Szex társkereső

Bözske - névnapi buli férjem élvezteahogy baszták a két lyukamPár évvel ezelött egy novemberi napon meglátogattak a korábbi szeretöim,hogy felköszöntsenek és belocsolják az alsó két lyukamat. mindig élveztem amikor ketten jártak a pinámba vagy a seggembe és addig feszítették míg tele nem nyomták gecivel.Ilyenkor valamelyik feleség benyalt a szétkefélt lyukamba és kiszívta a teleengedett tartalmat. Ha éppen ketten basztak lent és a szám és a torkom is érezhette a hosszú faszt mindig behívtam a férjemet gyönyörködjön benne mit vesztett el amikor a baráti körének is felajánlott.Persze a felajánlást én eröszakoltam ki,de sikerült.A férjem szoktatott rá a meztelenkedésemre és nagyon sok diákkal való kefélésekre is söt a baráti körökben mindenkire.Persze meglestem amikor a fiam zuhanyozott és nagyot maszturbáltam amikor kiverte a faszát vagy valamelyik barátjával kefélt, de vele sose feküdtem le,de az összes barátjával igen.

Néha ha a férjem a klinikán van és bent fekszik kimegyek meglátogatni lehetöleg az esti órákba és ilyenkor csak egy áttetszö otthonka van rajtam bugyi nélkül,mert volt már olyan csodás séta kifelé menet,hogy az erdöben többen is megkeféltek.Ennek mindig nagyon örültem. Kint aztán amikor leültem az ágya szélére mindig felcsúszott a ruhám és ilyenkor mindig alám nyúlva kezdte simogatni a combomat a férjem és nagyon örültem,hogy a szembe lévö ágyon fekvö vagy ülö társa beláthat a pinámba is.

Sokszor volt,hogy neki nem lehetett felkelnie az operációk miatt ezért mindig a szobatársak kísértek ki és az egyik padon a bozótosban megbasztak. Ha több napig nem kelhetett fel mindig kimentem és esténként nagyot keféltem a szobatársaikkal is, de volt ,hogy egy néger gyerek kifigyelte,hogy kefélek és amikor elváltam a szobatársaktól odajött megfogta a mellemet és a fülembe súgta,hogy ö is szeretne velem kefélni.Mondtam neki nem zavarja,hogy teli van a pinám mások gecijével.

Mire elhívtam magamhoz a lakásra és péntek lévén vasárnap éjfélig sokszor belém élvezett ás mindhárom lyukamat rendesen megbaszta.Ettöl kezdve rendszeresen látogatott a néger srác és a vége felé egy év után becserkészte a testvérét is,mert az most jött ide tanulni és ö meg már befejezte a tanulmányát és csak egy év múlva jön vizsgázni. Attól kezdve rendszeresen ketten dugtak és mivel már a férjemnek azt sem engedtem meg,hogy megmossa hátamat úgy kiszívták a testem minden részét,hogy alig volt a nyakamon kívül olyan hely ahol ne szívták volna a véremet.

Volt olyan hétvége,hogy elmentünk sétálni a srácok meztelenre vetköztettek és úgy sétáltunk,miközben másokkal is találkoztunk akiknek megengedtük,hogy összefogdostak,vagy megszopassanak.Annyira örültem neki hogy diplomás kurva lettem. Azóta is bárkivel lefekszem aki leszólít.
 
