Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Karesz - Nösülésem


Nemrég jöttem be egy nagyvárosba egyetemre vidékröl. Azért is ide kellett jönnöm,mert az egyik rokonom feleségét addig cserkésztem,amíg sikerült gerincre tennem és attól kezdve egy éven keresztül rendszeresen keféltem söt a barátnöjét fel is csináltam aminek aztán a férje örült a legjobban,mert közölte velem hogy sajnos mivel elnött korba mumsza volt magtalan.
közben a feleségének a barátnöje megtudta a dolgot és elmondta a férjének és erre az meg akart ölni,hogy felcsináltam a feleségét. Mikor a vizsgálat megtörtént a felesége el akart válni töle, de csak a srác és a szülök nagy könyörgésére vonta vissza a válópert.

Nekem a közeli városba kellett volna mennem tanulni, de végül is egy másik helyre jöttem. Itt senkit sem ismertem és eléggé nehezen találtam magamnak megfelelö szállást ami külön bejáratú kertes ház része volt és a kapu és a lakásom bejárata el volt takarva fákkal ,nem lehetett látni kit hozok be a lakásba, A egyetemen sok olyan csajjal találkoztam aki imádta a faszt és imádta,ha a szájába élvezek el mert akkor biztos nem csinálom fel. Megismertem és barátok lettünk az egyik diáktársammal aki ebben a városba lakott és egy alkalommal amikor beteg volt meglátogattam. Mikor elmentem hozzá egy fiatal nagyon csinos leányzó nyitott ajtót és megkérdezte mit akarok,majd közöltem vele ki vagyok és miért jöttem. Mondta elöbb megkérdezi a testvérét majd utána beengedem. erre bezárta az utcai kaput és én kint maradtam.Pár perc múlva beengedett és elnézést kért ,hogy nem engedett be elöször,de nem ismert és nem tudta megbízhat e bennem vagy sem.

bent amikor találkoztam az évfolyamtársammal mondtam neki nagyon csinos és elegáns a testvéred igazán kár,hogy nem mutattad már be korábban. Miért el akarod csábítani kérdezte .Hát tudod legalább is eljárhattam volna vele ha a szüleid is beleegyeznek. Ekkor mondta,hogy nála két évvel fiatalabb és nagyon válogatós , de még egyetlen fiú sem vihette el sehová,bár a szüleim mindig piszkálják,hogy menjen el táncolni is amikor a barátnöi is hívják.Késöbb megnyomott egy csengöt és bejött a leányzó megkérdezni mit akar a bátya. Mondta neki mit akar és az közölte azonnal hoz be nekik kávét,majd kiment. Közben átöltözött,mert egy nagyon csinos miniruhába volt amikor bejött és amikor beengedett akkor egy mackó alsó és egy pulcsi volt rajta.

Kimondottan nagyon csinos a testvéred és szívesen sétálnék vele bárikor és élvezhetném,hogy a város legcsinosabb és legszebb lányával randizok. Ha beleegyezik ne nagyon dicsérjed,mert így is fejébe szállt már a dicsöség. Jól áll neki a miniruha és jó alakja is van. Irigylem a barátját akivel járkál. Nincs senkije és nem járkál senkivel. Volt pár éve valaki akivel egyszer moziba ment, de aztán mozi közben felállt és hazajött,mert mint késöbb a srác nekem elmondta meg akarta simogatni a melleit és a combjára is rátette a kezét,majd a bugyijába is be akart nyúlni, de ö rávert a kezére és otthagyta a srácot. Azóta senkivel sem ment sehová csak a családdal. Na végre . ez mit jelent kérdezte a barátom. pont ilyen leányzót keresek aki még ha jól értettem érintetlen és ilyen asszonyt szeretnék feleségül venni is a késöbbiek során,ha sikerül.Persze ez még jóval odébb van.

