Legutóbbi hozzászólások:
754008 - Megtörtént ? Láttam nöt kutyával, beszálltam. Nagyokat élveztünk. | Zsolt - B&*224;r csak &*232;n is igy vesztettem volna ell a szüzess&*232;gem. Amikor ell olvastam ezt van 1 szuk&*224;nk &*232;s r&*224; sz&*224;ntam magam f&*232;lve de nem b&*224;ntam meg s | Nagycsikló - Nagyon izgató.... | ExoVáró - Remélem megpusztultok valamiben, vagy megbasznak az állatvédök nagyon rohadékok. | Lovász - Én a poninkat dugtam meg az volt az elsö sex elményem. Azota is tartok egy szukát nem lehet abba hagyni annyira jó | Krisz - Bár csak én is igy vesztettem volna ell a szuzwsségem | Csdabolnak - remélem majd írnak a fradis állatvédök és mebasszák a picsád. | Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 |Matyiratyi langyi level


Az alább olvasnivaló új barátnőmmel történő levélváltásaimból tartalmaz pikáns részleteket! Vágjunk bele! Lássuk csak íme, az egyiket, amelyet én írtam neki:

Csókollak Vikvarjú:)


Írok ma is neked, bár lehet, hogy egy ideig ma utoljára hosszabban.
Most már tényleg el kellene kezdenem tanulni a jövő heti nemzetközi jog vizsgámra.

Kezdem azzal, hogy tök furcsát álmodtam:)

Először is azt, hogy a Dunára tévedt egy orosz tengeralattjáró, de az amerikai cirkáló már leste, mikor bukkan fel. De ez nem akármilyen tengeralattjáró volt! Amerikai rombolónak álcázta magát, amikor kibukkant a vízből, hasonlított rá. De azért elég gagyi volt, úgyhogy az amerikaiak hamar megneszelték, hogy itt nem stimmel valami. Aztán észrevették, hogy a tatján véletlenül ott maradt egy vörös csillag. Úgyhogy szépen kilőtték, még mielőtt lemerülhetett volna.

Mindenközben partiztam egy hatalmas házban. Csakhogy olyan smucig volt a vendéglátó, hogy fizetni kellett a tömény piáért, poharanként 840 forintot. Ezen persze ki volt akadva mindenki, úgyhogy csak sört ittunk. Én és a haverjaim döglöttünk a fotelokban, míg a lányok hordták nekünk a piát. Megjelent Zsófi is, tudod, kiről beszélek, de ő nem akart inni, úgyhogy nem bírtam leitatni, pedig…:D

Aztán találkoztam egy csajjal, akiről kiderült, hogy az IBS-re jár. Ez jól indult, de aztán megjelent egy csávó, aki szintén ibéeses volt, és az meg akart verni, úgyhogy elbújtam egy sörösrekeszbe

Közben a Dunán ismét alakultak a dolgok. Hajók vonultak fel, egy T alakú móló előtt, és rengeteg ember volt ott. Csakhogy… az egyik öblöt köd takarta. A ködben pedig egy hatalmas szörnyeteg lapult, aki úgy úgy nézett ki, mint egy nagyon gagyi Tirannoszaurusz. Nagy fekete nyelve volt és csókos szája. Aztán elkezdett vérengzeni. Miután mindenkit megevett, foglyul ejtett pár fiatal lányt, és közölte velük, legtöbbjüket úgyis kinyírja. Párat FEJBELŐTT (egy tyrannoszaurusz? ), néhányat csak simán megevett. Volt egy segédje is, akit jól lebaszott, amikor elfogyott a tölténye. Hogy mért nem gondoskodott több töltényről. Aztán végül mindenki meghalt. Kár, szép csajok voltak.

Node lássuk a meghatóbb részt….

Ma reggel, amikor 6-kor felrázott a vekker, durcásan visszafeküdtem,
hogy én csak azért is alszom még egy félórácskát. De nem aludtam,
hanem te jutottál eszembe, és elmerengtem az ágy puha melegében.

