Legutóbbi hozzászólások:
754008 - Megtörtént ? Láttam nöt kutyával, beszálltam. Nagyokat élveztünk. | Zsolt - B&*224;r csak &*232;n is igy vesztettem volna ell a szüzess&*232;gem. Amikor ell olvastam ezt van 1 szuk&*224;nk &*232;s r&*224; sz&*224;ntam magam f&*232;lve de nem b&*224;ntam meg s | Nagycsikló - Nagyon izgató.... | ExoVáró - Remélem megpusztultok valamiben, vagy megbasznak az állatvédök nagyon rohadékok. | Lovász - Én a poninkat dugtam meg az volt az elsö sex elményem. Azota is tartok egy szukát nem lehet abba hagyni annyira jó | Krisz - Bár csak én is igy vesztettem volna ell a szuzwsségem | Csdabolnak - remélem majd írnak a fradis állatvédök és mebasszák a picsád. | Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 |Megbasztak keményen


Egy ideje már úgy érzem, megtaláltam álmaim férfiját. Kristóf nálam hét évvel idősebb, ő a lelkitársam, emellett pedig a szexuális életünk sem gyenge. Az első alkalommal, amikor együtt voltunk azt éreztem, hogy soha nem fog tudni kielégíteni, és elég kicsi is a farka. Azóta ez megváltozott, mondjuk napi többször “gyakorolunk”. Ő az első férfi akinek a férfiasságán ülve, sikítva tudok elélvezni. Gyönyörű érzés.

Kristófnak van egy velem egyidős öccse, Dani. Dani ugyan olyan jól néz ki, mint a bátyja, igaz, belőle hiányzik az a férfiasság, és ha jól gondolom, még szűz. Egy meleg nyári napon Kristófnak dolga akadt, így elment otthonról, Danival pedig a szobájában az ágyon ülve tanultunk. Miközben a feladatokat magyarázta nekem, én a gondolataimban egészen máshol jártam. Vajon neki is olyan kicsi? Ha igen, az is tud annyira kemény lenni, hogy spriccelve menjek el tőle?

– Bella, érted amit mondok? – elmélkedésemet zavarta meg a hangja.

– Hogyne érteném- néztem mélyen a szemébe és közben megharaptam a számat.

Ettől ő elpirult, a szemem sarkából pedig láttam, hogy ágaskodni kezdett a farka a laza rövidnadrágja alatt. Kezem a combjára tettem és simogatni kezdtem azt. Láttam hogy nagyon zavarba jött, és a feladatok magyarázásába is belegabalyodott.

– Melegem van-mondtam és azzal a lendülettel le is vetettem a toppomat, ami alatt már semmi sem volt.

Láttam, hogy nyálcsorgatva figyeli a cicijeim, és hogy a férfiassága már olyan kemény, hogy legszívesebben beleülnék. Így hát jó kislány módjára elkezdtem azt kibontani a nadrágjából és a kezembe vettem. Neki egész nagy farka volt, az erek csak úgy duzzadtak rajta. Meglepődésemet egy érzéki nyögéssel jeleztem, majd el is kezdtem nyalogatni. Miután végignyaltam a heréitől a makkjáig, rácuppantam és határozott mozdulatokkal elkezdtem szopni. Éreztem ahogy a hatalmas fasza csak úgy lüktet a számban, ennek hatására a hajamat is elkapta és jó erősen elkezdte rányomi. Ettől én mégjobban beindultam és megemeltem a fenekem felé, ezzel jelezve azt, hogy kezdjen el ujjazni. Annak ellenére, hogy szűz volt, igazán jól bánt a nedves puncimmal. Ujjaival elkezdte izgatni a csiklóm. Ekkor meghallottuk, hogy valaki jön felfelé a lépcsőn.

Gyorsan leugrottam róla, felöltöztünk és már nyílt is az ajtó. Kristóf volt az. Gyanakvóan nézett rám, odasétált mellém, a derekamra helyezte a kezét és így szólt?

– Hát ti mit csináltatok?

Hirtelen lányos zavaromban csak ennyit tudtam kinyögni:

– Van kedved csatlakozni?

Láttam, hogy felcsillant a szeme, az öccsére nézett, az bólintott egyet, majd csapott egy hatalmasat a fenekemre.

– Hát akkor folytassátok ott, ahol abbahagytátok.

Tüstént térdeltem is le Dani elé, vettem is elő a pulzáló faszát és már azonnal a számba is vettem. Szép lassan lehúztam őt magam elé, hogy térdeljen, én pedig négykézlábra ereszkedve toltam a fenekem Kristóf felé. Értette a célzást, mögém jött, a kicsi, de nagyon kemény faszát nagyon erősen belémnyomta, majd előrehajolt és a fülembe súgta:

– Ezt érdemled te szuka.

Ettől nagyon beindultam, a kezébe adtam a hajam, kérve hogy tépje szét azt is, miközben én az öccse farkát szopogattam. Serényen mozgattam a csípőm körbe-körbe és közben élveztem a két testvér faszát. Mikor már éreztem, hogy Dani lassan elmegy, abba hagytam a szopását és kértem, hogy menjünk fel az ágyra. Felfeküdtem a hátamra úgy, hogy a fejem lefelé lógjon, szét tettem a lábaim, és kértem Danit, hogy tegye be a nemi szervét a forrón izzó, nedves puncimba, a páromnak pedig jeleztem hogy álljon elém, és basszon szájba nagyon erősen. A kis farkát imádom mélyen letorkozni és fuldokolni tőle. Eközben az öccse pedig belém hatolt a véreres farkával tövig. Sikítva kiáltottam fel, hiszen jó ideje nem volt dolgom ekkora mérettel. Felvették a ritmust és egyszerre basztak mind a ketten. A két fiú teste egyszerre gyorsult fel, majd feszült meg, mindketten hatalmasat élveztek belém, ki ide, ki oda.
További Szextörténetek
Excsajok szexképei

Tetszik : 15 | Nem tetszik : 7
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like