Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Itt a tavasz dagad a petigeci 2 centis fasza:)


Hétvégén nagy buláj volt nálunk:))) Mióta nincs a Melinda ki vagyok cserélve teljesen,igaz majdnem mindennap segg részegek vagyunk,mert én iszok akkor a petigecinek is kell:) Munkából hazafelé mondom petigeci,ugorjunk be hozzánk sütünk kis kolbászt meg piázgatunk a kertben,nem kellett kétszer mondani:)) Pénzünk nem nagyon volt,eért a kisboltba megvettünk mindent anyám számlájára:))) Reggel nyolcra értünk haza , tízkor már olyan részegek voltunk,hogy a Petigeci ráesett a ruhaszárítóra ami darabokba tört egyböl:))) Mondom Petigeci gyere egyél valamit,attól észre térsz,erre átesett az asztalon,fejjel bele a kajába,és borult be a bokorba asztalostól:)))))) Mondom ez nagyon bolond:)))) Petigeci,mondom hivjunk valami csajt át,de ez már nem tudott beszélni,csak annyit hogy ééééé éééééé éééééé:))))))) Kicsit józanodott,felhivta az Ágit hogy jöjjön el,azt mondja kimegy elé az állomásra én meg mondom áthivom az Anitát(anita a faszverö történet),hátha lesz valami maoláztatás és kézimunka csoport:))))) Annak se kell kétszer szólni ha répáról van szó,föleg szombat délelött. Kicsit játszotta a picsáját,de jött aaa:)

Petigeci azt mondja : kiszaladok az állomásra Ágika elé. Nézem eltelik 1 óra, 2 óra:))) Jön az Ági egyedül jujjj :D Megjött az Anita is közben. Mondom Petigeci hol van?:)) Azt mondja az Ági nem tudja,telefon is ki van kapcsolva neki:))) Iszokatunk,piázgatunk a lányokkal,egyszer csak nézem az utcán jön a Petigeci,meg a Taxisszopós össze vannak borulva és üvöltenek,énekelnek,tolják a taxis biciglijét:))) A kurva anyád mondom ez idehozza a taxist:))) Petigeci mi van , miért nem mentél az Ági elé ki? Aztmondja : aaaaaaa áááááá:))))))) Elfelejtette mert behivta a Taxis útközbe a kocsmába:)))) Nem bírt két szót mondani az ember:))) Alig birtam ott tartani az Ágit,haza ne menjen. Taxisnak kitettem a kempingágyat,összecsuklott alatta úgy aludt,meg be is húgyozott álmában:)))) Petigeci magához tért nagyjából 1 óra múlva,megitattam vele két liter szódát,meg citromlét.

Folyatjuk a bulit,füztem az Anitát már,meg minden egyszer csak ez az állat elkezd ordítani : HÉ ÉÉÉÉÉ TAXIS SZOPÓS!! HÉÉÉÉ TAXIS SZOPÓS MIT CSINÁLTOK OOOOOOT:D Mondom kuss már te hülye itt fekszik 10 méterre,lebukunk te fasz:))) Azt mondja ez nem a taxis,hát én a taxis szopósról beszélek:))) Kész ennek vége nem tudja ki ez,még vele jött ide:)))) Csak üvólt csak üvölt. Ági kész,bement aludni a lakásba inkább,azt mondta itt elszakadt a cérna,Petigeci egyedülálló lesz holnaptól:)))))))) Mondom mostmár úgyis mindegy,gyere vigyük ki a taxist az utcára. Megfogtuk hárman és kempingággyal együtt atvittük a szembe oldalra bebasztuk az árokba,arra se ébredt meg:)))))))) GYerünk inni.

Anita fogdosta közbe a pad alatt a fuvolát,de a tintától megint nem müködött,de mondom ha itt alszol akkor este megkapja a picsád ami jár:)))) Iszunk,iszunk egyszer csak felkel az Ágika,és megy haza. Petigeci meg utána,de úgy összevesztek,hogy a vonattól visszajött és berúgott ma harmadszor:)))) Anita drágát is úgy leitattuk,lefeküdt ott kint az asztal alá,mint aki meghalt,mondom ezt is ki kéne a taxis mellé dobni,nem bírják ezek a piát:))) Peti fején már láttam azon gondolkodik hogyan vigyük ki:)))))) Aztmondja : megyek húgyozok egyet. Látom áll a keritésnél támolyok,egyszer csak fejjel bele a nádkerítésbe,úgy átszakadt a szomszédhoz a 2 centis faszával együtt,azok meg kint ültek a terszon:)))) Futottak is,én meg rángattam vissza a Petigecit,mondom ezek megtapossák a fejét,jött ám üvölteni a szomszéd : MOST APÁDNAK SZÓLJUNK VAGY A RENDÖRSÉGNEK!!!? Mondom ne tessék senkinek,megcsinálom a kerítést,csak el van fáradva a Peti éjszakás volt:)))) Be is vittem a lakásba,bebasztam az ágyba Anita mellé,kimentem visszaállítottam a kerítést ahogy tudtam,mondtam majd megcsináljuk. Eloltottam a tüzet,a bulájnak vége van mondom,mert tényleg kijönnek,vagy apámat felhívják,az meg szétbassza a fejünket. Megyek be , ez a hülye meg már látom ott smárol az Anitával,aki már félmeztelen:))))) Mondom nem csapok szét közöttük,ennyi belefér,csak mossák ki az ágynemüt a végén:))))))
További Szextörténetek


Tetszik : 97 | Nem tetszik : 58
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like