Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Gézuka lebukik, amikor a szomszéd lányt meglesve maszturbál


A fiú a nappaliban ült, csak egy fecske alsó volt rajta. 32 fok volt, nagyon meleg, pedig ez volt a lakás leghűvösebb helyisége. A vizsgadolgozatát írta környezetgazdálkodásból, már két napja, de nem haladt vele. Nem tudott figyelni, gondolkodni, fogalmazni.

Ha a saját emeleti szobájában próbált dolgozni a hőség miatt nem haladt a munkával, ezért hordta át a rakás szakkönyvet, a laptopját, a jegyzeteit a földszinti nappaliba és próbált meg itt jutni valamire a dolgozattal. Nagyon szorította már a határidő, a prof kapásból kettővel rosszabb jegyet adott annak, aki késve adta le a vizsgadolgozatot.

A nappalinak még egy előnye volt a munka szempontjából: nem működött a wifi, így nem terelte el a figyelmét az internet. Ahányszor a saját szobájában próbált meg dolgozni mindig elkalandozott a neten: vagy egy ismerős jelentkezett be, vagy szakirodalom keresés közben téved egy szexoldalra, vagy „most 10 percig pihenek, addig chatelek” mondással lépett be a szex chatre, ahol aztán órákat töltött el. Persze közben megnyitott néhány pornó videót és kétszer, háromszor is maszturbált, míg estére kielégülten ugyan, de fáradtan, éhesen ment le vacsorázni, hazudott valamit az anyukájának, hogy halad a tanulással, aztán bűntudattal az elpazarolt nap miatt, lefeküdt aludni. Ilyenkor mindig megfogadta, hogy vége, befejezi, nem chatel és nem is maszturbál addig, amíg el nem készül a dolgozatával. Reggel aztán, amikor anyukája ébresztette munkába menet, csak felhajtott egy kávét és leült a géphez dolgozni.

Elsőként megnézte a leveleit, a közösségi oldalakra is benézett, kapott-e üzenetet, ha már ott járt benézett a szexchatre is. És kezdődött minden elölről. Sokszor csak dél körül, spermában tocsogva „tért magához”. Gyorsan lezuhanyozott, evett valamit és friss elhatározással ült le dolgozni, de félóra, óra múlva azt vette észre, hogy semmit nem haladt, újra elkalandozott.

Ezt akarta elkerülni azzal, hogy a földszintre ment tanulni. Itt nem volt net, de így sem haladt, így is folyton mással foglalkozott.

Tizenegy körül végre elszánta magát, hogy lezuhanyzik, aztán komolyan nekilát a munkának. Nem volt kedve felmenni az emeletre, azért a mosókonyha kis zuhanyfülkéjében kezdett zuhanyozni.

Éppen elzárta a vizet és törölközni kezdett, amikor a nyitott ablakon át egy nagy csattanást halott, majd egy lány csúnya káromkodását.

Felhúzta magát a magasan lévő kis ablak párkányára és kilesett. A döbbenettől majdnem leesett az ablakból: a szomszéd udvarán egy gyönyörű fiatal lány erőlködött, hogy kinyisson egy napozóágyat, teljesen meztelenül! Háttal volt a fiúnak, és, ahogy előrehajolt, hogy a napozóágyat felállítsa hihetetlen kilátást nyújtott a leselkedő fiúnak. A lány gyönyörű, kerek feneke alatt tisztán látszott a szőrtelenített, enyhén szétnyíló puncija.

A fiú érezte, hogy azonnal feláll a farka.