Szex társkereső

Örzse - Kirándulás a tanárnöm lába közé Elöször nyaltam pinát.Még fiatal lány voltam amikor az egyik alkalommal a barátnömnél aludtam. neki két leánytestvére és egy fiútestvére volt. Náluk a családba ismeretlen volt a tabu téma és otthon mindenki meztelenül mászkált a másik elött.mikor levetköztek sokszor megfigyeltem ahogy az anyjuk kidütötte e seggét a nylon bugyija megmutatta,hogy a segge lyuka is nagyobb mint egyébként.Mikor egy év múlva elmentünk kirándulni az osztálytársnöimmel busszal három tanárnö jött velünk. Én az egyik tanárnövel kerültem egy szobába és eleinte kicsit furán éreztem magamat.
A tanárnö amint bementünk szobába lefeküdni azonnal levette a szoknyáját és végig a blúzát meg a bugyiját. mondta nekem remélem nem vagy szégyellös ,mert ha igen akkor légyszives vetközz meztelenre és szokjál hozzá,hogy egy hétig mi mindig meztelenül leszünk itt benn.késöbb odajött megfordított és megkért hajoljak le és elkezdte simogatni a fenekemet a bugyin keresztül. Eleinte ez nekem fura volt késöbb megszoktam és már jól is esett. Mikor bementem lezuhanyozni bejött és megcsókolta a fenekemet és mondta milyen kívánatos. Megkérdezte szüz vagyok e. Mondtam még igen az. Kár mert bevezettelek volna a szexualitásba,de még így is megpróbálom. és elkezdte nyalogatni a puncimat. ez érdekes volt még ilyet sem csinált nekem senki.

Késöbb megkért menjek oda hozzá és mikor fel akartam venni a pizsamámat mondta,hogy amíg itt vagyunk arra nem lesz szükség,mert meztelenül fogunk aludni. ez is új volt nekem, de aztán hamar megszoktam mint azt is,hogy folyton simogatta a puncimat mikor már félálomba voltam megkért tegyem meg,hogy megsimogatom a punciját is és ha nem restellem dugjam be a kezemet a puncijába. A te kezed még olyan vékony,hogy biztosan nagy élvezet lesz ahogy benne bányászol. Késöbb elmagyarázta nekem miröl van szó és én szívsen csináltam vele mindent. mikor bedugtam a kezemet egy kicsit viszketett az orrom és kihúztam majd véletlen a számhoz és az oromhoz ért a kezem és csodálkoztam rajta hogy jó illata van nem büdös. Dugd kérlek vissza .Miért vetted ki mondtam a tanárnönek és erre közölte,ha ketten vegyünk engem mindig Bözskének hívj és tegezzél,de mások elött nem. és ízlett és jó illata volt. ahogy megint bedugtam majdnem felment a könyökömig és ott bent kinyitottam a kezemet és simogattam,meg birizgáltam a pinája belsejét. Csodálatosan tudsz élveztetni.

Vagy egy órán keresztül játszadoztam a kezemmel és megpróbáltam a másikat is bedugni, de az nem ment és csak a kézfejem ment bele a puncijába. mikor kihúztam mindketten elkezdtük nyalni a kezemet,mert neki is ízlett a nedve.Közben a seggébe is be akartam tenni a kezemet, de oda nem ment még egy újam se. Mondta a tanárnöm az még szüz.
Reggel mikor felébredtünk kinyalt a tanárnö és lemosdottunk és elmentünk kirándulni estére már könnyebben ment minden mert már nem kellet sokat magyarázni nekem.estére már a másik kezem is majdnem olyan mélyen becsúszott a pinájába mint a másik kezem a harmadik este már szabadon járt ki be többször is. sajnos letelt a kirándulási idö és haza kellett mennünk. Pár év múlva megint elmentünk kirándulni, de ez ,már egy másik történet lesz.
 
Szex társkereső

Qebek - Feleségem átengedése elkártyáztam az asszonytMost már bánom,hogy fiatal koromban a kártyán eljátszottam a feleségemet.Igaz,hogy akkor csak egy napra ,de lassan arra a megállapodásra jutott,hogy néha megengedi,hogy kinyaljam a pinájából másnak a gecijét amit én már nagyon szeretek,hiszen rákaptam a kézzel való kielégítésre. A házasságunk elején jó volt,hogy a feleségem csodálatos testét simogathattak,mert az arca szép a megjelenése elegáns, a mellei közül csak a baloldali volt egy kicsit megereszkedve, de nem is lehetett ellene semmi kifogásom,mert amíg udvaroltam neki addig is sokan ismerkedtek vele és sokan meg is baszták.A másik melle egyenesen elöre mutatott és bár nem rózsaszínü volt a bimbója hanem világosbarna,azt majd két éves házassági évfordulón tudtam meg amikor egy baráti körben sikerült úgy berúgatni,hogy sok mindent megtudtam töle elözö életéböl.

