Szextörténet keresése:

 

Anya puncija tiszta geci voltEgy szép nyári hétvégén az olasz tengerpartra utaztunk, ahol egy kis hotelban szálltunk meg. Otthonos, varázsos hangulata jó hellyé tette egy kis szexre.

Miután elfoglaltuk helyünket, megegyeztünk, hogy eszünk, telefonon meg is rendeltük.

- Fürödjünk meg, mig nem jön a kaja!

Először a nejem, majd én feküdtem bele a kádba. Fürdés közben figyeltem Őt, hogy készülődik, illatositja magát. Nagyon megkivántam, többször végighúztam farkamon a kezem, ami egyre jobban ágaskodott. Leborotváltam faszomat kopaszra, mert tudom ő szereti azt. Szép látvány egy feszesen álló, nagy kopasz fasz.

Elkezdett öltözni, szexi harisnya, bőrruha... ami teljesen rásimult testére, mellecskéi és a kis kopasz punija sejtelmesen villantak elő. Csak egy cippzár választott el meztelenségétől.

Gyorsan kiugrottam a kádból, megtöröltem ágaskodó szerszámomat és belebújtam alsómba, fekete ujjatlanomba.

Összesimultunk, csókolóztunk, simogattuk egymást, a forróság csak úgy áradt belőle, simogattam mindenhol hol értem.

Csókolóztunk vadul, éreztük, hogy most egy nagy szexparti következik.

Száguldottunk a csúcs felé, amikor csengettek.

- Meghozták a kaját! - villant be.

Nem volt mit tenni kinyitottuk az ajtót.

Az ajtóban egy fiatal, néger fiú állt, kezében egy doboz, benne a kajánk. Mosolygós fekete arcán előbukkantak csillogó fekete fogai. Jól ápolt, jól öltözőtt srác volt. Ujjatlan fetete neccpolót, feszes, fekete farmert viselt. Belépve látta zavartságunkat, kipirult arcunkról, felaljzott testünkről, öltözetünkről azonnal felismerte a helyzetet. Csodálattal nézett nejemre, ahogy ott állt rémülten, izgalomtól kidomborodó melleivel, feszülős bőrcuccában. Egy pillanatra összetalálkozott tekintetük, láttam nejem szemeállásán, hogy neki is tetszik a fiú. Végigpásztázta tekintetével a fiú fekete testét, majd egy pillanatra megakadt a szeme a fiú csomagján, melyen látszott ahogy életre kel a vágytól, a gatyó egyre jobban feszült, domborodott. Nejem ijedten rámpillantott, majd ismét a fiúra, láttam rajta, hogy megmozgatta a fantáziáját a látvány. Nekem is szimpi volt a srác, úgy döntöttem megoldom a helyzetet:

- Jó legyen, de csak azzal a feltétellel, hogy a fiú nem dughatja beléd a faszát, nem spriccelheti gecijét punbidba.

Ok! És elkezdödőtt az orgia. A fiú odalépett a nejemhez és gyöngéden átölelte, melyet ő is viszonzott. Simogatták, kóstolgatták egymást, mire a fiú levette pólóját, ami alol elővillant izmos, sejtelmes feketén csillogó felsőteste. Nejem lassan végigsimogatta ujjaival deltás melleit, majd nyelve hegyével izgatta mellbimbóit, észre se véve, hogy a fiú lehúzta bőrruhája cippzárját. Ott állt szégyenlősen, félpucéran a fiú és köztem az izgalomtól kissé remegve, hogy mi is fog itt történni. Most a fiú nejem gyönyörű kis melleit simogatta, kezébe fogta, bimbóit csókolgatta, majd lenyúlt lábaközéhez és a bugyiján keresztül simogatta azt. Ekkor nejem megfogta a fiú kezét és behúzta a bugyijába, a punijához. Halk nyögdécseléssel élvezte a néger kézimunkáját, melytől egyre jobban rángatozott, mámorában letépte magáról kis bugyiját, odaszoritva a fiú kezét a picurjához elélvezett. Egyre vadabbul szeretkeztek, egyre jobban kivánták egymás testét megizlelni. Mindeközben én nejem hátamögött álltam, csókolgattam a nyakát, simogattam popsiját, szoros jelenlétem bátrabbá tette. Közénk fordult, majd egyik kezével a fiú, másikkal az én gatyomat, azonkeresztül is álló faszunkat simogatta, majd egyre vadabbul gyömöszölte. Majd ismét a fiú felé fordult, magához szoritotta, punciját a fiú faszához riszálta, amely úgy állt, hogy a gatyóban már alig fért el. Ekkor a nejem kicsatolta a fiú ővét, kigombolta sliccét és benyúlt a gatyába. Teljesen extázisba került, hogy simogathatta, fogdoshatta egy vadidegen fiatal fiú faszát férje jelenlétében. Majd diadalmasan kiemelte azt, egy nagy, fekete álló faszt, amely olyan feszes volt és úgy csillogott a gyönyörtől, mintha porcelánból lett volna. Nejem mámorban úszva, szorosan kezében markolva csodálta, ilyen pompás szerszámot még nem látott soha. Elöszőr szép lassan, majd egyre izgatottabban és gyorsabban húzigálta rajta a bőrt le - föl, majd lehajolt és közelről csodálta elégedetten a farkat, amelyet ő tett ilyen feszessé, majd nyelvét végighúzta rajta, makkját megnyálaztva megcsókolta, vigyázva arra, hogy még el ne süljön.

Ismét felállt felém fordult, mig egyik kezében azt a nagy fekete faszt tartotta, a másikkal elővette bőralsómból az én faszomat is. Az is teljesen fel volt alzva az izgalomtól, talán nyagyobb volt és feszesebb, mint máskor. Most mindkét kezében egy nagy faszt tartva legugolt és szájába vette azokat sorjában, egyszer az enyémet, egyszer a feketét. Nyaldosta, nyelvével izgatta, szájába gyömöszölve szopta azokat. Az izgalom csúcsán voltam, már - már a mennyországba értem.

Ekkor nejem felállt, ráfeküdt az ágyra, kissé széttárta lábait és kelette magát. Kis kopasz picsája az élvezettől csillógóan várta a folytatást. A fekete fiú, akin már nem volt nadrág, nejem lábai közé térdelt, kezével megsimogatta, majd széttárta a kis kopasz nyillást, nyalogatta, nyelvével jászva izgatta, nyalta. Nyalta az én kis feleségem kopaszra borotvált picsáját, melyet a kéj halk nyögdélesedése, sikója tette mégélvezetesebbé. Közben a fiú másik kezével saját fekete farkát huzigálta, hogy az egy pillanatra se lankadhasson.

Kicsit féltékenykedve néztem, hogy a fiú feláll és ahogy a nejem kezelésbe vette a nagy, fekete dákót. A fiú seggét átölelve szájához huzta a faszt, nyelvével cirogatta, majd teljesen bekapta azt, majd szopta... szopta.... és csak szopta.

Közben én is lehúztam gatyómat és az ágy mellett meztelenül állva a faszomat huzigálva figyeltem őket. Nagyon felizgatott az a látvány, hogy az én nejem egy más férfi és főleg egy néger, fiatal fiú faszával hancurozik, szopják, nyalják egymást úgy hogy ezt én is akartam.

Majd megszólalt: Gyere te is ide mellém. !