Húsz éves volt, egyetemista, de még csak egyszer látott élőben meztelen lányt, kamaszkorában, és az is a tizenhárom éves unokatestvére volt, akit meglesett zuhanyzás közben. Nem is látta rendesen a kislányt, csak az éppen fejlődésnek induló melleit bámulhatta, a punciját csak alig- alig látta. Ráadásul nagyon kellemetlen következményekkel járt az eset, mert lebukott leskelődés közben: a nagynénje váratlanul hazajött és elkapta, ahogy a farkával játszik miközben a kislányt lesi. Életében egyetlen alkalommal fenekelték el akkor. A szülei, később, amikor egyedül maradtak az anyukája sose verte meg, a legnagyobb büntetés a zsebpénz megvonás, vagy szobafogság internet és tv nélkül volt. Akkor a nagynénje nem volt ilyen elnéző, miután felhívta az anyukáját és elmondta mi történt, azonnal elkapta a fiú fülét, beráncigálta a konyhába és nem törődve az ellenkezéssel, könyörgéssel, később a sírással sem, alaposan elverte a seggét. A fájdalom mellett a szégyen is kínozta, amit csak erősített, hogy a hangokat hallva az unokatestvére, Judit, is bejött a konyhába és a letolt gatyában az anyja térdén sírva vonagló fiút látva hangosan kinevette. A nagynénje pedig még el is mondta a lánynak, hogy miért veri el a fiút, hogy lekelődve és maszturbálva találta a fürdőszoba ajtaja, a kulcslyuk előtt. Igaz, utána kiküldte a kislányt, így az nem látta a verés végét és, hogy a fiúnak a sarokba kellett térdelnie letolt gatyával, amíg az anyukája meg nem érkezett.

A fiú jó két órán át térdelt ott, szipogva, szégyentől égő arccal és veréstől égő seggel, miközben a nagynénje főzött, mosogatott, dolgozott a konyhában. Amikor megérkezett az anyukája felöltözhetett és kiküldték a konyhából, ahol a két felnőtt beszélgetni, sőt veszekedni kezdett. A fiú hallotta, ahogy egymás szavába vágva vitatkoznak a viselkedéséről, a nevelésről, a gyerekek veréséről, hogy bármit is tett, az nem oldja meg a dolgot, hogy elverik a gyereket.

Végül az anyukája kirohant a konyhából, elkapta a fiú karját és kirángatta a kocsihoz és köszönés nélkül elhajtott vele. Az úton hazáig meg sem szólalt, csak egyik cigiről gyújtott a másikra. Amikor hazaértek csak annyit mondott:

- Menj a szobádba! Ma nem kapsz vacsorát! Holnap majd megbeszéljük!

A fiú szó nélkül felszaladt a szobájába és lefeküdt.

Másnap az anyukája nagyon leszidta, kilátásba helyezte, hogy elviszi egy pszichiáterhez, mert az beteges, hogy egy 17 éves fiú a 13 éves unokatestvérét lesi és közben maszturbál.

- A rokonod! És még gyerek! Te meg már majdnem felnőtt vagy, úgy is illenék viselkedned! Miért nincs barátnőd a te korosztályodból? Rendben van, nem vagy egy Adonisz, de csúnya sem vagy, és okos vagy, jól tanulsz… Miért nincsenek barátaid egyáltalán? Állandóan az interneten lógsz! Csak az ég tudja, miket csinálsz ott, mit nézel?!? Az interneten is kislányokat nézel, miközben maszturbálsz? Ez undorító és beteges! És még a törvény is bünteti! Börtönbe akarsz kerülni? Tudod, milyen emberek vannak ott? Mit tesznek az olyan fiúkkal, mint te???

A fiú tiltakozni próbált, de az anyja elhallgattatta:

- Hallgass! Most miattad még a húgommal is összevesztem! Én és apád sosem vertünk meg. Én nem hiszek abban, hogy a verés jó nevelési eszköz, de úgy látom, normális módszerekkel nem lehet veled bánni! Már nem bánom, hogy a nagynénéd elvert! Megérdemelted! És csak örülj neki, hogy ő kapott el és nem a férje! Ha Zoli bátyád kap rajta ezen a disznóságon lehet, hogy agyon is ver mielőtt észhez tér! És most szépen bocsánatot kérsz Judittól és a nagynénédtől és megígéred neki, hogy soha többé nem teszel ilyet!

