Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Imádjuk ha a fiam minkettőnket megkefél


Mint az előző részben is írtam rájöttem,hogy a férje rákapott a lányomra és annak a barátnőjére és annak az anyjára. Ez annyira felháborított,hogy legközelebb amikor fürödtem a kádban és a fiam tudtam,hogy itthon lesz és csak magunk leszünk direkt nyitva hagytam egy kicsit a fürdőszoba ajtót, mert gondoltam így meglátom,hogy tényleg megles e engem meztelenül is. Persze meglesett és amikor felálltam és bár habos volt a testem láttam,hogy kijjebb nyílik az ajtó és a farkával játszik ,húzogatja,hogy elélvezzen.

Persze ekkor elhúzódtam az ajtó nyílásától és kiléptem a kádból és az ajtóhoz mentem kitártam. Persze a fiam meglepődött és nem tudta mit csináljon a szép nagy farkával. Mondtam neki már párszor láttalak ahogy kukkolsz engem és a húgodat is.Nagyon kívánatos vagy mondta és nagyon szeretnélek megbaszni, bár tudom,hogy ez lehetetlen mert vérfertőzéshez vezet. Erre lehajoltam és bekaptam az óriás faszát, de csak a makkját tudtam bekapni,mert az is eléggé nagy volt. A számmal érzékeltem milyen kemény.

Mikor felnéztem és meglepődtem az arcán ezért mondtam neki menjen ki és vetkőzzön le majd jöjjön fürödjünk együtt.Úgy is lett.Persze a farka úgy állt mint a cövek és nagyon tetszett,hogy végre gátlástalanul foghatom a feszes szép faszát. Kiszálltunk a kádból bementünk a hálószobába és lesmároltam a fiamat. Lassan elkezdett simogatni,bekapta először az egyik mellemet,majd a másikat és majdnem leharapta a bimbóját a bal oldali mellemnek ami úgy megnőtt akárcsak egy cseresznye. Majd a másikat is kiszívta és elkezdett közben simogatni a hasamat és a szeméremdombomat,meg a pinámat.

Mikor megunta a melleim harapdálását én úgy éreztem két rongydarab maradt a mellem helyén mivel a szájában teljesen eltűnt a mellem.Elkezdte csókolni a köldökömet és a szeméremdombot is harapdálta,majd a nyelvéve izgatta a puncim széleit. A csiklómat teljes egészébe bekapta és megharapta ami egészen különleges volt,mert eddig senki sem élvezte ezt a nagy csiklót ilyen örömmel.Majd belecsókolt a pinámba és a középső részét elkapta a fogaival és kezdte harapdálni és szívni.

Soha ilyen élvezetem még nem volt. Lassan felemelte a lábamat és a két combom végét kezdte simogatni,nyalogatni és szívni. A combomon is látni lehetett mennyire kiszívta a véremet is ,majd megfordított és a seggemet kezdte simogatni és csókolni. Mondtam neki ezt hagyd máskorra,mire visszafordult és a számba dugta a farkát. Ahogy franciáztunk egyre mélyebbre került a farka és már a torkomon éreztem a farka makkját amikor elsült, de én nem engedtem meg neki,hogy kivegye a számból ezért teljesen eláztatta a gecijével a számat és a torkomat.

Nagyon ízlett e geci íze és amikor kivette a fonnyadt farkát mondtam neki ezt bármikor megcsinálhatod a jövőben,mert sokkal finomabb mint az apád gecijének az íze. Pár perc múlva megint állt a farka mit a zászlórúd és erre szétnyitottam a lábamat és végre beletette a hosszú faszát és felnyársalt. Engem már kefélt sok állat és sok fasz, de ilyen élvezetet még senki nem adott nekem.Vagy húsz percig döfködött,majd egy erőteljesebb lövés közepette elsült a fasza és az egész méhemet teleengedte a zamatos gecijével.

Mikor rájött mit csinált el kezdett szabadkozni,hogy nem akart telibe vágni, de mondtam neki egész nyugodtabb mert spirál van bennem és nem lesz gyerekem tőled. Nagyon örülök,hogy végre sikerült megbasznod és ha akarod és nem megy a tanulás rovására mindenkor hajlandó vagyok egy két numerára veled lenni. Mikor mindketten lecsillapodtunk még egyszer leszoptam a fiamat, majd lezuhanyoztunk és felöltöztünk. Nemsokára megjött a lányom akivel megbeszélésem volt. A fiamnak szerencsére le kellett mennie és ennek azért örültem,mert nem akartam,hogy tanuja legyen a beszélgetésünknek.

Mikor elment a fiam leültünk a nappaliba és fel tettem a kérdést.Mióta szeretkezel az apáddal. Honnan tudod volt a válasz .Ha nem tudnám nem kérdeznélek. Az egyik nyári napon amikor éppen zuhanyoztam és ti az öcsémmel nem voltatok itthon benyitott az apám és meglátott meztelenül,mert elfelejtettem bezárni az ajtót. Rögtön bejött és elkezdett dicsérni,hogy milyen csinos helyes és szép vagyok,és milyen szépek a melleim. Kérdezte van e már barátom,mire közöltem még nincs de lassan lefekszem valamelyikkel.

miért olyan sokan vannak. Erre elmondtam neki,hogy van három barát akik közösen az egyik alkalommal levetkőztettek meztelenre és én a farkukat szoptam ők meg simogatták a melleimet és a pinámat is. Már régóta csináljuk ezt és megkóstoltam mind a három srác gecijét is,mert már sokszor leszoptam őket.Ez nekem nagyon is ízlett. Meg is beszéltük,hogy bármelyikünkkel fekszem le utána a többiekkel is kefélek és megmondom nyíltan kivel volt a legjobb.