Kicsit szomorkásan, de teljesen felvillanyozva odaültem mellé, hogy közelről lássam mennyire élvezi a játékot. Ekkor megfogta a kezemet és a néger faszára tette, hogy, hogy én simogassam azt, amig ő meg szopja. Megfogtam a nagy feketét, éreztem az erek úgy lüktetnek benne, hogy majd szétpattannak a feszültségtől. Láttam már, hogy a fiú is nedvedzik, a geci illata kezdte elárasztani a szobát. Akkora késztetést éreztem, hogy én is a számba vegyem ezt a pompás szerszámot, hogy nem birtam gátlásaimat fékentartani. Elvettem hát a nejem szájától a nagy fekete faszt, és nyelvemmel megérintettem. Geciizt éreztem a számban, de nem nagyon érdekelt, bekaptam hát teljesen.

Te jó ég ! Szopok egy nagy fekete..., kemény... durungot és még élvezem is a helyzetet, de csak azért, mert a nejem is bünözött vele a szemem láttára. Egy pillanatra meg is hökkent a látványtól, de aztán mosolyogva odadugta ő is a nyelvét a számhoz, melyben a négus fasza volt.

Majd ketten szoptuk a nagy öcsikét. Egyszer ő, egyszer én, miközben nejem másik kezével folyamatosan izgatta a faszomat. Ez ám a kéj!

Nejem ezután feljebb húzodott az ágyra, négykézlábra állt és nyalta, szopta az én dákomat. Kőzben a fiú hátulról újra nyalta azt a gyönyörű, kopasz kis puncit, majd nagy fekete faszának makkjával a puni bejáratát izgatta, finoman döfködte azt. Nejem szinte magánkivül volt az élvezettől, egyik kezével előlről az én faszom fogta szopás közben, másik kezével a seggénél levő faszt irányitotta, hogy az véletlen se tudjon becsúszni egyik lukba se. Érezte már, hogy megálljt kell parancsolnia, mert a nagy fekete nagyon nyomulna befele. Titkon biztos szerette volna, ha a fiú nagy faszával jól megbassza, de tiszteletben tartotta óhajomat, úgyis nagy élvezetben van része.

Most én helyezkedtem a nejem lábai közé, megcsókoltam, megnyaldostam a kis lucskost, amelyből csakúgy áradt az élvezet nedüje. Majd bedugtam a kis punijába a faszom, amely csak az enyém, más oda nem léphet be.

Ki - be huzigáltam a kisikositott járatban. Közben ő a fiú faszával játszott, azt izgatta, nyalogatta, szopta, mig az el nem sült. Csak úgy spriccelt, jó bő áldású volt. Nekem sem kellett több, faszom benntartva elélveztem. Mikor kihuztam anya puncija tiszta geci volt, úgy nézett ki mintha geciben fürdött volna. Alulról tőlem., felülről a négus gecijétől lett totyakos.

Csodálatos volt, nejem egy hosszú forró csókkal köszönte meg e szép ajándékot, mi megtörtént vele.

Szép nap volt mikor reggel felébredtem és megállapitottam, hogy csak álom volt az egész.

Egy biztos:mától mindenkire féltékenyebb leszek.
 

Full kicsekkolt a művészSzikrázóan sütött a nap, amikor Leticia leült egy bokor tövébe, és elővette a vázlatfüzetét. Végignézett az ismerős domboldalon és felsóhajtott a csodálattól. Mindig meglepte ennek a tájnak a szépsége. Kis vizet töltött a tálkájába egy kulacsból, és belemártotta az ecsetet. Palettájára kék festéket nyomott, aztán megfestette az eget. Letette a füzetet, hogy megszáradjon a festék, és az alatt figyelte a környezetét. Fent, az égen madarak szálltak, ha jól látta vadlibák. Az úton egy fiú jött, szamárháton. Megint felvette a vázlatfüzetet, és egy kis feketét akart a színek közé nyomni a tubusból, de abban már csak egy kicsi volt csak, és nem volt elég ereje hozzá, hogy kinyomja.

- Segíthetek? – szólalt meg egy hang a háta mögött. A nő megfordult, és ott állt mögötte a fiú a szamárral. Meglepődve nézett végig rajta. Széles vállú, magas fiatalember volt, olyan tizenhat év körüli. Haja sötétbarna félhosszú, göndör. A fehér ing alatt kidomborodtak izmai. Leticia csak a fejével bólintott, és odanyújtotta a tubust. A fiú összecsavarta azt, és egy kis festékcsík jelent meg a tetején.

- Elég lesz?

- Igen – mosolyodott el a nő. Ahogy elvette a tubust, keze könnyedén hozzáért a fiúéhoz. Jóleső borzongás futott végig rajta.

- Nézhetem egy kicsit, ahogy fest? – kérdezte az, és enyhén elpirult.

- Érdekli a festészet? – nézett rá Leticia a szalmakalapja alól. A fiú bólintott. – Hát akkor üljön le a plédre – kínálta hellyel maga mellett.

A fiú pedig letelepedett, és csöndben nézte, ahogy a nő dolgozik. A tájra finom párát vont a délutáni hőség, és a fák remegni látszottak a távolban. Leticia igazán igyekezett, hogy megfogja az impresszionista hangulatot, de érezte, hogy még hiányzik valami. A fiú csendben nézte. Érezte, hogy egyre kevésbé a mű születésére, figyel, hanem tekintete telt kebleire kalandozik. Végül észrevette, hogy kényszeríti magát, hogy máshová nézzen.

- Milyen gyönyörű sárga fényben úszik az egész környék – szólalt meg végül a fiú.

- Ó hát persze! – kiáltott fel a nő, és híg sárgával átfestette az egész képet.

- Ez gyönyörű lett! – kiáltott fel a fiú.

- És magának köszönhetem – tette a kezét hálásan a fiúéra az asszony, mire az megremegett, és mélyen a szemébe nézett. Leticia érezte, hogy benedvesedik az öle. Már rég óta nem kívánt meg így férfit, szinte már fájt. Behunyta a szemét, és megcsókolta a fiút. Az először remegve viszonozta a csókot, majd átölelve a plédre döntötte az asszonyt. A kalap legurult Leticia fejéről, és kibomlott alóla a nő puha vörös hajzuhatagja.

A fiú felnyögött a gyönyörű látványtól. A nő gyors mozdulattal vette le a másikról az inget, majd apró csókokkal borította el a mellkasát. Bekapta a fiú mellbimbóját, és szopni kezdte. Az addig a bő blúz alá nyúlt és a nő mellbimbójával kezdett játszani. Leticia becsukta a szemét, és felnyögött. A fiú felhajtotta a blúzt, és a nő köldökébe csókolt. Közben benyúlt a szoknya alá és mohón belemarkolt Leticia bugyijába. A nő kéjesen felkiáltott. A bugyi szakadt, és a fiú most már a puha, nedves szőrbe markolt bele. Leticia gyöngéden tolni kezdte a fiú fejét a lába közé. Az mohó, boldog szemmel nézett rá, aztán beletemetkezett a lábak közé. Leticia sejtette, hogy kiváló szeretővel van dolga, de erre nem számított. A fiú nyelve egyből rátalált legérzékenyebb pontjára. Lassan, szinte minden kis ponton ingerelve kezdett el rajta dolgozni, és mikor már kis kéjes sikolyok szakadtak ki a nő torkából, csak akkor kezdett el gyorsítani. Most már a nedvesedő hüvelybe is benyúlt, és közben másik kezével a melleket is izgatta. Néhány perc múlva Leticia háta ívbe görbült, és hatalmasat élvezett.