A melleinek nagysága 95-ös aránylag karcsú teste volt szép combokkal csinos lábbal arányosa bár egyenes fenékkel amit aztán a seggében lévö keféléssel tudtuk kigömbölyíteni.A nászutamon sajnos berúgtam és a bár ahol voltunk szerencsére a szállóba volt és amikor az ismeröseink megunták az ott létet levittek engem is a szobánkba és lefektettek az ágy mellé,míg a feleségemet táncoltatták simogatták és lent a szobánkba mind a négyen megbaszták söt volt ketten aki ott maradt és amikor felébredtem akkor vettem észre hogy egyszerre kefélték és a farkuk is benne maradt a feleségem puncijába és a seggébe.Közben én arra ébredtem,hogy valaki szopja a farkamat. Addig nem is zavart amíg szopott de amikor elélveztem a gecimet nem nyelte le hanem a testemre köpte ki.

Mikor felkeltem és kivertem a dilit akkor mondta a feleségem akit közben a két koma is kefélt,hogy berúgtál és átengedtél négy férfinek akik aztán kihasználták a lehetöségeket és hajnalig keféltek engemet úgy ahogy most is. Lassan felöltöztek és amikor elmentek meztelenül kísérte ki öket a feleségem a lifthez.Mikor visszafelé jött az egyik szobába behúzta két férfi és ök is megbaszták a feleségem örömére és már kilenc óra volt amikor visszajött a szobákba. Aznap még a szállóba hat alkalmazott is megdugta én meg gyönyörködtem abba ahogy kefélik,majd amikor elélveztek én szívtam ki a gecijüket a farkukból.

Az nap este megint felmentünk a bárba és ott a két zenésszel tértünk vissza akik szintén nász éjszakáztak a nejemmel.Másnap reggel elmentünk egy vidéki üdülöbe ahol két hetet töltöttünk és a két hét alatt kétszer sikerült megbasznom a feleségemet,mert általában máshol éjszakázott és kefélt. Én az egyik asszonnyal voltam és azzal keféltem a férje meg a feleségem szájába élvezett folyton.Késöbb átmentünk pár napra Kassára ahol az egyik éjjeli mulatóhelyen töltöttük az éjszakát és egy panzióban laktunk bár a feleségem mindig más ágyában töltötte az éjszakáit és a nappalikat. Mikor eljöttünk akkor derült ki,hogy nem kellett fizetnünk semmiér még a kaja,piáért sem,mert az asszony lekefélte az összeget hiszen öt napig egy kupiba volt ahol kedvére kefélhetett.

A feleségem teste úgy nézett ki,mint a haza hegy és vízrajza,mert rengeteg helyen ki volt szíva és a mellei is meg voltak eléggé ereszkedve.A feleségem csak nevetett az egészen, mert mondta azért van a testem,hogy használják és engem amióta férjhez mentem hozzád rendszeresebben keféltek mint leánykoromban. Valahányszor kefélték a feleségemet mindig nekem kellett leszopnom a kanijaikat és néha némelyik engem is leszopott ami igazán élvezetet okozott. Amikor végre hazajöttünk és megismerte a baráti körömet a feleségem elintézte,hogy valahányszor a baráti közben végigkefélik valaki szórakozik a férjével,velem és addig húzogatja a már kezdö fonnyadt farkát amíg elsül és a zacskója tartalmát és a saját gecijét is megitatja velem.

