtónak, kikerült a középső tükör látószögéből.
Szabolcs a sebességváltón nyugvó kezét áttette Mónika combjára. Hiányolta a délutáni gyors szexet, még ha nem is szokott valami fergeteges lenni, de az is jobb, mint a semmi.
Móni hátrapillantott a lányára, majd az ő balkeze óvatosan a férfi nadrágjára került, olyan rafinált módon, hogy a kisujj apró rezegtetésével a nyugvó fallosz felét kellőképpen izgatni tudja. A hatás nem maradt el, a kisujj már kevésnek bizonyult. A férfi egy pillanatig a térdével támasztotta ki a kormányt, és kigombolta a nadrágját. A nő keze azonnal becsusszant a nyíláson, és megkeresve az alsónadrág bejáratát, marokra kapta a meredező falloszt.
A férfi jobbja rutinosan, több ruharétegen át is megtalálta a női rést, és azon húzogatta az ujját, mintha vakargatná. Tudta, hogy Móni ettől be tud indulni.
A nő többször, váratlanul hátranézve ellenőrizte a lányát – aki egyenletesen szuszogott –, és már mindkét kezével Szabolcs farkát kényeztette.
– Kapd be! – súgta a férfi.
– Pszt!
– Naaa!
– Akkor nem veszem észre, ha felébred.
– Majd én figyelem…
– Pszt!
– Megállunk – jelentette ki Szabolcs, és máris behajtott az utat kísérő fák közé.
Hangtalanul kiszálltak, és a férfi bokáig leeresztette a nadrágját. Várta, hogy a nő eléje guggoljon, és lecsapolja a kezével keltett izgalmi nedveket. Mert ő már megtette a magáét, áll, akár egy lándzsa, büszkén fogta a farkát: ilyenkor mindig újra beigazolódni látta az össze nem költözés előnyeit, hiszen lassabban válnak unalmassá egymás számára.
– Menjünk hátra! – mutatott Mónika az autó mögé, és megigazgatta maroknyi mellein feszülő ruháját, hogy alá lehessen nyúlni.
Alig helyezkedtek el a jármű takarásában, egy panaszos hang szólalt meg a hátsó ülésről:
– Pisilés van? Miért nem szóltatok?
Kapkodva rángatták vissza a ruháikat. Csengének fel sem tűnt, hogy más okból álltak meg, mint ami őt felébresztette.
Az út további részében ki-ki elmerült a tájban és a saját gondolataiban.
– Korai lesz még vacsorázni, de ez a hely jónak tűnik – fordította Szabolcs a tópart felé a kormányt, ahol egy harsány tábla vendéglőt jelzett.
– Van itt minden! Kerthelyiség, víz…
– Szúnyog?
– Ilyen helyen irtják, nem úgy, mint otthon.
A lány közben kiszállt a kocsiból, és a tóhoz sétált.
– Ki jön velem vízibiciklizni?
Mónika megborzongott:
– Rám ne számítsatok! Megvártak benneteket a padon.
Távolabb, a kéklő vízen úszkált már néhány csónak és vizibicikli. Az árnyékból előbicegett egy bácsika, és kérdőn nézett az új vendégekre.
Csenge kiválasztott egy járművet, és fürgén a közelebbi ülésébe telepedett, Szabolcs fizetett, majd vígan tekertek a csillogó tavon.
Mónika hátrahajtott fejjel nézte a felhőket, hallgatta lánya távolodó nevetését, és elégedett volt a péntek délutánnal.
Csenge nem hajtotta a pedált, csak elterült, kényelmetlen pózban feküdt a műanyag ülőkén, és – szokás szerint – kikapcsolta a nadrágját, mintha nem férne el benne a lapos hasa. Hirtelen mozdulattal lerúgta a nadrágot, majd körbenézett, és a felsőjéhez nyúlt.
– Le ne vedd! – szólt rá Szabolcs.
– Gondolhattam volna! – húzta el a száját a lány.
– Az is túlzás, hogy bugyiban ülsz itt…
– Na és? Ki látja, hogy bugyi? Lehetne bikini is, nem? – Megvonta a vállát. – És ha bugyi se lenne rajtam, ahhoz lenne köze valakinek?
A férfi nem válaszolt, csak elkapta a tekintetét a kétoldalt kinyújtott lábak közötti fehérségen át kirajzolódó dombról és résről.
Csenge dudorászni kezdett, majd – erős billegést hagyva maga után – hasra feküdt a vízibicikli napozóplaccán, és a kékséget bámulva énekelgetett. A járgány kopott-piros zománcfestéke és a fehér bugyi annyira kiemelték a két félgömböt, hogy akkor sem lehetett volna máshova nézni, ha nem mozgatja folyton a lábát. A bugyi tervezője pontosan tisztában volt vele, hol kell keskenyebbre és feszesebbre gyártani a ruhadarabot ahhoz, hogy éppen csak egy kicsit gyűrődjön be, és igazgatás nélkül is hibátlanul álljon Csenge fenekén.
– Elvihetnél a nádas mögé – szólalt meg, mintha a halakhoz beszélne.
– Nem lehet, mert elakad… De minek is mennénk?
– Napoznánk meztelenül! Izgi lenne, nem?
– Visszafordulunk, mert anyád hiányol!
– Tudja, hogy jó társaságban vagyok. Egy ilyen sármos pasival mi bajom történhetne? – Felállt, és egyensúlyozva tárta szét a karját. – Ha beleesek, kimentesz?
– Ne ess bele, mert vizes lesz a ruhád!
– Levetem előtte… Na? Aztán véletlenül beleesek. Kimentesz?
