Legutóbbi hozzászólások:
754008 - Megtörtént ? Láttam nöt kutyával, beszálltam. Nagyokat élveztünk. | Zsolt - B&*224;r csak &*232;n is igy vesztettem volna ell a szüzess&*232;gem. Amikor ell olvastam ezt van 1 szuk&*224;nk &*232;s r&*224; sz&*224;ntam magam f&*232;lve de nem b&*224;ntam meg s | Nagycsikló - Nagyon izgató.... | ExoVáró - Remélem megpusztultok valamiben, vagy megbasznak az állatvédök nagyon rohadékok. | Lovász - Én a poninkat dugtam meg az volt az elsö sex elményem. Azota is tartok egy szukát nem lehet abba hagyni annyira jó | Krisz - Bár csak én is igy vesztettem volna ell a szuzwsségem | Csdabolnak - remélem majd írnak a fradis állatvédök és mebasszák a picsád. | Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 |Klokocow és a csöves


Kénytelen vagyok íni, mert rólam is szó van a pingpongos történetben. Igen, bölcsész vagyok, és akkor is a világ dolgairól gondolkodtam ott, az erdőben. Legalább tudom, hogy őt is Zsuzsának hívják. Megdöbbentő, hogy a jó nőket körülöttem, mind Annának, vagy Zsuzsának nevezik.
A többiekkel ellentétben, én ismerem a történelmet, tudom, nem is olyan régen még nem volt ennyi tisztítószer, mert nem gyártották. Az asszonyok és lányok nem láttak mindenfajta testápolót, nem hogy borotválkoztak volna, igaz, nem is hülyítették őket, holmi bunkó reklámokkal.
Hogy a történetnél maradjunk, bejártam, kéregetni, lopkodni, és időnként egy nőt elkapni. Többnyire azonban könyvet írtam.

Zsuzsa nem emlékszik jól, az ételmaradéknak volt savanyú szaga, nekem nem, igaz, csak szeretkezések után fürödtem le, de csak hideg, vagy langyos vízzel. Mindig lerohantam a lányokat, akik többnyire el is élveztek. Ki szeretném jelenteni, hogy nedvesek voltak, mire e bugyijukat lehúztam. A hosszú előjáték csak az öreg emberek kitalációja, hogy időt kapjanak farkincájuk felállításához. Az általam megerőszakolt csajok elláttak pénzzel, és ennivalóval is. Többek megjegyezték, hogy nem is vagyok büdös, pedig többnyire csak a farkamat, meg a seggemet mostam meg a patakban, no meg a csipát a szememből.

Mint gyakorlott hajléktalan, tudtam, hogyan kell elkerülni az áporodottságot, lefekvés előtt mindent levettem magamról, és úgy takaróztam be. Ha a felsőruhát nem tudtam levenni, és ingben, pulóverben aludtam, akkor is az alsógatyát, és a nadrágot levettem, mert így nem izzadtam bele a ruhámba, ezt még az eszkimóktól tanultam, akik között néhány évet eltöltöttem.

Azon a reggelen már felvettem a trikómat, így nem tűnhetett fel a csajnak, hogy lényegében meztelen vagyok.
Szerintem Zsuzsa nem is homorú, a keblei egyáltalán nem lógtak, feszes formás kis jószágok voltak, amikor megszabadítottam pólójától, egész felső mellkasát díszítették. Már akkor bezsongtam a mellein, amikor még csak futott, és izzadt, mint egy ló. Én is éreztem a testének a szagát, igazán izgató volt. A régi, falusi emberek is azt a jó tanácsot adták egymásnak, ha egy nőről el akarják dönteni, hogy feleségül vegyék-e vagy sem, vigyék el a legközelebbi bálba, ott jól táncoltassák meg, és a legközelebbi szalmakazal tövében szaglásszák meg a nőt. Ha a bugyija is nedves, meg a hóna alatt a blúzból is csavarni lehet a vizet, és így is kívánják a csajt, akkor nyugodtan elvehetik, különösen, ha sikerült megdugniuk.

Nem szabad elfelejteni, hogy Ferenc József, akit ugye sokan tisztelnek élete végéig lavórban mosakodott, és Schratt Katalin mégis rendszeresen járt hozzá kefélni. Katalin, és a falusi ember ugyan nem tudta, hogy a feromonok indították be őket, és egy viszonylag egyszerű biológiai folyamat részesei.

Én is így jártam Zsuzsával, illatos, csatakos teste részegítő hatással volt rám, talán akkor is megdugom, ha izzadt testének nincs jó illata, mert akkor éppen hosszabb ideje nem voltam nőben. Zsuzsa szemén az első pillanatban láttam, hogy megdughatom, nem tudom, férfi kollégáim nem veszik észre a felkínálkozást? Mindegy, a nő mit mond, egy villanás, és megjelenik a szimpátia, még ha a nő közben úgy érzi, fél.
Hiába erőszakoltam meg egy tucatot, ma is ezt teszem, csak most nem hosszú hajjal, hanem kopasz fejjel, mert ma ez a divat.
Többen visszajártak hozzám, bár a nőkről köztudott, hogy nem erősségük a tájékozódás. Zsuzsa is így járt, nem talált vissza hozzám.