Ettöl kezdve csak akkor tudtam baszni a feleségemmel amikor egy hónapig nem ráztam a farkamat,hogy gyereket tudjak csinálni neki és hét év alatt kétszer tudtam megbaszni. Máskor mindig mindenki jött és kefélt vele a fönökei is nálunk baszták. Ahol laktunk a társasházban a 16 lakásból 12 lakásban lakók kefélték szinte napi rendszerességgel. Az egyik alkalommal amikor sikerült leültetni engem kártyázni a végén derült ki,hogy a nejem eltüntette a pénzemet,hogy kénytelen legyek elkártyázni öt. Akkor berúgattam öt is és elmondta,hogy 14 éves korában hatan megbaszták és valaki közölük felcsinálta és csak a harmadik hónap végén mert szólni a szüleinek,hogy terhes. Állati nagy botrány volt, de az apjának sikerült keresztülvinnie a terhességmegszakadást, de addigra a mellbimbó színe elbarnult és azért lett barna.

Ekkor rúgtam be én is és elkártyáztam és nekem végig kellett néznem ahogy egymás után tizennyolcan megbaszták a feleségemet és leszopni a srácokat. Igaz ettöl annyira megundorodtam,hogy évekig nem tudtam kielégíteni magamat, mert nem ráztam el a farkamat. Ekkor kaptam rá a kutyákra, a disznókra ,mert a feleségem az nem engedett magához kártya amiatt. Azóta is csak ha felszedtem valakit azokat tudtam megbaszni. bár újra elkezdtem a hokizást és ittam a saját gecimet ami egyre ízletesebb volt részemre.

Már idösek vagyunk,de ötven éves volt a feleségem amikor rákapott négy húsz éves srácra akikkel elöttem kefélt,csak azért,hogy ingereljen és amikor neki akartam menni egy pohárban lévö gecivel leöntötte az arcomat nesze ezt idd ez való neked,nem az én pinám.Még alig fejezte be a fiatalokkal való kefélést amikor rákapott a szomszéd nagy dán dogjára akivel órákig tudott kefélni és nem zavarta,hogy a kutyageci t nyelje le vagy az tölti ki a pináját. aztán az egyik alkalommal összetalálkozott egy idös férfivel aki ugyan nem tudta rendesen megbaszni, de mondta neki jöjjön ki hozzá a tanyára és próbáljon ki egy csödört az biztosan kielégíti.

Attól kezdve tíz évig egy nagy hatalmas csödör dugta és nem zavarta az,hogy negyven centire beleengedte a lófaszt,mert ki kellett vennie a méhét, mert Afrikába kint megbaszták úgy a négerek,hogy kiszakadt a méhe. Persze most már bárki megbassza annak csak örül. Most mióta egy éve már nem baszik senkivel mert a legutolsó koma aki megbaszta valami fertözést adott neki és az orvos eltiltotta a keféléstöl másfél évre a mellbimbói ami a köldökét verik már rózsaszínüek és mégse enged hozzá bár megbaszni már nem tudnám legfeljebb müfasszal.
 