– Még egy pofont is kaphatsz!
– Most nem lát senki. – Megfogta a passzos top alját, mintha egyetlen rántással át akarná húzni a fején, de nem mozdult. – Nincs rajtam melltartó.
– Ülj le a popsidra, mert tényleg beleesel!
– Alkut ajánlok. Ha levehetem a felsőmet, nem fogok beleesni… Na?
– Nem veheted le.
Csenge megfeszített testtel oldalra dőlt, és vízszintesen belezuhant a tóba. Egyetlen pillanatig úgy tűnt, mintha a víztükör nem akarná befogadni, és vissza fog pattanni – hiszen annyira valószerűtlen volt az egész –, aztán mégis szilánkokra tört és elnyelte a kékség. A virgonc cseppek milliói kacagva pattogtak szerteszét.
– Te nem vagy normális! – ugrott fel Szabolcs. – Hol vagy? – Kétségbeesetten kémlelte a szétterülő fodrokat, és a hullámok közepében feltörő buborékokat.
Kapkodva vetkőzött.
Még évekkel később is szégyellte azt a percet, amikor nem ugrott azonnal a lány után. Ruhástól.
A buborékokat leste azon a ponton, ahol Csenge elmerült, és az alsónadrágot magán hagyva letérdelt a vízibicikli szélére, hátha egy karnyújtás pótolhatja a vízbemerülést…
Várta és remélte, mégis meghökkent, amikor hirtelen, közvetlenül mellette bukkant fel a lány feje, prüszkölve, köpködve.
Valami nagyon sértőt, valami szokatlanul durvát szeretett volna mondani, ám nem jött ki hang a torkán, csak belekapaszkodott a lány kezébe, és húzta kifelé, közben sírt és nevetett egyszerre.
– Ne csináld, mert felhorzsolod a hasam! – rángatta el Csenge a karját, de a következő mozdulatnál már szárazra került. – Halat nyeltem.– Köpködött. – Békát… pfuj… – Térdelt a vizibicikli közepén.
– Te nem vagy normális!
– Mi bajod van? Engedtél napozni? Nem! Tán kimentettél? Nem! – Elfordult, mintha le akarná venni az eddig is passzos topot, ami mostanra áttetszővé vált a víztől.
„De szégyenlős lett hirtelen!” – gondolta a férfi, ám a csöpögős ruhadarab a lányon maradt.
Hajából is folydogált a tó vize, végig a vállán és a hátán.
– A francba! Elázik a bugyim is!
Megrázta a haját és körbepermetezte vele a vízijárgányt.
Szabolcs időközben visszavette a nadrágját és a pólóját, a kiindulópont felé kormányozta a járművet, és feltűnés nélkül, de egyre gyorsabban tekert. Aggódva leste, ahogy Csenge belebújik a nadrágjába, mert elég nehéz logikus magyarázatot adni majd az anyjának arról, hogyan esett be a lány a vízbe, s ha már beleesett, a nadrágja miért maradt száraz…
Ám Mónika nem foglalkozott a részletekkel. Elébük sétált a parton, és – látva Csenge vizes haját – már messziről érdeklődött:
– Jó volt a víz? – Azt sem tette szóvá, hogy miért rajzolódik ki a lány felsőtestének minden apró részlete a csuromvizes ruhából, ahogy azt sem, hogy ha az egyik ruhát levetette, a másikat miért nem… – Mit szólnátok, ha itt aludnánk?
– Az jóóó! – lelkendezett Csenge. – Adnak törölközőt?
– Nem hoztunk pizsamát… – vetette fel Szabolcs, de látta, hogy a többiek már úgyis eldöntötték a dolgot.
– Nem kell pizsi, csak törölköző.
– Ezt néztem ki magunknak, ha megfelel – mutatott a nő a közeli panzióra.

Nehezen került elő a recepciós, de abban a pillanatban eltűnt a blazírt arckifejezése, ahogy megpillantotta a 18 éves lány átázott topját, és nem vette le a tekintetét a mellbimbókról egészen addig, amíg Csenge el nem tűnt a lépcsőfordulóban. Még az is lehetséges, hogy az 50 körüli férfi később sem volt hajlandó kitörölni a látványt, olyan átszellemülten bámult a levegőbe.
Móni és Szabolcs nem siettek fel – hadd törölközzön csak meg a lány –, ittak egy kávét a panzió automatájából.
– Hozhattunk volna legalább egy váltás ruhát… – aggódott a nő. – Van a közelben valami ruhabolt? – kérdezte az elvarázsolt állapotban vegetáló recepcióstól.
– Balra fel az utcán, úgy 50 méter…
Mónika másodpercek alatt megvett egy végtelenül bő felsőt, a férfi nem ismert rá erre a szokatlan vásárlási tempóra.
– Gondolod, hogy majd belenő? – kérdezte érdeklődve a kapkodó nőtől.
– Mi a baj vele? Divatos.
– Olyan széles a nyakrésze, hogy lecsúszik a válláról… – próbálkozott Szabolcs, és azt már nem is mondta, hogy minden irányból, oldalról is, felülről is be lehet majd látni a ruha alá. És mivel a melltartó hiányzik Csenge ruhatárából…
– Gyerünk gyorsan! – Móni rekordokat döntött: kapkodva fizetett, és egy lépéssel mindig a férfi előtt járt.
Az emeleti szoba ajtajában kívülről fityegett a kulcs. Csenge egy szál bugyiban elterülve feküdt a duplaágyon.
– Alszik? – suttogta a nő.
– Igen, alszom – kacagott a lány –, feltétlenül át akarom aludni a saját születésnapomat!