A fiú felállt, és ledobálta a ruháit. Fallosza keményen meredt az égnek. Leticiát legnagyobb meglepetésére, ismét lázba hozta a látvány. A fiú oda lépett hozzá és a szájába adta hímtagját. A nő ügyetlenül dolgozni kezdett rajta. Sosem szerette szájba venni.

- Várj, ne olyan mohón – mondta a fiú, és megfogta a nő fejét, majd irányítani kezdte a mozdulatait. Vigyázott arra, hogy ne dugja nagyon mélyen le a szerszámát, nehogy a nő fulladozni kezdjen, és a maradék kedve is elmenjen tőle. Az pedig egyre jobban élvezte a dolgot, és rájött, hogy saját ügyetlensége, és az eddigi szeretőinek türelmetlensége miatt nem szerette ezt a fajta aktust. Hirtelen ötlettől vezérelve benyúlt partnere fenekébe, és masszírozni kezdte a prosztatáját. Az nemsokára hátra vetette a fejét és mély, ziháló torokhangon élvezett a szájába. Leticia meglepődve vette tudomásul, hogy ízlik neki a fiú magjának íze. Feküdtek egymás mellet, és nézték az eget. A felhők lassan hömpölyögtek a magasban. A fiú megfogta a kezét, és a hüvelykujjával simogatta. Egy negyed órát feküdtek így csendesen, aztán a fiú hasra feküdt, és megcsókolta az asszony száját.

Annak összeszorult a szíve, mert azt hitte, hogy a másik menni akar, de hamar rádöbbent, hogy nem. A fiú ismét a lába közé nyúlt, és simogatni kezdte először csak a combjait, aztán a szeméremajkát, majd a csiklót. Leticia megint felizgult. Szétnyíltak lábai, és mohón nyúlt kedvese dákójáért. Az már teljesen merev volt. A fiú befeküdt a lábai közé, és lassan belevezette a szerszámát. Két-három lökéssel tövig nyomta, aztán nem mozdult. Leticiát teljesen betöltötte a nagy dákó, és majd meg bolondult a ritmikus mozgásért. Lélegzete szaggatottá vált, ajkát beharapta.

- Basszál már! – hörögte, és remegni kezdett a teste.

- Még nem. Mindjárt – súgta a másik a fülébe, és mikor Leticia belemélyesztette a hátába a körmeit, végre megmozdult. Szinte teljesen kihúzta, aztán tövig tolta ismét. Lassan mozgott, és az asszony csukott szemmel átadta magát a kéjnek. Kis hullámok indultak el a belsejében, és zihálva fejét rángatva élvezett. A fiú a dereka alá nyúlt, és könnyedén a hátára gördült. Leticia érezte, hogy még beljebb tolódik benne a fiú szerszáma. Az megfogta a fenekét és diktálta az iramot.

Hamarosan ismét a csúcs közelébe jutottak, ám ekkor a fiú kihúzta és elszorította. Az asszony boldogan konstatálta, hogy még tovább fog tartani a gyönyör. Mikor már megint benne volt a fiú felült és úgy folytatták tovább. Az iram egyre nőtt és Leticia már szinte égett belülről. A fiú mohón kiemelte vörös farkából és oldalra fordította. Vadul hatolt belé, és kéjes nyögésekkel baszta. Közben a száját kereste a szájával. Majd mikor megint kezdett zihálni Leticia a fiú hanyatt dőlt és a nőt is magával húzta, így az ismét lovagló helyzetbe került. A fiú megfogva melleit irányította gyöngéden, Leticia pedig remegő lábakkal teljesítette az apró utasításokat. Már várta az ujjbab póz felvételét. Lábain végigfolyt az ágyékából előtörő nevesség, és hátra - hátra fordult, hogy láthassa kedvese arcát. Végül kedvese, a feneke alá nyúlt, és Leticia megértette, hogy arra kéri, álljon négykézlábra. A fiú ismét beléhatolt, és fenekét körkörösen mozgatva ingerelni kezdte. A nőt sosem érzett gyönyör kerítette hatalmába. Újra elindultak benne a kis hullámok, ám most nem álltak mag, mint máskor, hanem először csak a hasát, aztán a mellét majd egész testét ostromolták.

Egyre hangosabban nyögött, és zihált. Térdei remegtek, és kedvese súlyát már alig bírta. Most a fiú kihúzta szerszámát, és a fenekébe erőltette. Leticia itt még szűz volt, és egy kicsit fájt a behatolás, de már nagyon régóta kívánta ezt a pozíciót. Meglepte, hogy a fájdalom milyen hamar elmúlt, és a mérhetetlen gyönyör maradt csak a helyén. Teste olyan pontját érte el innen kedvese, amelyről eddig nem is tudta, hogy létezik. Agyába tolult a vér, már semmi mást nem hallott, csak dobolást a fülében, majd olyan gyönyörűségeset élvezett, hogy közel került az ájuláshoz. Mikor magához tért, kedvese kéjes ordítását hallotta maga mögül és fenekén, puniját elöntötte kedvese magja. Nem tudták, hogy mennyit aludtak, de már alkonyodott mikor a fiú kedves, becéző csókjára ébredt.

- Öltözz Kedves. Eltűnt a szamaram, meg kell keresni – az asszony nevetve mondta:

- Na ezt jól el…- aztán magára kapkodta a holmijait. A szamár hamar meglett. Ott legelt a völgy alján a fák között. Még utoljára megcsókolták egymást, aztán a fiú megkérdezte:

- Holnap jössz?

- Elutazok hajtotta le a fejét szomorúan Leticia. – talán jövőre.

- Várlak, minden nap.

- A festőnő pedig hazament a férjéhez, és soha többé nem tért vissza a völgybe festeni, de éjszakánként zihálva álmodott a szamaras fiúról.
 