Szex társkereső

Közös italozáa párokkal Az övegforgatásMég nászúton voltunk egy Mátrai üdülöbe amikor az egyik hétvégén rájöttük,hogy csak öt pár maradt az üdülöbe és mindegyik nászúton van. Már korábban összejöttünk egy közeli dombtetön amikor megleptük egymást akaratlanul,mert mind a négy pár meztelenkedve sétálgatott. tetszettünk egymásnak és amikor az asszonyaink is összefutottak majd elkezdték nyalni egymást bevonták a férjeiket is ebe a jó kis mulatságba.Közben az egyik pár aki ismerte az ötödik pár egyik tagját beszervezte,hogy jöjjenek el egy közös nudista bulira és hozzanak magukkal piát ,legalább négy vagy öt félét és csináljunk egy közös napot egymással. Kiderült ez a pár már évek óta az ismerös párral már többször voltak közös nevezön és ismerték egymás felségeinek és a férjeknek a gondolatmenetét is és mikor szóltak nekik rögtön ráálltak. Nagy buli lett belöle.Igaz nem gondolták,hogy mások is betársulhatnak ebbe a körbe, de hiszen mindig ez volt a legíntenzív dolog a különálló bevezetése. Mikor a társaság már összejött az egyik már ismerös asszony levetközött mezetelenre és odament a másik párhoz és kivette a férjének a farkát majd játszani kezdett vele. persze az asszonyok rögtön szemet kaptak és mindegyik lesegítette egymásról a ruháikat és közben az egymás férjének a farkát kezdték szopni. Mikor már kölcsönösen kefélt mindenki a másikkal is és nem szégyellve senki magát a másik elött az egyik pásztorhoz odament két asszony,hogy adjon nekik egy kis szalonnát sütni valót és a hála az volt,hogy a pásztor megdughatta azt az asszonyt akit kiválasztott. Lassan minden asszony kefélt vele söt némelyik a kutyáját is kipróbálta annyira belejött a kefélésbe.

Másnap reggel kiderült,hogy mind az öt pár másik asszonnyal kefélt az éjszaka folyamán és reggel mindenki meztelenül mászkált az üdülöbe és csak egy szál vékony otthonkába mentek el vásárolni és férfit fogni maguknak aznapra és éjszakára. estére lementek a férjeik kíséretében egy diszkóba ahol mindegyik asszonyt idegenek baszták meg és mindenki kiélvezhette ahogy láthatták,hogy a feleségeikböl mekkora kurvát csináltak az ott megjelenö férfiak. Ettöl az éjszakától kezdve bárki bármikor bármelyik asszonnyal akkor kefélhetett amikor akart és közös kurvává léptek elö.Ezek az asszonyok közül volt két csaj akit a nászéjszaka tett asszonnyá és ezek jóformán a falusi legényeket is bevonták a keféléseikbe, Többet basztak mint azok az asszonyok akik már évek óta csalták a férjeiket és akiket már többször elvittek mások is baszni. Mire innét hazamentek az asszonyoknak mindegyiknek nem volt ször a testén csak a haj volt a fejükön .
 