Mikor bejött én felugrottam és bezártam az ajtót,mert tele volt mindkét keze és odahúztam egy kis asztalt,és széket majd segítettem neki lepakolni és amikor leült alá segítettem a széket. A kis csaj csak lesett és mondta ilyen még soha nem történt vele.hogy valaki ennyire készséges volt. De hiszen ez a természetes nem? kérdeztem mire a srác is meglepödött. Mikor leült egy kicsit felcsúszott a miniruhája és kilátszottak a combjai, de rögtön megigazította és elnézést kért.Szerencsére nem ment ki és el kezdtünk beszélgetni .Közölte,hogy ö is jár egyetemre és mondta hová majd pár perce rá kinyílt az ajtó és bejött az anyja és utána az apja is. Kiderült egy munkahelyen dolgoznak és a mai nap az egyedüli a héten és ilyenkor együtt jönnek haza. Bemutatkoztunk egymásnak és az édesanyjuk közölte,hallott már felölem, de örül,hogy találkoztunk, mert ritkán volt még hogy valaki meglátogatta betegen a fiamat. Mondtam neki is és a férjének is nagyon csinos és értelmes leányuk van. Reméli megengedik nekem hogy elhívjam sétálni még a holnapi nap,vagy esetleg motiba vagy táncolni vihessem. Ezt nem tölünk kéne megkérdezni hanem a lányunktól,bár ö nem szokott senkivel sem sehová menni. Tudom mondta a barátom miért, de hát nem lehet mindenkit egy kalap alá venni nem? erre a leányzó közölte,ha holnap felhív telefonon akkor megmondom addig gondolkodok rajta. Pár perc múlva felálltam jó egészséget kívánva elköszöntem mindenkitöl és eljöttem. Az apjuk engedett ki az udvari kapun.

Másnap délelött tíz óra tájban felhívtam öket és a barátom aki beleszólt közölte szól a húgának és beszélj vele. Mikor meghallottam a hangját már kezdtem reménykedni és valóban beleegyezett, de mondta,hogy melyik filmet nézné meg szívesen és mondta ne menjek elé majd a mozi elött találkozunk. Úgy is volt Találkoztunk és most is ugyan az a miniruha volt rajta,mint elözö nap. Nyújtotta a kezét én meg felemeltem és megcsókoltam,mire mondta ezt többször ne tegye,mert akkor nem jövök el és nem találkozunk. Mondtam nem azért csináltam,hogy megbántsam hanem a tiszteletem jeléül.Bementünk megkérdeztem kér e valamit, de nem kért semmit. Leültünk úgy középtájon volt a jegy és a sor közepén.

egész idö alatt a keze a térdein és a térdén felül a combján nyugodott, de én igyekeztem hozzá sem érni. Mikor vége volt a mozinak és kifele kellett jönnünk rátettem a vállára a kezemet és elöre tessékeltem,hogy ne utánam ki jönnie.Megköszönte és mondta elcsodálkoztam,hogy még ilyenre is gondolok, De hát nem ez a természetes, de igen csak ezt nem szokás így csinálni. Megkérdeztem hogy tetszett a film mondta jó volt és most mi a további programod kérdeztem. Hát nem is tudom a szüleim mondták én döntök ez ügyben és szívesen elmegyek veled táncolni, de elöbb szeretnék hazamenni átöltözni, mert én szeretem a kidobós táncokat, de ebben a mini ruhában nem lehet és nem akarok esetlenül kinézni tánc közben.

Hazakísértem,mire mondta gyere be én igyekszem átöltözni és addig a barátoddal beszélgess. Na kérdezte milyen volt mondtam neki jó , de köszönöm a figyelmeztetést amit a korábbi srácáról mondtál, mert nekem is viszketett a kezem a szép formás combjai láttán, de nehogy megmond neki,mert ha emiatt nem jön velem tovább akárhová akkor nagyon megverlek. Nemsokára jött is a leányzó és elmentünk. Közben bejöttek a szülei és jó szórakozást kívántak,neki meg mondták addig maradsz kislányom ameddig akarsz, de reggelre gyere haza, Jót nevettünk ezen és elmentünk.