Nem vagyok szűz mondta, mert az egyik srácnak az apja észrevett bennünket ahogy szoptam a farkukat és megkérdezte nem szállhatna be ő is ebbe a buliba. Mekkora fasza van kérdezte mire ledobta magáról a ruhát és már látásra rájöttem,hogy sokkal hosszabb a fasza mint bármelyik srácnak és ezért é is levetkőztem neki.vagy egy órát szeretkeztünk, majd pihentünk egy keveset,bár ő azt mondta várjuk egy napot a következőre, de én nem akartam várni és ráültem a farkára és azon lovagoltam vagy harminc percig. Legalább hatszor elélveztem közben és a koma négyszer pumpált tele gecivel.

Az egyik alkalommal rosszul számítottam ki hová teszem a farkát és így véletlenül beleültem a seggemmel a farkába ami ugyan fájt ,de sokkal jobban esett mint amikor a pinámba volt a fasza. Azóta majdnem minden nap megkefél valamelyik szertárba, mert az egyik tanárom az és remélem te sem fogsz elárulni az iskolai igazgatónak. Na gondoltam itt a lehetőségem,hogy végre kurvát csináljak a lányomból és mondtam neki vetkőzzön le meztelenre.persze megkérdezte miért. mondtam neki látni akarom mennyire vagy szétkefélve. Miért azt lehet látni. Pimaszul jó alakja van és örültem neki,hogy még nem lógnak a mellei.

Mondtam neki szeretném,ha a testvéreddel is lefeküdnél. Erre kacagni kezdett és közölte,hogy amikor elvesztette a szüzességét és hazajött nem volt itthon senki és lezuhanyozott,majd úgy meztelenül kiment az udvarra ahol leterített egy pokrócot és hülye fejjel kutyapózban kezdte kisimítani,mire a kutyánk hátulról megugrott és második lökéssel már belenyomta a faszát a nemrég megbaszott pinámba. Ez ugyan jól esett, de ami ezután jött az nem volt igazán jó. Azért mert a gömbjét is belém nyomta és annyira fájt,hogy egy nagyot üvöltöttem.Erre az üvöltésre ért haza a báty,m és amikor meglátott,hogy a kutya keféli a húgát nagyot röhögött és elkezdte simogatni a melleimet ami azért jó volt.

Mondtam neki ne mondja el az apámnak ezt vagy az anyunak, de azt mondta,hogy ha hajlandó vagyok vele is lefeküdni szerez nekem fogamzásgátló tablettát és ő is rendszeresen megkefélhet. Azóta rendszeresen megkefél a bátyám amikor már megkefélt a kutyánk és a kutya kefélése után kinyalja a kutyagecit és engem is megkefél. Sokszor addig amíg nem volt meg a tabletta a számba élvezett bele és ő szerettette meg velem a srácok gecijét is. A fogamzásgátló tablettát a körzeti orvos írja ki és ezért hálából néha vele is kefélek egyet.

Erre megkérdeztem tőle hányszor keféltél már és hányan jártak már a lábad között. Erre közölte a lányom vagy húszan keféltek meg, de legalább kétszázszor basztak már meg. Na gondoltam a lányom is nagyon szeretheti a faszt,hogy már tizenhat évesen ennyien baszták meg és lyen sokszor kefélt már. Lassan tultesz azon amin a barátnőm tett. Hiszen a barátnőm Bözsi mire huszonegy éves lett már túl volt az egymilliós nagyságrendű kefélésen utána külföldön a négy év alatt napi hat nyolcszor kefélt egyszerre többel is és ott is megkefélték közel ennyien a saját bevallása szerint. Mielőtt férjhez mentem engem összesen kilencszázezren dugták meg a pinámat.

Persze lassan a férjem is rájött,hogy a családjában mindenki kefél mindenkit és ő is beszervezett baátokat és azok feleségeit a buliba.Volt,hogy engem kezdtek baszni,majd bejött a lányom és az egyik szomszédasszony és őket is megdugták az ismeretlenek akiknek mindig odatartottuk a pinánkat egy jó baszás reményében.

További Szextörténetek


Tetszik : 115 | Nem tetszik : 91
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2019-08-21 20:28:09
Enzós Niki
bárcsak lenne ilyen fiam. nem járnék a kutyákhoz a ligetbe

_________________________

2019-12-16 14:46:55
István
Bárcsak lenne , 1 ilyen mostohám akár ... aki arra kényszerítene ,hogy megkell basszam kikell nyaljam . Iszonyatossan izgatnak az idösebb hölgyek 32 évesen arról ábrándozok ,hogy 55+ os nöket baszhatok anya fia Mami unoka szereposztásba &*1

_________________________

2021-07-01 07:36:22
Nagyon jó
Imádják a faszt beszálnék én is hát ha tudnák szopni is nyelni a finom gecit tudom hogy jó hokizás után leszoptam tísztítani a kezem röl de márszopatak is meg élvezem mikór tele megy a szám geci el!

_________________________