Szex társkereső

WcFelkeltem reggel, a nagy kaland után ami az elözö blogba van. Felraktam egy teát,mondom ameddig felforr a víz, felhívom a Petigecit, megkérdem hogyan érzi magát. Mondta,majd átjön este és xboxozunk, meg hoz valami szürnivalót, ha van kedvem akkor piázzunk. El kellett mennem wécére,de foglalt volt, ki kellett mennem a kintibe. Azon meg nem volt ajtó, de már nem bírtam tovább, be kellett üljek:))))) Ülök ott nagyban, végzem amit ilyenkor kell, erre nézem, jön a kert végéböl a taxis felesége, ajtó meg nincs:))) Mondom felállok, de akkor is meglát meg így is:))) Fogtam felrántottam a gatyámat és futottam be, még jó hogy már nem volt foglalt,ott kellett befejezni:))) Még jó,hogy nem épp rejszoltam és akkor jött. Kimentem, aztán mondta,azért jött, mert a taxis szopós bent hagyott valami botokat a kocsiban,jó nem így mondta, hogy taxis szopós,hanem a Lajos. Mondtam kérdezze meg apámat. Petigeci is megjött közben, délelött tíz volt,mondom ez neked este?:))) Elövett egy üveg metaxa konyakot, meg egy barackot, azt mondja, Simonka úgy átfagytam tegnap, kell valami melegítö, azért jöttem korán. Mondom, majd beszürjük, de el kell mennem a Jóska bácsihoz még, megbeszéltem vele, hogy átviszem a biciglimet, csinálja meg. Lementünk a mühelybe, ott volt a Pici is a felesége. Mondom Jóska bá,hoztam a bringát, meg kéne a féket csinálni. Nézi,azt mondja,jó ez a fék még. De mondom olyan kell, hogy füstöljön a kerék ha behúzom. Azt mondja akkor állj a tüzbe vele:)))) Épp valami biciglit festett, a felesége meg ott ült mellette, fogja a festéket és belefújt egyet a hajába:)))) Az meg elkezdett ordítani:))) Azt mondja neki Jóska bá, jó lett a frizurád, úgyis ez a divat:))) Tiszta kék volt a feje:))) Ordított tovább a felesége, fogja Jóska bá,felkapott egy pumpát, azt mondja : Takarodj innét, mert kettéhasítom a fejed:))) Csak úgy menekült :))) Mi meg egymást néztük,melyikünk bírja tovább röhögés nélkül:)))) Azt mondja, megbasztam a múltkor háromszor egy nap gyerekek, 52 évesen! Mondom magamba, én egész nap azt csinálnám ha ilyen feleségem lenne. Mondta hagyjam ott a biciglit, mert sok a munkája, holnap után mehetek érte. Mondom,az nem mehet, nekem mára kellene. Azt mondja itt van addig az asszonyé, úgyse akar sehova menni, mert ha hazamegyek úgy megbaszom, hogy nem tud ráülni egy hétig:)))) Fogtuk,elmentünk,vittem a nöi biciglit. Elmentünk haza,mostmár szürhetünk. Megittuk a metaxát, Aztán nekiültünk xboxozni, hazajött közben apám, meg vele volt a Hefti is, együtt voltak dolgozni valahol.Benyomtuk az xboxot, beszállt a hefti is, mondom teniszezzünk, a vesztes mindig kimarad egy kör piából:)) Be volt rúgva a hafti is, marha idegesítö volt,mert mindig bemondta ö is az eredményt. Egyszer csak mondja neki Petigeci,elég volt már a játékból:))) El akarta venni töle a josticket, az meg nem adta neki oda. Fogta , bebaszott olyat a heftinek, elengedte egyböl:)))) Elvette töle, aztán fejbebaszta úgy a karral, hogy repültek ki a gombok, a Hefti meg hátraesett a fotellal és feküdt a földön,dölt a vér az orrából:)))) Szaladt be apám, mi ez a nagy zaj, egyböl ordított, takarodjatok el a háztól :)))) Hefti állt fel, Petigeci még mondta neki: 10 ezerrel jössz a Simonkának az xbox kar miatt:))) Elmentünk otthonról, mondom menjük el a kocsmába, van még egy ami nyitva van, folyatassuk a szürést, de alig bírtunk tekerni,folyt a könnyem a röhögéstöl:))) Odaértünk, kikértünk egyszerre 5 korsó sört,már csak arra volt pénzünk. Iszogatunk,mondja Petigeci megy húgyozni. Mondom sokat jársz te húgyozni,azt mondja cigizni megyek,mert hideg van kint:))) Várok negyed órát jön ki,azt mondja,menjünk Simonka. Dehát mondom még van három korsó. Nem baj,azt mondja menjünk,siess. Gondoltam, hogy baj van:))) Kimegyünk,veszem le a zárat a bicigliröl, már szaladt ki a kocsmáros,üvöltött ti törtétek össze a wécét,a wécét ti törtétek össze!!!!!!! Szaladt felém, bebaszott egyet, mondom Petigeci segíts,gyere már,de az már a sarokról nézte mi történik,úgyhogy elfutottam, ordítottam ezért meghalsz:))) Fogta, bevitte a beiciglit a kocsmába.A Jóska bá bicigliét. Mondom Petigeci,ebböl nagy baj lesz. Hazamentünk utána mindketten, útközbe még elmesélte, hogy azért törte össze a wécét,mert ki akarta nyitni az ablakot, felállt a kagyóra, beszakadt alatta, és olyan ideges lett,hogy szétrúgta az egészet, meg lerugdosta a mosdót, a tartályt,mindent:)))) Lefeküdtem aludni,és megfogadtam,többé nem megyek vele sehová:)))))))))
 
Szex társkereső