Amint elkészült a könyvem, visszatértem a normális életbe, láttam Zsuzsát, egy villamoson utaztunk. A férjével volt. Az illatomat érezte meg, mert felém fordult. Elpirult. Ott állt szorosan mellettem. Nem ismert meg, mert a hajamat levágattam, és a szakállam is kisebb volt. Akkor is tartottam magam a jó szokásomhoz, hogy csak hideg, vagy langyos vízzel mosakodtam. A feromonjaimmal hódítottam, ez a villamoson nagyon sikeres módszer, de a tánc is erről szól.

A modern ember már régen nem tudja, mit miért tesz, így aztán minden hülyeséget megvásárol, és magára ken, hátha végre kap egy pasit, vagy egy nőt.
A borotvált nőket továbbra sem értékelem, mert egy frissen mosott punci nem sok hatással van rám, igaz, már akkor áll a faszom, ha rá gondolok, mi következik, és akkor még rajtuk van rendszerint a gatya.
Az igazi nő tiszta, de nem fertőtlenített, ha van illata, az ne szagosítótól származzon, ha lehet. Mielőtt a tompa érzékű olvasó közül valaki is felháborodnék, természetesen leírom, hogy találkoztam számomra iszonyatosan büdös nőkkel is. A tanszéken dolgozott egy fiatal nő, akkor még gépírónő volt a divat. Szívesen diktáltam neki, mert gyorsan, szépen dolgozott, hibátlan volt a helyesírása, és szépérzéke is kifogástalan. Diktálás közben a hölgyek mögé álltam, hogy ellenőrizzem, mit írnak, nos Bözsi, nevezzük így, mögé nem szívesen álltam, mert munkáját pontosan végezte, másrészt olyan büdös volt, hogy egy méteren belül nem bírtam a közelségét. Hozzá teszem, Kovács, aki szintén kolléga volt, folyton a nő körül császkált, egymásra is találtak.

Zsuzsa tényleg nagyot élvezett. Kifogástalan nőstény volt, remélem és is jól szerepeltem. Nem írja, de amikor megfogtam a csuklójánál, és magam mellé kényszerítettem, a szemén kívül a teste is a beleegyezés jeleit mutatta. Nem a földre rogyott, hanem a pokrócra, vigyázott, hogy lábai megfelelő támasztékot találjanak. A derekát leszorítva, éreztem, hogy ficánkolása erőtlen, mert a köréje fonódó lábamat ugyan nem tudta lerúgni magáról, de a trikó lehúzásánál a hátát, vállát úgy igazította, hogy le tudjam mezteleníteni.
A hölgyek többsége megfogja az ember farkát, mielőtt lenyelné szőrös, vagy szőrtelen barlangjával, ez afféle méricskélés, önkéntelen mozdulat, siettetés. Zsuzsa kissé hamarabb fogta meg a vesszőt, de a gyöngéd mozdulat sugallta, nem kell itt erőszak, ezért én is le tudtam venni magamról a trikómat. Eszembe sem jutott, hogy megszökhet a lány.
Őseink szerencsére nem láttak reklámot, ezért aztán természetes illatukkal hódítottak, többször is szeretkeztek, mint mi. Szaporodtak is, miután az ember a szaporodásra teremtetett. A Biblia helyesen írja: szaporodjatok, sokasodjatok.

Az ember összes funkciója a szaporodásnak van alárendelve. A kultúra a természettől való eltávolodás, azért hordoz annyi frusztrációt, mert az igazi funkciójától fosztja meg az embert. A következmény: kevesebb ondósejt, kevesebb vágy, kevesebb orgazmus, és élvezet. Terméketlenek a nők, mert a feromonok érzetének hiánya a petesejteket nem készteti mozgásra, az ondósejtek csenevész csapatokban kóborolnak a nők testében. Az ejakuláció, vagy a borotvált combokra érkezik, vagy a méhszájig el sem jut.

A kábítószer, az alkohol mind nagy ellensége a szexnek, ezért mindenféle pótszerrel igyekszünk feldobni magunkat, mi a vége: azt hisszük, hogy a kölni, a parfüm a vonzó, és nem tudjuk, hogy a természetes illat az igazi. Egyik barátnőmet kértem, ne borotváljon, illatosítson, azt szeretem, ha csak tiszta vízzel mosakszik, és nem szúr a pinája. Nem értette, perverznek gondolt.

Na ja, nem is volt a csajnak tartós kapcsolata, mert egy ilyen modern szexre készülni kell. Frissen kell borotválni, mert néhány óra múlva a növekvő szőrök már szúrnak, feltéve, ha elég vastag az ember fütyije. A nedvesítőszer is kéznél kell hogy legyen, mert a kádban kimosta a csaj a jó kis természetes síkosítót, aminek jó íze van, és tényleg csúszik, nem okoz allergiát. Na szóval, mire a csaj elkészíti magát a dugásra, már inkább a meccset nézzük, vagy a következő karton sört bontjuk meg, és el is felejtjük, hogy miért szöszmötöl a nő a fürdőszobában.


Ha más hajléktalan is jelentkezik írással, akkor lehet, hogy ez a Zsuzsa nem az a Zsuzsa. Egyébként pinpong asztalon is jó.
További Szextörténetek
Excsajok szexképei

Tetszik : 22 | Nem tetszik : 22
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like