Sötét volt, s bár nem láttam, de tudtam, hogy kinn esik a hó, betakarva
mindent fehérségével. Szinte éreztem a hidegen... de képzeletben
elkalandoztam, és már nem fáztam többé.
Egyedül hevertem, de szinte éreztelek magam mellett... éreztem
tested ahogy hozzám simul illatosan, odaadóan...éreztem ahogy
megcsókolsz. Éreztem puha szőke hajad érintését, szerelmed
forróságát. Testem is reagált, szívem gyorsabban vert, péniszem
megmerevedett (most is, ahogy e sorokat írom), és lelkem betöltötte
valami nagyon jó érzés. Olyan jó hogy mellettem maradtál, olyan jó
hogy szeretsz... és már biztosan tudom, én is téged. És kívánlak.

Elképzeltem, ahogy elnyújtózol mellettem, szemembe mosolyogsz... ajkad buján szétnyílik...kezed péniszemre siklik, s húzogatni kezded. Előbb lassan, aztán gyorsabban… igen! Latyakos lesz tőled a farkam és ujjaid alatt bugyognak drága nedveim, míg csak remegő testem a csúcsra nem juttatod.
Aztán én tartalak a karjaimban, selymes bőrű tested simogatva, majd elmerülve ajkammal combjaid között. Isteni, kéjre sápítozó puncid van, kis szőke szőrcsomód harapdálom, mielőtt megnyalogatnám ajkaid, bedugnám az ujjaim, és jó erősen megkeféllek velük. Hajamba markolsz és nagyon oda vagy. Megérzem gyönyöröd heves s forró viharát, a testedbe markoló
kéjt...végül végcsókoltam gondolatban szerelemtől ittas, kimerült tested.

Pihegünk pár percet, majd négykézlábra állsz és én jó erősen belédhatolok… felnyögsz annyira vágyod már a faszom. Szétfeszítem a segged is, mert tudom hogy úgy szereted. Döngetlek és közben ujjazom a segged. Hátad rángatózik, hajadba markolok és teljesen összetapadunk. Halkan mormogod hogy igen, még, én pedig csinálom, míg csak beléd nem spriccelek és te is elsírod magad a gyönyörtől.
Aztán elképzeltem, ahogyan egy folyóparton állunk a tavaszban,
fölmosolygunk a madarakra az égen, érezzük a víz illatát...s fogod a
kezem. Majd megöllek, s csókolom hajad puha selymét, te pedig
érzed, tiéd vagyok minden idegszálammal abban a pillanatban.
Rügyező fák alatt sétálunk picinyég a langyos napmelegben, majd később,
mikor leszáll az este...és boldogok vagyunk.

Hát ezt álmodtam én reggel, félig ébren...aztán felkeltem, leírni ezt neked, aki a képemmel alszol... hogy viszonozhassam azt a sokszor bizonyára reménytelennek tűnő szerelmet, amit irántam érzel.

Ha tudok, majd írok még.
Szeretlek Vikvak!

…………………………………………………………………………………………………

Utóirat: amit ő erre válaszolt!


Soha!Soha!Soha!Soha nem tudnálak elhagyni!
Ezzel a levéllel nagyon meghatottal. Annyira, hogy pityergek.
A szívem szakadna meg, ha el kellene felejtenem téged!
Levi tényleg rendes pasi, de nem tudnám magam elképzelni vele.
Én meg akarok maradni neked!
Túl sok dolgot tettem miattad,neked ami hozzad láncol és nem is bánom.
Kimondhatatlanul szeretlek!
És én is kívánlak… soraid olvastán benedvesedtem!
Csók neked drága!
A tartozasodat nem fogom elfelejteni nyugi!
Szeretlek!Szeretlek!Szeretlek!


UGYE MILYEN JÓFEJ A CSAJOM?
További Szextörténetek
Excsajok szexképei

Tetszik : 3 | Nem tetszik : 3
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like