Pötty Nikolett és a faszSziasztok. Egy igaz tortenetet fogok elmeselni nektek. Volt egy baratnom, 10 evig. Oriasi szerelem volt. Csokikat rejtett a zsebembe, a kormebe belefestette a nevem betuit. Szoval nem lehet azt mondani, hogy nem szeretett. Ennek ellenre megis 6szor megcsalt. Kiprovokalt valami feltekenysegi balhet es kidobott par hetre. Mint utolag kiderult ezek csak urugyek voltak, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalasa, ha osszefekszik valakivel. Ezek ugy derultek ki, hogy a kovetkezo kamu balhejanal azzal taposott belem, hogy ezeket elmeselte. Az egyik ilyen tortenete arrol szol, hogy egy regi haverja atment hozza csak ugy latogatoba. Persze Pötty Niki nem birt a verevel es egy oriasi baszas lett a vege. Buszken meselte, hogy a srac ugy megbaszta a kanapen, hogy amikor misszionarius pozban a nyakaba hajtotta a labait es teleelvezte gecivel, olyan erosen es melyen tolta be a gecit frocskolo farkat, hogy eltort alattuk a kanape. Jo melyen beleelvezett ,es meg percekig baszta a spermaval teli pinajat. Egy karpitos kellett hivni masnapra aki megjavitotta az agykeretet. Persze mondanom se kell, hogy Pötty Nikika most sem birt a verevel. Le is teszteltek garanciaba a kanapet. Azt mondta jol birta a lokeseket. Nem is recsegett mint elotte. Misszionariusban baszatta magat megint. Igy volt hiteles a terhelesproba. &*8220;Jo kemenyen tolta belem a vorosre dagadt farkat, az elejetol az elvezesig. De nem engedtem, hogy belem elvezzen. Az utolso pillanatban kihuzta a faszat. En meg leneztem, mert imadom latni ahogy elotor a faszbol a sperma. Most is igy tettem. Nagy nyogesek kozepette kihuzta a puncimbol. A kezevel megmarkolta es a pinamra verte. Olyan erovel csapodott a sperma a testemhez, hogy ereztem minden loveset. Egy ket csepp a szamra is jutott. Finom volt.&*8221; Ezt mind Pötty Niki meselte el, hogy fajdalmat okozzon az eppen aktualis szakitas pillanataban. A kovetkezo bekulesig. En meg hulye voltam es szerelmes. Folyton kerestem, es o is engem. Kibekultuk szamtalanszor. Mindig megbocsajtottam neki. Aztan egy nap azt talaltam ki, hogy ennek is semmi ertelme. Ha mar megcsal, mert ilyen a termeszete, miert ne elvezhetnem en is a dolgot. Szoval egyik este bekeidoszakban, megemlitettem neki, hogy mi lenne, ha beszerveznenk az egyik baratjat. Csak egy mondatban megpenditettem a lehetoseget. Elvetettem a gondolat es a lehetoseg magjat a fejebe. Nem is forsziroztam tovabb. Par nap mulva este egy kiados kemeny baszas utan rakerdezett, hogy komolyan gondoltam e. Mondom, igen komolyan. Nem akarok tobbet osszeveszni es, hogy a hatamogott mas pasig toljak beled a farkukat. Eld ki a vagyaidat elottem. Harom nap mulva keszen is volt a terve. Leszervezte az elso pasit akivel baszni akart. Lattam rajta, hogy boldog. Szinte pezsgett egesz heten. Reggeltol estig minden nap olyan volt mint aki mindjart elelvez a gyonyortol. Eljott a szombat este. Boldogan rohant a kaputelefonhoz amikor csengettek. Mint egy kisgyerek az elso karacsonyan. Foton lattam a sracot. Atlagos kinezetu. Az utcan eszre sem vennem. Kb ennyit tudtam rola. Meg azt, hogy meg nem voltak egyutt soha. Egy baratnoje munkatarsa volt. Egyszer valtottak par szot es semmi tobb. Szoval csengettek. Szombat este 8:30 kor belepett a pasi az ajton. Egymagas volt velem. Kicsit teltebb mint en, de nem kover. Ennek orultem. Meg hizhatok. Az eloszobaban allva mosolyogtunk es koszontunk egymasnak. Semmi feszenges nem volt. En meg fogom a srac kezet de Pötty Niki mar jott es fulig ero szajjal adott ket puszit a srac arcara. Majd ott elottem 30 centire kinyujtja a nyelvet, es a srac csukott ajkait szetfeszitve betolja a szajaba. A sraccal meg mindig kezfogasban voltunk, de Pötty Niki mar vadul turta a nyelvevel a srac szajat. A srac viszonozta es elengedte a kezem. Megfogta a baratnom fejet ketoldalrol es vadul egymas szajaba masztak a nyelvukkel. A nagykabat meg a sracon volt, de Pötty Niki mar huzta a srac kezet a szoknyaja ala. Ket perc telt el es a srac mar ujjazta a baranomet. Pötty Niki a vad csokolozas kozben ngyokat nyogott. Bele a srac szajaba. Hallottam ahogy a nedves lucskos puncijaba vadul matatnak a srac ujjai. Nem is kellett sokat varni. Pötty Niki reszketve, ratapadva a srac szajara oriasit elvezett. Mintha ott sem lettem volna. Gondoltam is magamban, &*8220;ezekszeritn igy zajlik egy megcsalas, ha nem vagyok itt.&*8221; Mint egy lathatatlan ember aki meglesheti a baratnojet megcsalas kozben. A java meg csak most jon. Kabat le, cipo le es be a szobaba. Ahogy beertunk a nagyszobaba Pötty Niki leultette a sracot az agy szelere es ruhastol hanyatdontotte. Felmaszott ra. Rault lovaglopozba az agyekara. Rahajol az arcara es a nyelvet megitn a srac szajaba engedte. Kozben a csipojevel vonaglott a sracon. A szajabol nem huzta ki a nyelvet egy percre sem. Hatranylt a labakozott es elkezdte kikapcsolni a srac ovet. Felig letolta a nadragjat es mar csak a srac gatyaja volt kettojok kozott. Baratnom ranehezedett es a csipojevel megjobban elkezdte a sracot izgatni. Felhuzta a szoknyajat a derekara es beturte a bugyija felsoreszebe. Lattam, hogy az elo ujjazastol es az izgalomtol csopogosre azott mar a bugyija. Atnedvesitette a srac gatyajat is a pinciszaft. Meg mindig vadul turtak egymas szajat a nyelvukkel amikor Pötty Niki hatranyult es felrehuzta a srac gatyajat. Hatulrol lattam az egeszet. Vad nyogesek es ahogy a baratnom hatranyul a labakozott es kiszedi a srac gatyajabol azt a jo meretes vastag faszt. Egy jokorara hizott majd szetrobbano eres fasz dorgolodzott a baratnom folyos pinajahoz. Pötty Niki es felrehuzta a bugyijat es a megmarkolva a srac faszat , annak makkjaval elkezdte izgatni a puncija bejaratat. Vegighuzta a puncuja nyilasan teljes hosszaban a makkot. Majd a harmadik ilyen huzasnal finoman nyogve a fasz eleje becsusszant a csopogos punciba. Csak a makkig tunt el a fasz a baranom pinajaban. Oriasi nyogeseket hallottam. Majd Pötty Niki hatratolta a testet es az egesz faszt benyelte a pinajaval. Hatulrol lattam ahogy szepen lassan szetfesziti a baranomet a nagy vastag fasz es eltunik benne. Par perc lassu szenvedelyes lovaglas kovetkezett. Gyonyoru latvany volt. Ahogy a megdagadt voros fasz szepen lassan belecsuszik a baratnom pinajaba. Es o raengedi a testet jo melyen a faszra. Pötty Niki elelvezett vagy haromszor. Szep lassu tempoban ahogy a fasz ki be csuszott a pinajaba, eszrevettem, hogy a srac farka elkezd luktetni. Pötty Niki is megerezte. Meg vadabbul csokolta es kozben lassan, de a vegen eros csattanassal huzta ra magat a lukteto dagado faszra. A srac belenyogott Pötty Niki szajaba es vadul tovog nyomta a lukteto faszat a baratnombe. Pötty Niki is felnyogott es oriasi lendulettel hangos csattogassal szurta fel magat a gecotfrocskolo faszra. Lattam ahogy a geci szepen lassan elkezd kifolyni a baratnom pinajabol. De a fasz meg mindig ki be jart es pumpalta bele a gecit. Pötty Niki jo szokasahoz hiven meg percekig lovagolt a gecitol lucskos faszon. Mig vegul a srac annyira elernyedt, hogy kicsuszut a puncujabol. Pötty Niki eloredolt csokolozni mikozben a geci folyt kifele a forro puncijabol. Folytatasa kovetkezik


 

Animal XxXEgy unalmas, átlagos téli csütörtök este volt. Jó lett volna, ha a pasim felmelegít az ágyban, mert hideg volt odakint és kicsit kihűlt a lakás, de behívták dolgozni az ügyeletre. Így egyedül maradtam a nagy családi házban, amihez pont nem sok kedvem volt, dehát bele kellett törődnöm. Úgy döntöttem, hamar lefekszem aludni, ezért megzuhanyoztam és felvettem egy uncsi, de legalább meleg hálóinget.