Azzal vette a telefont és felhívta a testvérét.

- Szia! Ne haragudj a tegnapiért! Köszönöm, hogy azonnal hívtál! Figyelj, Gézuka szeretne mondani valamit Juditnak és neked, odaadom!

A fiú teljes zavarban vette át a telefont.

- Csókolom! – nyögte ki – Bocsánatot kérek a tegnapiért, ne tessék haragudni!...

A fiú elhallgatott, hallgatta a nagynénjét a telefonból, aztán folytatta:

- Igen. Bocsánatot kérek. Hát… Bocsánatot kérek, hogy meglestem Jutkát és hogy… hogy maszturbáltam és… Kérem ne tessék haragudni! – Újra hallgatott, aztán folytatta:

- Szia Jutka! Bocsi! Ne harizz, kérlek! Bocsi, sose fogom többet csinálni… - elhallgatott, aztán: - hát azt… tudod, hogy kilestelek. Igen… Játszottam a fütyimmel… Tényleg, sose csinálok ilyet többet, ígérem! …. Igen, köszönöm anyukádnak, hogy elfenekelt! És bocsánatot kérek!

A fiú arca égett és már majdnem sírt szégyenében, miközben kinyögte ezeket. Aztán újra a telefont hallgatta, amit Jutka már visszaadott az anyjának.

- Igen, értem. Bocsánatot kérek! Sose csinálok ilyet többet! És köszönöm szépen, hogy el tetszett fenekelni! Csókolom!

Visszaadta a telefont az anyukájának:

- Ani néni veled akar beszélni…

- Jó, menj a szobádba tanulni! És egy hónapig nincs internet és nincs tv, csak a nappaliban, amikor ott vagyok! Menj!

A fiú mondani akart valamit, de látva anyukája arckifejezését elfordult és csendesen felment a szobájába.

Most arra gondolt, hogy ha újra lebukna az anyukája biztosan megbüntetné, ha nem is verné meg, mint a nagynénje pár évvel korábban. Igazából akkor sem a verés volt a legrosszabb, az csak rövid ideig fájt, hanem a szégyen, amit érzett. Szégyellte, hogy rajtakapták a leskelődésen, hogy a nagynénje meglátta, amint a maszturbál, hogy elmondta azt Jutkának is és az anyukájának is. Szégyellte a verést és hogy Jutka látta sírni, visítani közben, hogy pucér seggel kellett térdelnie a konyhában. De legjobban az fájt a fiúnak, amit az anyukája mondott neki, és az, hogy az anyukájának igaza volt.

Már húsz éves volt, egyetemista, felnőtt, de mégsem volt soha barátnője, még sohasem csókolózott és persze szűz volt. Igazi barátai sem voltak soha. Mindig csendes, visszahúzódó gyerek volt. A suliban a lányok észre sem vették, a menő fiúk pedig lenézték, mert nem cigizett, nem ivott, bulizni sem járt, és nem dicsekedett a kalandjaival.

Az általános iskolában és a gimiben is kitűnően tanult, okos volt, nem kellett soha megerőltetnie magát a tanulással. A szabadidejét olvasással, tévézéssel és internetezéssel töltötte. Soha nem sportolt, egy kicsit el is volt hízva, gyenge volt. A korához képest mindig fejletlennek számított, ami felöltözve nem is tűnt fel, de uszodában, vagy tesi után zuhanyzáskor nagyon szégyellte, hogy kövérkés, vékonyak a karjai, lábai és szinte szőrtelen a teste. Emiatt cikizték is a többiek, gyíknak nevezték, a törölközőjükkel rácsaptak a kövér fenekére és nevettek rajta. Előfordult, hogy lökdösték a zuhanyzóban, vagy elzárták a meleg vizet, amikor már csak ő mosakodott.

