Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Kirándulás az erdöben


Tavaly tavaszzal történt ez. Van itt a közelben egy patak,meg egy erdö,oda járunk ki mindig piázgatni meg sütögetni a barátaimmal. Most is kimentünk vagy nyolcan,a hefti vitt le az apja dobozosával. Tüzet raktunk ment a pia,meg a kolbász sütés:))) Mentünk a picsák után mindig ujjazni öket a fák közé,mert ilyenkor csak arra van erö:DD Estünk keltünk,a hefti meg szokás szerint vette elö a füvet,még be is szivtunk nagyon csúnyán! Levetköztünk gatyára úgy pucérkodtunk az erdö közepén,coco danceltünk a földön már a végén!:DDDDDD Hefinte volt egy bögréje vasból,azt pörgette mindig,fel volt kötve bálamadzaggal a gatyágára. Úgy fejbebaszta a Petit vele dölt a vér az orrából:D:DDDDDD Ez a hülye meg felkapta a baltát azzal ment neki!!! nagynehezen szétszedtem öket,modnom a bulinak vége,menjünk haza. Elindultunk ketten a petivel , 10 kilóméter gyalog az út,2 liter rumoskólát vittünk azért magunkkal. be is szürtük. beértünk a faluba , vettünk sört a kocsmába vagy 10et,mondom menjünk hozzátok Petigeci szürünk tovább! Elindultunk. Hopp mondom itt lakik az egyik ismerösöm csaja,kopogjunk be az ablakon,hajnali 1kor már ne menjünk be! Bemásztam a keritésen,bekopogtam. Ki is nyitotta egyböl az ablakot! Mondom gyere piázni velünk! Én magam sem hittem el,de úgy ahogy volt,hálóingbe meg papucsba kimászott az ablakon,és jött velünk:))) Na ez ki lehet a faszra éhezve,vagy csak hülye:DDDD Odaértünk. Kriszta szobájába mentünk be,ott nagyobb a hely,meg volt hifi,zenélgettünk,ittuk a sört,Szilvike meg játszott a tengerimalacokkal. Mondom csak meg kellene kurni,ha már eljött. Elkezdtem fogdosni a picsáját a hálóingbe,mondom szilvike vetközz le nekünk meleg ez a hálóing:)))) le is vette, bugyiba volt meg melltartóba. Elég vékony csaj volt,söt,nagyon,nem is szeressük ha nincs mit fogni,de mondom mára jó lesz beszögelni:D DDDD Úgy is lett! Petit átküldtem a másik szobába,én meg elkezdtem szilvi bugyijában nyúlkálni! tiszta nedevs volt már a pinája,csak ugy szivta be az ujjaimat. Szájába adtam a faszt,úgy szopta mint aki két éve nem látott ilyet! Nekidöntöttem a tengerimalac akváriumnak,és kúrtam hátulról,aztán rá a seggére az egészet:DDD letöröltem a hálóingével,és beküldtem a petit hozzá,azt is leszopta. Fiatal volt még kellett neki a fazs!

Egy hét múlva :Megyek át az ismeröshöz,(szilvi barátja),kellett kölcsön franciakulcs,erre áll kint a teraszon,és ordít!%! SIMONKA FASZA GYEREKNEK KÉPZELITEK MAGATOKAT??? Mondom mi a fasz baja van ennek,nem ugrott be hirtelen!! MESÉLJ CSAK SIMONKA MI VOLT A SZILVIVEL? akkor beugrott,de már láttam hogy Zsolti(szilvi barátja) szalad felém a kerekes kútnak a tekeröjével!!!!:)))))))))))))))))))))))

Futás közben írtam az sms-t a petigecinek,lebuktunk bazki ! ! Hú most mi lesz,ezek mennek melindához! Hozzánk jöttek vagy heten! Ott volt a meli is,kint a kapuban ment ám az orbákolás! Box nem volt,de bögött a szilvike,bögött a melinda,még az is bögött akinek semmi köze nem volt hozzá:))) én meg kihoztam egy üveg piát meg két poharat,és a petigecivel elkezdtünk inni amég ezek ölték egymást. Végül mindenki hazament,mert látták hogy kurvára leszarom.

Megbántam. De meli velem maradt,mert egy jó barát beszélt vele telefonon,csak nem írhatom le a nevét:DDDDDD
További Szextörténetek


Tetszik : 18 | Nem tetszik : 24
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like