Gondoltam még tévézek egy kicsit, max negyedórát, nem sokat. Leültem a kanapéra, és csakhamar a lábamhoz szegődött Martin, párom dobermanja. Általában kint szokott aludni az előszobában, de amikor pasim elment, nyitva felejthette az ajtót. Végülis nem bántam, tiszta, rendes és okos kutya, még sosem csinált kárt odabent. Ráadásul ahogy a hátát simogattam a talpammal, még jó meleg is volt a bundája. Kicsit csodálkoztam, hogy ilyen ragaszkodó velem, mert amúgy elég magának való kutya volt. Nem sok jelét mutatta a kedvességnek, általában csak páromnak fogadott szót. Ezúttal mintha szolidarított volna velem a magányban, aminek örültem.

Aztán amikor kikapcsoltam a tévét és elindultam a hálóba aludni, ő is felpattant, és követett. Ránéztem az ajtóból kérdőn, hogy mégis mit akar, ő pedig visszanézett rám a nagy, barna szemeivel, mintha kérdezni akarna valamit. Sokan azt hiszik, hogy a doberman rideg, agresszív állat, és én is sokáig ezt gondoltam róluk, de Martin soha nem bántott senkit, és nagyon is aranyos tudott lenni. Ráadásul tagadhatatlanul szép kutya volt, barna és fekete, fényes, rövid szőrével, rendkívül okos fejével és tekintetével, izmos testalkatával. Viszonylag fiatal volt még, talán 5 éves, minden tekintetben fénykorában. Párom gondolkodott is rajta, hogy bérbeadja egy szukához pároztatni, de erre mindaddig valamiért nem került sor. Gyakran sajnáltam is szegényt, amiért tudtommal sosem volt szukával, és gyanítottam, hogy talán emiatt lehet gyakorta mogorva és kedvetlen. Elvégre nekem is fontos volt a szex, mióta az eszemet tudom, nem is szívesen képzeltem volna el nélküle az életemet. Még az ilyen egyszeri magányos esték is elrontották a hangulatomat.

Néztem egy ideig Martint elmerengve, aztán végülis úgy döntöttem, miért ne. Ő is egyedül van, én is, igazán megvigasztalhatjuk kicsit egymást. Persze ekkor én még semmi rosszra nem gondoltam, meg se fordult a fejemben semmi olyan, amiért elítélhetnének. Vasárnaponként gyakran beszaladt a hálóba, amíg én főztem például a konyhában, és párom lustálkodott. Szeretett felugrani a lábához, és aludni vele egy pár órát, legfeljebb. Gondoltam, majd ezúttal is így lesz, aztán ha megunja, akkor kimegy. Legalább nyugodtabban alszok el.

Nyitva hagytam neki résnyire az ajtót, rábízva, hogy jöjjön be, ha akar, vagy maradjon kint, ahogy jól esik. Nekem mindenesetre aludnom kellett, hogy ne legyek másnap fáradt, és kezdtem is már kellőképp álmos lenni. Mikor betakaróztam és kényelmesen elhelyezkedtem, egyszercsak éreztem, hogy Martin óvatosan, lopakodva felmászik az ágyra. Mosolyognom kellett azon, hogy milyen bizonytalan, de mégis szeretne az ágyon heverészni. Aztán végülis meglepődtem, mert nem állt meg a lábamnál, hanem lassan, de tovább merészkedett, egészen párom helyére, hogy aztán mellém telepedjen a takaróra. Hát jó, gondoltam, ha neki ez a vágya, akkor aludjon ott, biztos hiányzik neki a gazdája. Nem zavarjuk egymást, amíg nem mocorog, sőt, hamarosan melegíteni kezdte a hátamat, ami kifejezetten jól esett. Hamar álomba szenderültem.

Valami oknál fogva azonban nem aludtam jól. Azt hittem, hogy eléggé fáradt vagyok egy kiadós szunyához, mégis csak forgolódtam és fel-felriadtam. Az a helyzet állt elő, hogy nem ő zavart meg az alvásban, inkább én zavarhattam őt az álmatlanságommal és mocorgásommal. Nem tudom, mi oka lehetett, talán túlságosan tele volt a fejem már a másnapi munkával, vagy a frissítő, ellazító szex hiányzott… Pár napja már nem volt semmi párommal, ő is sokat dolgozott és én is, nem sikerült rá időt szakítanunk, ami persze befrusztrálhatott kicsit. Masztiznom kellett volna elalvás előtt, hát igen, de már hiába agyaltam ezen. Ha elkezdem, csak kiveri a szememből az álmot még jobban, és ahhoz már késő volt, ráadásul Martin is ott feküdt mellettem, és nem lett volna szívem emiatt kiküldeni. Majdcsak sikerül elaludnom, gondoltam, de minél inkább akarja az ember, annál kevésbé sikerül, így szokott lenni.

Martinra egy idő után persze átragadt a nyugtalanságom, ő is fészkelődött és helyezkedett mellettem. Egy idő után, ahogy a takarót véletlenül leficeregtem magamról, a bőrömhöz ért a bundája, és ez valahogy jól esett, kellemes, megnyugtató érzés volt. Gondoltam egyet, még valamennyire félálomban, és betakartam őt is, aztán hozzábújtam és átöleltem. Hátha így könnyebben elalszok, mintha csak a páromhoz bújnék, gondoltam. Martin kezesen hagyta, nem ellenkezett cseppet sem. Ő csak hevert az oldalán, én pedig simogattam a selymes szőrét, és átkaroltam a nyakát. Jó meleg volt a teste, szerintem melegebb, mint egy emberé, nagyon jól esett. Kicsit csiklandozott, ahol a meztelen bőrömhöz ért, de hamarosan nagyon jól elhelyezkedtünk mindketten, és éreztem, hogy megnyugtat a közelsége.

Aztán váratlanul rá kellett döbbennem, hogy én is hatással vagyok rá. Sosem gondolkodtam azelőtt, hogy egy kutya mennyit érzékelhet az emberi szexualitásból, és van-e vajon bennünk olyan, amire hasonlóan reagálna, mint egy férfi. Előfordult párszor, hogy megszagolta szex után a puncimat bugyin keresztül, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ezúttal azonban rá kellett döbbennem, hogy talán alábecsültem az érzékenységét és felfogóképességét. Ahogy a hasát simogattam, egyre lejjebb – a kezem inkább önkéntelenül kalandozott, mintsem bármilyen rossz szándékkal, – egyszercsak beleütköztem a nagy, kemény, meleg péniszébe. Teljesen elöl volt, forrón és meztelenül ákaskodott, mint ahogy pasimnak szokott, ha hasonlóan kiéhezve hozzábújok.

Nagyon meglepődtem először, tényleg nem gondoltam semmi ilyesmire azelőtt. El is húztam ijedten a kezemet, és kissé szemrehányón néztem rá az éjszaka félhomályában. Ő meg erre szemérmetlenül megnyalta a nyakamat, a nyálas, érdes nyelvével, hogy mélyen beleborzongtam.

Hűha, gondoltam, nehezen volna félreérthető a helyzet, úgy tűnik akaratlanul is felizgattam. Nem csoda végülis, kanos, szűz pasi, akihez egy meleg test bújik, persze hogy felállt a farka és megkívánt. Ha valaki hibáztatható ezért, hát csakis én lehetek az. Most zavarnám ki a szobából, csak azért, ami egyébként tök természetes?