Egyszer elvették a ruháját és a törölközőjét a fogasról és az öltöző távolabbi végében a szekrény tetejére dobták. A fiúnak meztelenül és vizesen kellett végigmennie az öltözőn. Hiába nyújtózkodott, nem érte el a szekrény tetejéről kilógó törölközőt. A többi fiú nézte és röhögtek rajta. Kérte őket, hogy ne marháskodjanak, órára kell menni és adják vissza a cuccát, de csak annyit mondtak, hogy ott van a szekrényen, vegye el. Megpróbált odahúzni egy padot, de két fiú gyorsan elült rá és nem mozdultak. A fiú dühös volt és majdnem sírt tehetetlenségében. Végül a nyitott alsó szekrénybe lépett be, onnan a nyitott ajtóra, majdnem leesett, de elérte a szekrény tetejét és nehezen felhúzta magát. Jobb kézzel kapaszkodott, míg ballal ledobálta a ruháit és a törölközőt. Közben az osztálytársai röhögve, kiabálva biztatták: „másszál gyíktest!, emeld a kövér segged!, vigyázz oda ne kapja a fütyikédet az ajtó!” Amikor ledobálta a ruháit próbált támaszt találni a lábának, de nem sikerült, így végül lehuppant a padlóra. A nedves talpai megcsúsztak és seggre esett. Ezt már nem bírta, elsírta magát. A többiek röhögtek, de ekkor megszólalt a csengő és gyorsan elmentek órára. A fiú teljesen leizzadt, az arca piros volt az erőlködéstől és a szégyentől, a szemi kisírva. Újra le kellett volna zuhanyoznia, de nem volt rá idő. Csak megmosta az arcát, gyorsan megtörölte magát, felkapta a ruháit és futott órára. Tíz percet késett. Amikor a tanár megkérdezte miért, azt hazudta, hogy beragadt az öltözőszekrény ajtaja, nem tudta kinyitni. Nem árulta be az osztálytársait. A cikizéseket, bántásokat nagyon szégyellte, soha nem beszélt róluk se a tanároknak, se az anyukájának.

Tizennégy éves volt már, amikor rájött, hogy a farka másra is jó, nem csak pisilésre. Hogy mekkora élvezetet okoz, ha játszik vele, húzogatja. Azóta rengeteget maszturbált. Reggelente rutinszerűen kiverte a farkát ébredés után és este a neten nézett pornóra, vagy chatelés közben újra, néha kétszer, háromszor is. És még ez sem volt elég, sokszor napközben, két előadás közötti szünetben is gyorsan elélveztette magát az egyetemen valamelyik wcben. Szinte sportot űzött a maszturbálásból, a legextrémebb helyeken verte ki, gyűjtötte milyen helyeken tud elélvezni. Maszturbált az iskolában, wcben, öltözőben, sőt amikor tanítás után a könyvtárból jött a folyosón is, a lépcsőházban. Maszturbált moziban, parkban, este az utcán kapualjakban, lépcsőházakban. Amikor vonaton utazott mindig kiment a wcbe kiverni, de az is előfordult, hogy amikor egyedül volt a fülkében ott elégítette ki magát.

A felizguláshoz, maszturbáláshoz nem volt szüksége különösebb izgató látványra, élményre, már a gondolat, hogy mindjárt maszturbálni fog felizgatta. Eddig egyetlen alkalommal bukott le, három éve az unokatestvérével.Mindez egy pillanat alatt villant át a fiú agyán, miközben a szomszédlány meztelen testét bámulta, ahogy az még a napozóággyal küszködött.

A farka teljesen kemény volt és a makkja nedvesedett. Megmarkolta és húzogatni kezdte, de majdnem leesett a zuhanytálca széléről. Rájött, hogy így nem fog menni a dolog és elszakította a szemét a lánytól, körülnézett mire állhatna rá. Kiszaladt a konyhába és egy konyhaszékkel jött vissza, amit a zuhanyzóba állított és fellépett rá. Ezen már kényelmesen és stabilan állt, zavartalanul leshette a lányt és verhette a farkát.

További Szextörténetek


Tetszik : 88 | Nem tetszik : 80
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like