Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Megbaszták a nejem hárman


Egy este, a floridai nyaralás közben, úgy döntöttünk, hogy megállunk egy helyi kocsmában a motel mellett, ahol megszálltunk. Nagyon zsúfolt volt. Faltól falig emberek voltak, nehéz volt eljutni a pulthoz, hogy italt rendelhessek. Ahogy megpróbáltuk felhívni a csapos figyelmét, egy srác aki épp rendelt, segített nekünk.

Rendeltünk és beszélgettünk az utazásunkról, a feleségemtől jobbra három srác volt, az én jobbomra pedig egy pár beszélgetett. Néhány perc múlva mindannyian visszatértünk kis csoportjainkba, és folytattuk a csevegést.

Rendeltünk egy második kört, és amíg arra vártunk, a feleségem a fülembe súgta, hogy a háta mögött álló srác folyamatosan a fenekéhez simul. Semmire nem gondoltam, azt mondtam, hadd játsszon, és amikor már jól beindult majd visszaviszem a szobánkba, egy forró és kemény szexre.


Valahogy viccesen nézett rám, és azt mondta, hogy el kell mennie a mosdóba.

Pár perc múlva visszatért, mondtam neki, hogy “ez gyors volt!” Azt mondta, hogy csak le kell vennie a bugyiját, mert élvezni akarta ezt a játékos estét.

Nem sokkal később újra a feleségem mögött voltak a srácok, tömeg volt és sötét. Lassan simogatta a fenekét, a feleségem a csípőjét tekerte hozzá. A többi srác köréjük állt mintha takarni akarnának valamit.

A feleségem, hirtelen nagyon meglepett arccal nézett rám, megkérdeztem, hogy jól van-e? Mosolygott, előrehajolt, és azt súgta, hogy a srácnak ki van a farka, és ide csúsztatta a lábai közé. Nem tudtam mit szóljak. Ez egy érdekes éjszaka lesz. Mindig is szerettem volna látni, hogy egy másik férfival baszik.

A feleségem arckifejezése felbecsülhetetlen volt. Ő is tovább kuncogott és játszadozott, aztán megtörtént. Becsúszott a lányba … mintha az egész hely mozdulatlanul állt volna, és a mennyben lenne. Nem láttam a srác farkát, de biztosan jobb volt az átlagnál. Élvezte!

Láttam, hogy a csípőjén a keze, a ruhája fel van túrva, és a feleségemet tolja. Nagyon gyengéden csúszott ki-be belőle, hogy ne hívja fel a figyelmet.

Egy zsúfolt kocsmában kefélték a feleségemet, nagyon izgató volt. Legalább tíz percig baszta, mire elélvezett. Azt gondoltam itt vége, de cseréltek, a srác aki eddig baszta mellé állt, hogy takarja, és váltotta őt a haverja.

Mögé állt, és finomkodás nélkül betette neki. Ő már keményebben baszta, a feleségem szinte könnyezett, annyira élvezte. Közben a 3. srác cipzárját lehúzta és elkezdte masszírozni a farkát. A szemembe nézett és megharapta a szája szélét! Lehajolt és bekapta! Szétnéztem, nem-e észrevette valaki, de szerencsére a zsúfoltság és a sötétség megfelelő álca volt.

Hátulról baszták, miközben a szája is tele volt. Nem kelett sokat várni, köszönhetően a feleségem jó munkájának, a szája hamar megtelt gecivel. Lenyelte mindet miközben a punciját is tele pumpálták.

Felhúzták a sliccüket és el is mentek. A feleségem átkarolt, és annyit mondott, mielőtt kiment a mosdóba, hogy összeszedje magát: “Ez isteni volt”.
További Szextörténetek


Tetszik : 41 | Nem tetszik : 36
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like