Jó, nem szépítem a dolgot, miközben visszatértem a nyaka cirógatásához, be kellett ismernem magamnak, hogy felizgatott a helyzet engem is. Sosem gondoltam rá azelőtt, hogy megcsaljam a pasim, régóta voltunk már együtt, és kitűnően működött. Bár tény, hogy nem voltunk már annyit együtt, mint az elején, dehát ez természetes valahol. Szóval nem szoktam mások farkáról ábrándozni, de Martiné ezúttal valahogy beindított, és nem tudtam kiverni a fejemből. Éreztem, hogy benedvesedek, nem is akármennyire. Azelőtt nem túl sokszor láttam neki mereven, csak párszor, amikor épp nyalogatta. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gyakorolt rám semmiféle hatást, nagy volt és vastag, vérvörös, és furcsán bizsergető látvány volt, ahogy végignyalogatta a nedves, széles nyelvével. De akkoriban hamar kivertem a fejemből, nem igazán törődtem vele.

Ezúttal azonban nehezebb dolgom volt. Ott ágaskodott egy nagy, felizgult farok a kezemtől pár centire, és nekem valami alapos indok kellett volna, hogy ne fogjam meg, ha másért nem, pusztán kíváncsiságból. De ugyan, senki sem tudja meg, miért is ne?

Még szorosabban bújtam Martinhoz, miközben a kezem újra lecsúszott a hasán, most már sokkal megfontoltabban. Mikor elértem, tétováztam még pár pillanatig, de aztán óvatosan, gyengéden köré fontam az ujjaim, és rámarkoltam.

Martin váratlanul megremegett, és én beijedtem egy kicsit, hogy talán megharap, vagy zokon veszi, de ilyesmiről nem volt szó. Csak rá kellett jönnöm, hogy érzékenyebb neki, mint gondoltam, és szárazon talán nem esik jól ott az érintés. Lassan elengedtem a farkát, és újra a pocakját babráltam inkább, miközben megpuszilgattam a nagy, okos fejét.

– Ne haragudj, azt hittem, jól esik majd – súgtam a fülébe, két puszi között, ő pedig cserébe megnyalta az arcomat. – Buta vagyok, látod, bocsáss meg. Szeretném, ha jó lenne neked is, kicsim. Okos fiú, olyan szép vagy… – suttogtam sóhajtozva, és azt hiszem, saját magamat lovaltam ezzel bele még jobban, akaratlanul is. Általában jellemző rám, hogy ha egyszer felizgatnak, akkor nincs megállás, képes vagyok szinte bármire, bárhol, és már azt is élvezem, ha szimplán a páromat kielégíthetem. Ezúttal is elkapott a hév, sőt, bár furcsa volt beismernem magamnak, de talán jobban, mint addig bármikor. Nem volt semmi kedvem már abbahagyni.

Benyálaztam hát a kezem, jó bőven, és újra megmarkoltam azt a kívánatos, meleg farkát. Martin ezúttal készségesebben hagyta, és még a lábát is megemelte kicsit, hogy jobban hozzáférhessek. Így nedvesen már mindkettőnknek sokkal természetesebb érzés volt. Kellemesen sima volt rajta a bőr, könnyen csúszkáltam rajta az ujjaim, ahogy simogatni kezdtem, le és fel.

– Na fiú, így már jobb, ugye? Ez az, kicsim, csak feküdj nyugodtan, majd én csinálom… Ügyes vagy, okos vagy… – suttogtam továbbra is a fülébe, ő pedig mintha megértette volna, úgy nézett rám a nagy szemeivel, kilógó nyelvvel, és csak élvezte gyengéd kezem játékát.

Hamarosan szépen kitapogattam az egészet, és nagyon tetszett. Felizgatott a formája és a mérete. Alig értem át az ujjaimmal, és olyan kemény volt, mintha mindjárt eldurranna a kezemben. Éreztem a testmelegét, a vére lüktetését, és az is nagyon felcsigázott, ahogy hálásan nyalogatta közben az arcomat, mintha kérlelt és biztatott volna, hogy csináljam csak, abba ne hagyjam. Én pedig folytattam is neki szívesen, gyengéden simogattam a szép faszát le és fel, végig a hosszán, hol határozottabban, hol kicsit játékosan elidőzve. Megbirizgáltam a hegyes végét a mutatóujjammal, éreztem az érzékeny nyílását, és kitapogattam egészen lent, a tövénél is. A kezem lecsúszott a nagy, súlyos, teli herékre is, muszáj volt azokat is megmarkolásznom kicsit. Kiélveztem a méretüket, és a gondolatot, hogy mennyi sperma lehet bennük, ráadásul cukin szőrösek voltak. Magával ragadott az újdonság varázsa teljesen. Úgy éreztem, talán képes lennék elélvezni anélkül, hogy a csiklómhoz érnék.

Persze nem kellett sokáig izgatnom őt se. Ahogy lassan, ütemesen vertem a nyálas farkát, egyszercsak megremegett, és mozgatni kezdte a csípőjét, a kezemet dugva a kőkemény farkával. Tudtam, hogy mi jön, és nem is csodálkoztam, elvégre szűz fiú, végülis csoda, hogy eddig bírta.

– Élvezz, drágám, ez az – suttogtam neki. – Engedd el magad, élvezz nekem…

Nem kellett sokat biztatnom, egy pillanat múlva megrázkódott, és bőven ömlött a forró sperma a kezemre. Sűrű volt és ragacsos, elég hasonló az emberi sperma állagához, talán annál valamivel hígabb, és jóval több. Jól összekent mindent, a kezemet, a takarót, lefolyt a lepedőre és a szőrére. Nagyokat sóhajtva maszatoltam el a farkán, ujjaimmal továbbra is verve, hogy teljes legyen számára az élvezet, kifejve az utolsó cseppet is. Nagyon felizgatott, hogy én voltam az első, akitől kielégült, örömmel hagytam, hogy hálásan nyalogassa össze az arcomat, és szorosan átöleltem.

Amikor végzett, az orromhoz emeltem az ujjaim. Csillogott rajtuk a friss sperma, én pedig megszagolgattam, aztán kíváncsian belenyaltam, csak hogy mégis, milyen lehet. De semmi meglepőt nem tapasztaltam, ízre is hasonlított az emberéhez, talán még valamivel kellemesebb is volt, fura mellékízek nélküli, szimplán sós. A maradékot a hálóingem alá nyúlva a testemre kentem, a mellbimbómra, a hasamra és a combomra. Érzéki volt nagyon, és már nem tudtam türtőztetni magam tovább.

Bár nem voltam járatos a témában, hallottam már róla, hogy egyes nők kinyalatják magukat a kutyájukkal. Nem volt róla elképzelésem, hogyan megy ez, de ezúttal elszántam magam rá, hogy kiderítem.

Felhúztam a hálóingemet derékig, bugyi amúgy sem volt rajtam, és az ágyon feltérdelve, lábamat szétnyitva odatartottam az orrához a már igencsak lucskos puncimat. Kíváncsi voltam, mit szól hozzá. Martin eleinte kicsit bizonytalanul megszagolgatta, bökdöste a hideg orrával, aztán hirtelen nyalt bele, mielőtt egyáltalán nógatni kezdhettem volna.

– Ahh – sóhajtottam nagyot, és simogatni kezdtem a füleit, fejét, pofiját. – Ez az, igen, csináld kérlek. Nyalogass, drága, ahh…

Martin hamar belejött, és nyalt mindenhol, ahol ért. A combjaim belső felét, a csupasz szeméremdombomat, a fenekemtől végig fel a puncimat. Két ujjal széthúztam neki, hogy az a nagy, imádnivaló, recés nyelve jobban hozzáférjen, ő pedig mohón lefetyelte a nedvemet, mintha ízlene neki, amivel rettentően felizgatott.

