Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Lali - Fleségem használata imádpm,ha alig van rajta ruha


Elmentünk a feleségemmel a Jugó tengerpartra nyaralni. Nem gondoltam,hogy itt is összeakadok valami ismerössel, de ök is nászúton voltak. Feleségemnek ott vettem egy olyan bikinit ami alig takarta a formás fenekét, mert addig kefélte egy szomszéd srác a seggét az elmúlt hónapba,hogy teljesen kikerekedett.elötte teljesen lapos volt, de ezért nem zavart csak,hogy egész formássá alakult a kefélések során.Mikor felvette a butikba a bikinit és megláttam a formás seggét már ki is fizettem az árát, pedig a melleit alig takarta a felsö rész és az meg különösen szexissé vált.

A nejem nem is akarta a bikinit mondván alig takar valamit és így egy kúrva néz ki, de mondtam neki akkor ha úgy érzed légy kúrva ezen a két héten és ne vegyél semmi ruhát magadra. ezt halva teljesen kiborult,hogy nem kurvának szerzödött mellém. Mikor elindultunk a strand felé és leterítettük a pokrócot akkor derült ki,hogy valójában egy majdnem nudista strandra kerültünk,mert az ott lévö fürdözöknek csak alig kis hányada viselt fürdöruhát.

Ennek én nagyon örültem,mert mindig arra vágytam,hogy a feleségemet a nudista strandon bámulják esetleg megbasszák.Alig ültünk le egyszer csak azt vettem észre,hogy a nejem bikini felsöje leesik és egy ismerös nöi arc mosolyok felénk.Kiderült,hogy a feleségem még az amerikai barátnöje itt nyaral és neki feltünt,hogy a csajon van felsö bikini rész és így akarta meglepni.

Ez csodásan sikerült és amikor a feleségem rájött,hogy ki gombolta ki a felsörészt nem akart cirkuszt csinálni és elfogadta,hogy a mellei ezentúl szabadon kint lesznek. Kiderült,hogy a barátnöje pár nappal azelött jött ide a völegényével, megesküdtek és most itt vannak nászúton. Végre egy ismerös és így legalább nem fogok unatkozni,mert míg a férjem téged kefél én a te férjeddel fogok házaséletet élni.Hát erre nem számított a feleségem és így mikor felállt a csaj egyszerüen lehúzta a bikinibugyit róla.Majd megfordította és gyönyörködni kezdett a szép kerek seggébe és megkérdezte ki kefélte annyira seggbe hogy ilyen lett a segge.Mondtam neki egy hónapja házasodtunk össze és ahol lakunk az ott lévö férfiak rendszeresen seggbe baszták a feleségemet és azért nem csináltam belöle nagy dolgot,mert ilyen szép formájú segge lett a sok baszástól.

a feleségem lassan belenyugodott abba,hogy mindenki megcsodálta a testét és sokan el akarták vinni egy két kefélésre,meg még pénzt is ajánlottak neki kefélésenként. A barátnöje odasúgta nekem,hogy majd ö gondoskodik arról,hogy az itteni férfiak jó pénzért megbasszák a feleségedet, mert reméli öneki is leesik abból a pénzböl valami, hiszen ök Amerikába több évig hivatásos kurvák voltak és abból is éltek. A férje is tudta ezt és bár nehezen de ki tudta ebböl a körböl öt.

ettöl kezdve alig láttam a feleségemet és amikor már jöttünk hazafelé akkor mondta el sírva,hogy a két hét alatt több mint háromszázan baszták meg és harmincezer dollárt keresett. Ha el akarok válni töle elfogadja azt is.nm váltunk el és ahová elmentünk ott is változatlanul lefeküdt mindenkivel annyi különbséggel,hogy én is ott lehettem és élvezhettem ahogy kefélik és szoptatják.
További Szextörténetek


Tetszik : 74 | Nem tetszik : 53
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like