csodálatos volt vele beszélgetni és táncolni is. persze közben odajöttek és felkérték táncolni, de ö mondta köszöni, de csak a partnerével megy táncolni. Ezt nagyon tudtam értékelni és elmentünk táncolni. egy tangó ment és persze spanyol tangó amit külön élvezett,mert ahogy kell úgy táncoltam mikor egy sima tangó jött utána a leányzó odasúgta a fülembe köszönöm a szép spanyol tangót jól esett ilyet táncolni és ezt kevesen tudják. Erre megkérdeztem sokat jársz el táncolni.Nem .Néha az egyetemen táncolni szoktam ha olyan buli van ahol rendesek a srácok és nem eröszakoskodnak velem,mert azt nem szeretem. Egyébként nem járok senkivel,mert az a meggyözödésem,hogy csak azért visznek el táncolni, hogy utána lefektessenek.Veled kivételt tettem és remélem nem fogok csalódni benned, mert az anyámék már azt szeretnék,hogy én is felnött legyek és ne várjak addig amíg férjhez nem megyek,mert szüzen akarok férjhez menni. Mondtam az anyának,hogy ezt neked is meg fogom mondani, mire ö azt mondta ez még nagyon korai elmondanod, mert lehet,hogy nem lesz további randevú utána.

Lehet hogy szüzen fogok meghalni, de akkor sem akarok állandóan partnert cserélgetni mindenkivel. Én teljesen megértelek és nagyon örülök,hogy eljöttél velem és megbízol bennem biztosan nem foglak ilyesmire kényszeríteni,mert bár a szüleim háza nem itt van, és én ott már túl lettem a szüzességemen, de nem kell félned tölem. Tudod nagyon jó ilyesmit hallani egy fiatal csinos leányzó szájából. Különben is tanulok,be kell fejeznem az egyetemet és utána lehet arra gondolnom,hogy állásba kerüljek,mert nem akarok a szüleim nyakán élni. Közben táncoltunk és swinget is jártunk kidobósat is. Majd szünet jött és folytattuk a beszélgetést. Nagy nehezen rávettem,hogy igyon egy kis finom töményet, de késöbb közölte hogy a fejébe szállt mire kimentünk az éjszakába sétálni egyet. Mikor megcsúszott valamin a keze után kaptam és sikerült megtartanom nem esett el. Megköszönte és én visszaadtam a kezét. Erre amíg kint voltunk visszaadta nehogy megint megcsússzon és ezt meg is mondta. Visszamentünk táncolni és éjfél elmúlt amikor kérte ha lehet vigyél haza,Ölben kérdeztem, Nem, csak kísérj haza. Mikor eljöttünk megkérdeztem ne menjünk el még valahová? szeretnék hazamenni.semmi akadálya és a kezét összekulcsolta, és nem adta ide, Ez egy kicsit rosszul esett és megkérdeztem most nem félsz,hogy elesel. Nem mert sima az út. kár mert nagyon jól esett,hogy az elöb foghattam a kecses kezedet. Mikor hazaértünk megköszöntem a szép estét és megvártam amíg bemegy és eljöttem. Hát szerettem volna megcsókolni, de nem lehetett és nem tudtam még lesz e folytatása ennek a kapcsolatnak,mert nagyon úgy nézett ki,hogy elutasítanak.

Egyet elfelejtettem megkérdezni találkozhatunk e még. Mindegy gondoltam majd nézegetem tovább a lányokat és elcsábítom legfeljebb a háziasszonyt a férjétöl,mert észrevettem hogy nem mindig a férjével jön haza. Egy hét múlva amikor a pénteki napon vége volt az egyetemi oktatásnak és jöttünk kifelé a kapun ott állt a barátom testvére. Mondta neki ,hogy te rád várok és nekem is odaköszönt. Mondta a srác téged is haza vigyelek,nem mondtam én még nem megyek haza és elköszöntem szevasztok. Pár perc múlva hallottam,hogy mögöttem megszólalt a leányzó engem itt hagysz. Mert én azért jöttem hogy szeretnék veled találkozni, de ha nem akarod akkor elmegyek. Erre megfordultam eldobtam a táskámat és odafordultam hozzá felkaptam és körbefordulta vele majd az arcára nyomtam a számat és megpusziltam. Erre én is kaptam egy nagy cuppanós puszit és virágba borult az egész mindenség körülöttem. Nem vettem észre a barátomat, pedig az tátott szájjal bámult bennünket. Megfogtam a leányzó kezét és elindultam vele sétálni.