– Ahh – nyögtem nagyokat, épp csak fel nem sikoltva. – Úgy, kicsim, ott, igen… Ahh, nyalj ki…

Hamar elélveztem én is a határozott nyelvcsapásaitól. Nem is gondoltam azelőtt, hogy ez ennyire jó lehet, de be kellett látnom, hogy sokkal jobban nyal, mint egy ember. Különleges volt a nyelve és a vágy, amivel csinálta.

Ledőltem mellé az ágyra nagyokat szuszogva, félig még önkívületi állapotban. Ahogy egy kicsit tisztult a fejem, rá kellett jönnöm, hogy nem érzek bűntudatot, ahogy kicsit tartottam tőle. Lehet, hogy sokan elítéltek volna abban a pillanatban, jó, szinte mindenki, azt hiszem, de én annyira élveztem a helyzet újdonságát és perverzitását, hogy nem bírtam ezzel törődni. Ráadásul úgyse tudódik ki soha, erre vigyázni fogok, és akkor nem lesz baj.

Ahogy Martin mellett pihegtem, nem csökkent az izgalmam, és örömmel tapasztaltam, hogy neki sem. A farka továbbra is úgy állt, mint a cövek, még spermával összekenve az előzőektől, nekem pedig hamar új vágyaim és gondolataim támadtak vele kapcsolatban.

Úgy illik, hogy viszonozza az ember lánya a kedvességet, és ha valami jót kap, gondoltam, én pedig mindig szerettem örömet okozni. Lehajoltam hát Martinhoz, és lassan, érzékien végigpuszilgattam a hasát, kedvesen és lágyan cirógatva az ujjaimmal és ajkaimmal, egészen amíg el nem értem az izgatott nemiszervét. Ezúttal már gyakorlottabb voltam, gondosan benyálaztam a kezem, mielőtt megfogtam volna, hogy az ajkaimhoz érintsen a végét. Kidugtam a nyelvemet és kicsit megnyalogattam. Már ismerős volt a sós íz, az pedig mindig felizgatott, ha egy nagy, érzéki farok ágaskodott az orrom előtt. Nem is állhattam neki ellen, végignyaltam párszor, hogy szokja az érzést, megcsókolgattam kicsit puha ajkaimmal, aztán lassan bekaptam. Martin megremegett, de azt hiszem, ezúttal inkább az élvezettől. Ő biztosan legalább annyira élvezte a szám melegét, mint én az ő farkának izgató lüktetését. Egy kicsit csak tartogattam a számban, hogy hozzászokjon. Ízlelgettem, lassan simogattam a nyelvemmel, aztán amikor úgy gondoltam, hogy már felkészült rá, szopni kezdtem. Lassan, lágyan, érzékien, ahogy pasimnak szoktam mindigis. Egy idő után én is elfogadtam magamban a gondolatot, hogy egy kutya farka van a számban, és egyre inkább belefeledkeztem az izgalmi részébe. Nem volt kedvem azon agyalni, hogy ez mennyire perverz, vagy sem. Martin is izgatottan lihegett alattam, időnként hálásan megnyalintva a hasamat és a combomat, ahol épp elért, én pedig egyre szenvedélyesebben szoptam. A nyálam gecivel keveredve folyt le a farkán, gyengéden masszíroztam közben a heréit, és mozogtam az ajkaim fel-le a vastag, eres faszon. Hol erősebben szoptam meg, hol finomabban, egyre nagyobbakat cuppanva és nyögdécselve. Próbáltam bekapni neki, amennyire csak tudtam, de minden igyekezetem ellenére sem sikerült teljesen eltüntetni a számban, ahhoz túl nagy volt.

– Ah, nagyon szép farkad van, drágám – nyögtem, amikor kicsi szünetet tartva kiengedtem a számból, és csak a kezemmel simogattam a nyálas péniszét. – Élvezed, ugye? Remélem, tetszik…

Aztán gyorsan bekaptam megint, és szoptam tovább, egyre gyorsabban. Őszintén szólva számítottam rá, hogy esetleg el fog élvezni megint, de nem tudhattam, hogy másodszorra milyen gyorsan. Pasim olyankor már sokáig szokta bírni, ezért kicsit meglepődtem, mikor hirtelen telelökte a számat spermával. Persze annyira azért nem, hogy sokként érjen, rég voltam már szűzlány.

– Hmm – sóhajtottam, és mivel nem szándékoztam még kiengedni a faszát a számból, nyelni kezdtem a bőven ömlő gecit. Annyi jött, hogy rendesen kortyolhattam, nagy adagokban spriccelte a torkomra, én pedig izgalmamban kiszívtam belőle mind, és az egész a hasamban landolt. Talán ha pár csepp folydogált le az érzékenyen lüktető faszán, de azt is lenyalogattam utána. Sokáig játszottam vele még, csókolgattam és puszilgattam, simogattam, kiélveztem a melegségét és az egyre izgatóbb formáját. Hozzányomtam az arcomat, összekentem magam vele még jobban, cirógattam az ajkaimmal, Martin pedig csak hagyta, tegyek vele bármit. Értékeltem a közreműködését.

Bármennyire is csodálkoztam, továbbra sem akart lelankadni neki. Micsoda potens egy hím, gondoltam. Dehát nem csoda, hiszen sokáig várt ilyesmire. Az első alkalomnak pedig nagyon jónak kell lennie, gondoltam, hiszen minden férfi megérdemli.

Ahogy nézegettem, fogtam és tapogattam a faszát, méregetve a kezemben és körbecsókolgatva, egyre csak az a gondolat járt a fejemben, hogy milyen érzés lenne, ha ez a nagy húsdarab a puncimat feszítené belülről. Végülis erre való, egy gyönyörű, remekbe szabott megtermékenyítő eszköz, gondoltam, és igazán kár lenne nem kipróbálni. Martin pedig biztos értékelné az én szűk pinácskámat, még ha nem is épp egy szukáé. Talán még jobban is tetszene neki az emberi punci, merengtem, és adtam még neki egy kis szájmasszázst, mielőtt izgatottan fölé térdeltem volna. Teljesen magával ragadott már az izgalom, nem is voltam egészen tudatomnál, azt hiszem. Csak a nagy faszt láttam magam előtt, az elhanyagolt puncim pedig éhesen kívánkozott utána, csöpögve a nedvességtől. Muszáj volt magamban éreznem.

Pozícióba igazítottam, izgattam vele kicsit a csiklóm, hogy még jobban felhergeljem magam, aztán amikor már nem bírtam tovább, lassan elkezdtem rácsúszni.

– Ahhh – nyögtem hatalmasat, ahogy végre belém hatolt. Sosem volt még bennem ekkora, páromnak viszonylag kicsi van, legalábbis ehhez képest, amúgy inkább átlagos. De nem is a mérete ragadott magával igazán, hanem az egész helyzet, és hogy egy izmos, szép állathoz tartozott, amivel épp dugni készültem, semmi másért, csupán a mocskos, élvezetes szex kedvéért.

Lassan teljesen magamba fogadtam, ráültem tövig, punciajkaimat az ő szőrös tokjához dörzsöltem, meztelen melleimet pedig a mellkasához nyomva hozzásimultam. Hagytam, hogy nyalogassa az arcomat, puszilgattam cserébe és simogattam, folyamatosan súgdosva a fülébe.

