Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Az első animal kalandom


Éjjel nappal amikor csak tudtam magamhoz nyultam de soha nem volt elég.Naponta 3-4 allkalom kellet.Egyszer egy szép nyári napon átmentem a szomszédba a növéremékhez.Senki sem volt othon éppen akkor.Hát én hátramentem a budihoz pisilni.Elövettem pisiltem de már éppen be fejeztem amikor a növéremék óriási Németjuhász kutyájuk leült elém és elkezdte nyalni a kis farkamat.A vér meghült bennem ugy meg ijjedtem.A szivem majd kiszakadt ugy kalapált a félelemtöl,hogy le harapja a farkam.Megderedtem teljesen.Az meg csak szépen nyalta a nagy meleg nyelvével.Akár hogy is féltem borzalmasan izgato volt amit csinált.Lassan azt vettem észre,hogy a farkam elkezd duzzadni és én egyre jobban felizgultam.De ennek ellenére moccani sem mertem.Egyre jobban eset ahogy nyalta a farkam és hamar keményen állt is.Mint ha nagy gyakorlattal rendelkezett volna nyalta a forro nyelvével ütemesen.Teljesen elveszitettem az uralmamat magamom annyira jól esett amit csinált.Mivel soha nem volt semmilyen tapasztalatom a sex terén nem is tudtam,hogy igazábol mit élek át csak azt,hogy ez borzalmasan jól esik a farkamnak.Nem kellet sokáig nyalnia a farkamat mert olyan jól eset amit csinált és annyira felizgultam töle,hogy hamar éreztem a lüktetést a farkamban.És akkor hirtelen kispricelt belölem,és ujra és ujra.Hihetetlen mennyiségü nedü jöt ki de a szuka nyalta tovább és a ki spriccelö nedüt is.Elszédültem a budi szélébe kapaszkodtam akkor élvezésem volt.Nem gondolkodtam lassan felhuztam a nadrágomat és elindultam vissza a házba.A szuka barátságosan követett játszot ugrándozott melettem.Igy minden félelmem elszált.Mivel kis fiucska voltam nem tudtam mi ez csak azt,hogy olyan nagy élvezetben volt részem ami felúl mult akkor mindent.Még az nap délután elvittem a szukát sétélni hátra a bokros részre.Elbujtam vele és gondoltam hátha ujra megteszi.És amikor elövettem neki a farkam az megszagolgatta és elkezdte nyalogatni.Elájultam,hogy müködik a dolog az ,hogy mitöl nem tudtam csak azt,hogy ez nagyon élvezetes.Mint egy betanitott robott nyalta és nyalta.Hamar ujjra elélveztem még nagyobbat mint elsönek.Onnantol kezdve már nem csak a növéremék miatt jártam át hozzájuk.Mindig meg volt az allkalom minden nap ,hogy naponta legalább 2 allkalommal lenyalassam a farkamat.Ma már 50 vagyok de az akkori esetért nincs büntudatom.Söt még mindig jó szivvel és örömmel gondolok vissza rá..Hát igy vesztettem ell a szüzességem.
További Szextörténetek


Tetszik : 19 | Nem tetszik : 13
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2021-07-01 07:50:13
Nagyon jó
Én is kipróbálnám

_________________________

2021-09-13 20:41:47
Gergö
Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne.

_________________________

2021-09-13 20:44:01
Pál
Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom.

_________________________

2021-09-13 20:48:07
Viktor
Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat

_________________________

2021-11-21 20:15:11
Dávid
Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem..

_________________________

2021-11-30 03:35:40
Laci
Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni..

_________________________