Régen volt amikor ilyen csodálatos érzést váltott ki belölem valaki. Mondta neki be kéne mennie az egyetemre,mert lesz egy délelött elmaradt órája és én elmentem vele és végighallgattam az elöadást és mikor jöttünk kifelé akkor odajött hozz három srác és megkérdezte ö az aki miatt minket elutasítottál máma délelött. Igen , de ne kezdjetek ki vele mert csak baj lesz belöle. Erre közölték velem vagy lelépsz vagy itt verünk meg. Mondtam a leányzónak menjünk nem akarok balhét. Mikor elindultunk az egyik ki akart gáncsolni a másik meg el akarta kapni a leányzó karját. Szerencsém volt nem ismerték a fogást,mert az egyiket orrba vágtam a másiknak az ujját kaptam el és letérdepeltettem. Közben odajött az órát adó tanár és felszólította a három egyetemistát hogy jöjjenek vele a docenshez. Mire azok nekitámadtak a tanárnak és ezért a többi diák lefogta öket és elvették.

Ez nagyon kellemetlen volt és be kellett mennünk az egyetemi rektorhoz ahol a három egyetemista elkezdett szidni,mire megkérdeztem tölük melyikük akar egy nagy pofont. A rektor közölte,hogy a folytatást majd máshol intézik el és nekem megköszönte,hogy megvédtem a leányzót. Mondtam neki ez természetes,hisz maga is megvédené azt aki magához tartozna. Közben az örök elvezették a három egyetemistát és betették egy autóba és elvitték. Soha többet nem hallottunk felölük.

amikor estefelé haza kísértem a leányzót megint kaptam egy nagy cuppanóst az arcomra és hátulról a vállamra tette a kezét egy nö aki kiderült a leányzó anyja volt és ö is az egyeteméröl jött ahol a lánya tanult. betessékelt minket majd amikor bent voltunk mondta üljünk le és vacsorázzak velük. Nagyon örül,hogy végre valakivel el mert menni a lánya moziba, táncolni és megvédte másoktól is. Most már nyugodtan itt meri hagyni a lányát rám,hogy vigyázzak rá,mert négy nap múlva elmegy a férjével és a fiával egy behívásra amire meghívást kaptak ahol a fia fog dolgozni és csak azt nem tudta hány szobát kell foglalnia a fövárosi szállóba három napra.

A leányzó mondta és mi a biztosíték arra,hogy nem fogok visszaélni a bizalmával és nem fog leteperni ha itt lesz a szállása nálunk. Az apád, a bátyád és én is teljesen megbízunk benne, nevetséges lenne ha te nem bíznál benne. Akkor miért mentél ma el elé,hogy találkozzatok,mert nem kérdezett rá amikor a táncolásból hazakísért. Igazad van teljes mértékben megbízom benne annyira,hogy még egy ágyban is mernék vele aludni, mert nem érne semmi baj, sem zaklatás. Nem tudom hogy lehet ennyire megbízni valakibe aki csak ilyen kevés ideje ismerek és csak egyszer voltam vele moziba és táncolni. Megköszöntem a bizalmat és jóuat kívántam nekik.

Másnap mire elmentek volna már ott voltam vittem a cuccaimat és ott is töltöttem a négy nappalt és éjszakát,persze közben egy kicsit hergeltem a leányzót, de semmit nem eröszakoltam vele és bár a hálóingje teljesen átlátszó volt nem voltam hajlandó vele leülni még beszélgetni sem nehogy kihámozzam a hálóingjéböl és magamévá tegyem. Késöbb megtudtam könnyü lett volna,hiszen még bugyit sem viselt direkt,hogy ö is hergeljen.

Majd folytatom

További Szextörténetek


Tetszik : 40 | Nem tetszik : 71
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like