– Ahh, kicsim, imádlak. Jó kutyus… Tetszik a punci, hm? Ah, hogy feszít az a szép farkad… Imádom. Basszunk, drágám, gyere, ahh… Élvezd, remélem élvezed…

Lihegve mozogni kezdtem rajta, eleinte lassan csúszkálva fel-le a vaskos faszán. Istenien kitöltött, kéjesen feszített és lüktetett bennem, én pedig egyre gátlástalanabbul élvezkedtem rajta. Jó érzés volt, hogy vele nem kellett visszafognom magam, attól tartani, hogy mit szól, nyugodtan kiélhettem minden mocskos vágyam. Egyre hangosabbakat nyögve, egyre gyorsabban mozogtam rajta, kéjes vonaglással, az egész testemet átadva az élvezetnek. A pofijához nyomtam közben a melleimet, és gyönyörködtem benne, ahogy nyalogatja a nyirkos bőrömet. Izgatott, hogy nedveink összekeveredve csordogálnak le a lába között a lepedőre, hogy alattam mocorog egyre türelmetlenebbül a szexi testével, és hogy láthatóan nagyon élvezte a velem való közösülést. A farka olyan mélyen lüktetett bennem, mint még senkié sem, elérte a vége a méhszájamat, és az is felizgatott, amikor elképzeltem, hogy hamarosan ott fog meglocsolni egy újabb adag, friss és forró gecivel. Már régen élveztek belém úgy rendesen, nem szedtem egy ideje már fogamzásgátlót, pasimmal inkább óvszert használtuk, gondoltam így egészségesebb, de ezúttal nagyon felajzott a gondolat, hogy Martin megtölt majd spermával.

Ezúttal ő tényleg sokára élvezett el, én már túl voltam a harmadik, zsibbasztó erejű orgazmusomon, és remegtem a farkán, mint a nyárfalevél, mire végre belém spriccelte az adagját. Határozottan éreztem, ahogy szétáradt bennem belülről, megtöltött rendesen, és a puncim annyira feszült a farka körül, hogy egy csepp sem folyhatott ki, amíg ki nem engedtem magamból.

Amikor szédelegve leszálltam róla, Martin hirtelen felugrott fekvő helyzetéből, és mögöttem termett. Mire észbekaptam, már hátulról nyalogatott erélyes nyelvcsapásokkal, felnyalta a pinámból csordogáló gecit. Ez furcsán izgatott, főleg a nyelvjátékával együtt, jól esett némi levezetés. Legalábbis én annak gondoltam, arra már tényleg nem számítottam, hogy akar még tőlem valamit ezek után is. Ám némi gyengéd lefetyelés után egyszercsak a hátamra ugrott, és erősen megragadott a derekamnál fogva.

– Oh, te, hát mit csinálsz… Akarod még? – néztem hátra rá, de nem sokáig hagyott kétségek között. A szemében láttam az olthatatlan vágyat csillogni, hátulról pedig a combomhoz ért a himbálózó, merev fasz. – Ahh, megtetszett a punci, ugye? Hát gyere akkor, basszunk…

Hátranyúltam és segítettem neki, a bejárathoz igazítottam a végét, a többi már az ő dolga volt. Nem sokat tétlenkedett, pár erőteljes lökéssel belém nyomta az egészet, és egyből dugni kezdett, olyan határozottan, hogy a szemeim is fennakadtak. Alig tudtam tartani magam a kezemmel, főleg hogy az ő súlya is a hátamra nehezedett, és folyamatosan lökdösött hátulról, hogy az egész testem remegett belé. Nem bírtam már visszafojtani a sikolyaimat, hangosan élveztem, ahogy a nagy faszával tágította a szűk kis puncimat. Pasim biztos megérzi majd, hogy valami nagy járt bennem, futott végig az agyamon, de ebben a pillanatban ez is csak még jobban izgatott inkább. Hogy megcsalom a saját kutyájával, hogy végigkúrom vele az éjszakát, amíg ő dolgozik mit sem sejtve.

Nem az én kezemben volt már az irányítás, Martinon múlt csak, hogy meddig marad bennem, mikor élvezi ki a puncim szorítását. Rendesen ki lehetett éhezve szegény, mert nem is számoltam már a végére, hányszor élvezett el összesen. Folyt végig a geci a combomon, le a takaróra és a lepedőre, nekem pedig már térdelni is alig maradt erőm. Tényleg egész éjszaka basztunk, hajnalodott már, mire Martin elégedetten lefeküdt az ágyra, és ernyedten visszahúzódott a farka. A puncim kivörösödött a sok dugástól, a lábaim remegtek, a hajam csapzottan és kócosan lógott az arcomba.

A végén kielégülten és boldogan bújtam hozzá, szeretettel simogatva a hátát:

– Huh, drágám, ezt muszáj lesz még megismételnünk… – búgtam a fülébe, majd lassan nekiláttam, hogy felkeljek, és valami igazán finom és kiadós reggelit készítsek magunknak.
 

Szex forgatókönyvErőteljes, tiltott, izgató: egy gyors numeránál a meglepetés ereje éri el a legnagyobb hatást. Keress olyan helyzeteket, melyekben a kedvesed bátran ellazulhat és kedvére eleresztheti végre a fantáziáját. Öt mini szexforgatókönyv következik.


A legfelső emeleten laktok? Ezt érdemes kihasználni! Így teheted élvezetessé a lépcsőházi sétát: anélkül, hogy egyszerre is hátrafordulnál, indulj felfelé a lépcsőn, és minden lépcsőfoknál húzd egy kicsit feljebb a szoknyád. Ha eljött az ideje, bújj ki a bugyidból, és hagyd, hogy kedvére gyönyörködhessen a bájaidban. Még egy fokkal izgalmasabb lehet a dolog, ha a bugyidat kötözéshez is használod! Fokozd az izgalmat: szépen lassan vezesd fel a tetőtérbe, így nagyobb az esélye, hogy rajtakap titeket valaki. Felérve ülj le egy lépcsőre, ő pedig eggyel lejjebb térdeljen eléd. Most már a lényegre térhettek.


Ébredés után kérd meg, hogy hozza be a testápolót a fürdőszobából. Feküdj le, a derekad alá rakj egy párnát, hogy kényelmesebb legyen. Nyisd szét a combodat, és kérd meg, hogy üljön melléd. A testápolóval bekent ujjaival azonnal kipróbálja majd az intim masszázst. Ne késlekedj: térj a tárgyra! Ha tetszik a dolog, végy revansot rajta! Egy ilyen masszázs után minden sokkal élvezetesebbnek tűnik.

Szívesen elmennél villásreggelizni? Vidd magaddal a fürdőszobába az elemózsiát, és megspórolsz 20 édes percet magatoknak. Térdeljetek egymás mögé a kádba, etessétek meg egymást, majd hagyd, hogy a tusolófej vízsugarával bűvöletbe ejtsen.


Csábítsd el vetkőzés közben. Ültesd kigombolkozva egy karfa nélküli székre, kösd össze a kezét az inge ujjával, majd ülj az ölébe. Csókold meg izgatott péniszét a hüvelyeddel és kezd el simogatni magad, ahogy tényleg jólesik. Amikor már majdnem elérsz a csúcsra, simulj egészen közel hozzá. Hűha! A szakértők ezt a helyzetet proszexuális feminizmusnak nevezik, nem véletlen.


Ostoba módon meztelenül lakkoztad ki a körmeidet - és egyáltalán nem szárad a festék? Ülj be a fotelba, húzd fel a lábad, majd kérd meg vékonyka hangon a kedvesedet, hogy térdeljen eléd és fújja már egy kicsit a száradó lakkot. A látványtól egyből beindul majd!